Sierra 2.0i efi

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

DieseL
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Sierra 2.0i efi

Post by DieseL »

Edmunds wrote:Saprotu ka siers, bet filtron.. :emo: :-|
Nu nu ,stāsti inženieri kas tam filtram pa vainu ka viņu nevarētu likt?
Puperdupers wrote:Filtrons nav nemaz tik slikts. Bet nu es jau liktu knecht vai bosch filtru un eļļu castrol vai labāk motul. :roll: Vot JCpremium gaisafiltri gan ir labie :D Ja izmēri ir kā vajag, tad ieliekot sūdus netaisa, bet ja nepārliecinās par izmēriem, tad bieži vien atklājas, ka gar kādu malu sūc gaisu garām :D Vienam pat bija čutne centimetru sprauga :emo: Tādas firmas gaisinieku savai mašīnai es točna neliktu :D
Es nez kas tev par hujnām ar filtriem, ieliku vis der kā vajag! Un kas mainīsies ja tagad ielikšu citas firmas, gaisu vairāk rauss iekšā? :D
Un konkrētā shell eļļa sūdīga? nu nez
Puperdupers

Post by Puperdupers »

DieseL wrote:
Edmunds wrote:Saprotu ka siers, bet filtron.. :emo: :-|
Nu nu ,stāsti inženieri kas tam filtram pa vainu ka viņu nevarētu likt?
Puperdupers wrote:Filtrons nav nemaz tik slikts. Bet nu es jau liktu knecht vai bosch filtru un eļļu castrol vai labāk motul. :roll: Vot JCpremium gaisafiltri gan ir labie :D Ja izmēri ir kā vajag, tad ieliekot sūdus netaisa, bet ja nepārliecinās par izmēriem, tad bieži vien atklājas, ka gar kādu malu sūc gaisu garām :D Vienam pat bija čutne centimetru sprauga :emo: Tādas firmas gaisinieku savai mašīnai es točna neliktu :D
Es nez kas tev par hujnām ar filtriem, ieliku vis der kā vajag! Un kas mainīsies ja tagad ielikšu citas firmas, gaisu vairāk rauss iekšā? :D
Un konkrētā shell eļļa sūdīga? nu nez
Ja izmērs derēja kā vajag, tad būs ok :cool: shell nav galīgi slikta, ja mators ir ok, tad ies viņš arī ar to shelu
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

DieseL wrote: Nu nu ,stāsti inženieri kas tam filtram pa vainu ka viņu nevarētu likt?
SCT filtrs ir vēl 50 centus lētāks.

Tak brīva izvēle ko pirkt un likt, manuprāt, nav jēgas taupīt tos 2-3eur uz tik svarīgu lietu kā eļļas filtrs. :hvz:
Kāsīts

Post by Kāsīts »

moš citam tie 3 euro ir no svara.... filtrs paliek filtrs, tā pat viņu agri vai vēlu mainīs.

turpini celt augšā sierrinieku, gaidu rezultātus 8)
Post Reply