Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
SmaLL
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by SmaLL »

diabl0_ wrote:
Hellboy wrote:
Vikmanis wrote:vakar panjeema 50 zonaa uz 80. saka : ''sodinsh 10ls buus''.
seko jautaajums vai nevareetu ko sarunaat : 5ciiti dod un buus ok. ok, skatos makaa, tikai chiriks. nu neko, iedevu chiriku un gluzhii kaa veikalaa izdeva pieciiti. abi veel paspeejaam iereekt par to prikolu :D
Nu gan tev labi menti 30 km/h parkapums un tikai 10Ls man liekas ka oficialais ir 20-40Ls un 1 vai 2 punkti!!! :neka: :neka:
Man bija 86 atljauto 50 vietaa, vinjsh teica, minimaalais ir 40ls un 2 punkti.. :roll:
a man bija 88 atljauto 50 vieta un 35 ls un 2p.
Image
diabl0_

Post by diabl0_ »

SmaLL wrote: a man bija 88 atljauto 50 vieta un 35 ls un 2p.
:hmmm: :think: tad mosh no manis gribeeja iekaseet vairaak :cursin: ;) bet nu taapat nesamaksaaju
SmaLL

Post by SmaLL »

diabl0_ wrote:
:hmmm: :think: tad mosh no manis gribeeja iekaseet vairaak :cursin: ;) bet nu taapat nesamaksaaju
bet es samaksaju :evil: :evil: :evil:
Image
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

diabl0_ wrote:
kaa nesamaxaaji :?: :?: :?: :neka: :neka: :neka:
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
:shura: :D
diabl0_

Post by diabl0_ »

TB wrote:
diabl0_ wrote:
kaa nesamaxaaji :?: :?: :?: :neka: :neka: :neka:
mazaak samaksaaju :42:
diabl0_

Post by diabl0_ »

Atcereejos gadiijumu, kad sencis pa dienu steidzaas uz svariigu sapulci darbaa, Jelgava-Riga shosejas, tur kur gaajeeju paareja atljauto 50 vietaa uz 180 panjeema vinju.. runaaja runaaja...kaadas 20min ;) sarunaaja par 20Ls.. aiziet pakalj makam uz mashiinu, atver maku, nav naudas, tikai kapeikas :oops: Rezultaataa polichi palika ar garu degunu un senciitis ar tiesiibaam kabataa ;)
xtcola

Post by xtcola »

diabl0_ wrote:Atcereejos gadiijumu, kad sencis pa dienu steidzaas uz svariigu sapulci darbaa, Jelgava-Riga shosejas, tur kur gaajeeju paareja atljauto 50 vietaa uz 180 panjeema vinju.. runaaja runaaja...kaadas 20min ;) sarunaaja par 20Ls.. aiziet pakalj makam uz mashiinu, atver maku, nav naudas, tikai kapeikas :oops: Rezultaataa polichi palika ar garu degunu un senciitis ar tiesiibaam kabataa ;)
taa negadaas biezhi :D
SmaLL

Post by SmaLL »

Man draugam bija interesanta situacija :D ....vinjsh ar otro draugu brauca pa jurmales shoseja....ar BMW 528 un BMW 730 D ....bija kaut kadi 200 km/h un ments panjema vinjus uz radaru .....vini brauc talak.....tikaj leni.....CP mashina iebrauca starp vinjiem 2 josla.........un ments klidz caur to mikrofonu "BMW apstajas" bet vini brauc....vinsh nepateica kada BMW :D ....nu tad ments atkal "BMW apstajas" nu vini brauc talak....nu tad menti apstaja BMW 7 bet mans draugs pabrauca talak un apstajas lai pagaidit........vinjs gaidija gaidija un sava spoguli ieraudzija CP darbnieku 10 metros no mashinas.....tad vinjs iedarbinaja dzineju un pa gazam :D .......otram draugam kurs bija uz BMW 7 panjema uz 193....50 ls ...strafs "na mestje" un brauca talak............
Image
Android
Admins

Post by Android »

Šovakar labs skats bija: vedu mājās savu draudzeni, skatos - kas tad tas, par spīti lielajam salam CPists "strādā" - stādina mašīnas, pārbauda doķus. Domāju: maz kas, nu trāpījas starp CPistiem arī kāds ronis.
Pēc 10 minūtēm braucu atpakaļ - skatos - mentu mašīna tiek vilkta augšā uz evakuatora :gigi:
Good morning? No such thing!
katz

Post by katz »

viens piedzivojums kadus gadus 6-7 atpakalj. pie stures mans draugs. tolaik bija kaut kads vecs 525 bmw, 5dienas vakars, aaraa list, pluss braucam uz tusinju musu pilsetas estradee no blakus ciemata, mashinaa 5 aizmuguree+3 priekshaa, draugam tiesibas nav, dzerushi visi, masinai dokji nav, skates nav. nu neka. un tieshi stadina menti, apstajamies kadus 20 m aiz vinjiem, lidz kadam ioeshaujas doma galva ka jalaizhas! neko pedalis grida un mukam. protams nepagaja ne minute ka jau menti bija aizmugure. tiek rupora bljauts lai stajamies malaa. mes vel censhaies pudeles pa logu mest ara :D. pec diviem bridinajuma shavieneim apstaajmies malaa, ment iskjesam uz celja savejo nomet, viens paliek pie savas mashinas, otrs pie shofera, shoferim ar pistoli paris reizes pa galvu un tad ti ksak runat, pa to laiku jau piebrauc vel divas ekipazhas no pretejas puses. un sak telot varonjus- ka vajadzeja uzreiz shaut dirsaa nevis tur gaisaa utt.. neko panjema mashinu un shoferi uz aizbrauca uz benzintanku kur staveja pirmit. paareejie vilkamies 3 km pa lietu uz pilsetu. Beigas sanaaca ka tas vien no mentiem pazina manu draugu(draugs gan vinju nepazina), un tika valjaa par solijumu uzlikt kavkad labu pudeli..:) shie vel palidzeja iestumt(starteris nestradaja) lai draugs varetu savu mashinu aizdzit uz majam.. :D pudeli uzlika tam mentam pec pusgada.. :)
nu reaali paveicas!! tagad nez vai kas tads butu iepsejams.
Image
katz

Post by katz »

runajot par nepilnibam likumos- draugs vienreiz atstaja mashinu lidosta, kur nedrixt stavet. atsutija vinjam pec tam uz majam vestuli pazinjojumu, ar lugu mu apmaksat uzlikto sodu. tur pat kameras ir nofilmesjushas. nu viens pazistams studejhosh advokats intereses pec uzraxtija tbildi, kur tiek apstrideta lemuma pamotitiba. pamata balstijas uz to ka vieni noteikumi ir pretrunaa ar otriem(neatceros kadi), rezultata atnaca atvainoshanas vestule no policijas un protams nebiaj jamaxa sods!. ta kaa zinot visus noteikumus, noteikti var nemaxat par daudz ko
Image
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

katz wrote:runajot par nepilnibam likumos- draugs vienreiz atstaja mashinu lidosta, kur nedrixt stavet. atsutija vinjam pec tam uz majam vestuli pazinjojumu, ar lugu mu apmaksat uzlikto sodu. tur pat kameras ir nofilmesjushas. nu viens pazistams studejhosh advokats intereses pec uzraxtija tbildi, kur tiek apstrideta lemuma pamotitiba. pamata balstijas uz to ka vieni noteikumi ir pretrunaa ar otriem(neatceros kadi), rezultata atnaca atvainoshanas vestule no policijas un protams nebiaj jamaxa sods!. ta kaa zinot visus noteikumus, noteikti var nemaxat par daudz ko
nesaprotu , bet izklausaas labi :)
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
:shura: :D
Hellboy

Post by Hellboy »

Shorit, bikin nepaveicas, nacas maksat, panema uz 89 tur kur vareja tikai 50, tas notika uz lielirbes ielas tiesi pirms tilta pie gajeju parejas, bet nu nekas samaksaju 10Ls un braucu talak, teica lai tikai braucot pratigi.
''Labi esmu iesacis nedēļu" :( :( :(
Es pērku, nevis pārkāpju noteikumus :D
Image
Vikmanis

Post by Vikmanis »

pie pinkju ledus halles panjeema ar +15, bija ljoti sakariigi menti ,saprata un noticeeja, ka patieshaam uz speeli skrienu. briidinaajums. paldies tai cp ekipaazhai.
Voicis

Post by Voicis »

jomajo, es domaaju ka menti kjer tikai no +21 :))
Android
Admins

Post by Android »

Voicis wrote:jomajo, es domaaju ka menti kjer tikai no +21 :))
Pie -22 arī ķer :D Jamie no sala nebaidās :gigi:
shibernieks

Post by shibernieks »

Hellboy wrote:Shorit, bikin nepaveicas, nacas maksat, panema uz 89 tur kur vareja tikai 50, tas notika uz lielirbes ielas tiesi pirms tilta pie gajeju parejas, bet nu nekas samaksaju 10Ls un braucu talak, teica lai tikai braucot pratigi.
''Labi esmu iesacis nedēļu" :( :( :(
uzraksti vel mašīnas Nr. un mentu vārdus! :4:
Igaunis
Mazda 323

Post by Igaunis »

Alūksnē vispār labā CP! Tie pat riteņbraucējiem neliek mieru- liek uzrādīt visādus dokumentus! :verycool:
Lēni, bet pārliecinoši!!! :roll:
Image
Android
Admins

Post by Android »

Igaunis wrote:Alūksnē vispār labā CP! Tie pat riteņbraucējiem neliek mieru- liek uzrādīt visādus dokumentus! :verycool:
Laukos darīt nav ko - garlaicība. Rīgā pietiekami pārkāpēju arī bez velopisēdistiem.
Igaunis
Mazda 323

Post by Igaunis »

Nu bet tāpēc jau nav jāpiesienas vecām tantiņām, kuras brauc uz dārzu pēc gurķiem! :-D
Lēni, bet pārliecinoši!!! :roll:
Image
Locked