Kādu auto izvēlēties!?

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

Locked
ParaTr00per
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Kādu auto izvēlēties!?

Post by ParaTr00per »

soulfreak wrote:
ParaTr00per wrote:
GirtzB wrote:paratroops jau savējo ar negribīgi tirgo...
nu... njemot veeraa kriizi (tm) un to, cik shaadaa situaacijaa man par to auto kaac kauko piedaavaas, tad ljoooooti negribiigi :lol:

betnu... taa kaa es veeljoprojaam neesu atmetis ceriibas par elisi, tad shkjirties no sava mr2 principaa esu gatavs jebkuraa briidii. :)
ko tur ņergāties ar Elisi, tas pats ZZW30 gandrīz vien ir :naac: labāk būtu domājis par Exige :twisted:
mr2 liidz elisei kaa no shejienes liidz kjiinai :) tas buutu tas pac, kas teikt "ko tur bmw, tas pac moskvichs vien ir" :shura:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

a turboopel nav lapaaks par elisi ?
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
GirtzB

Post by GirtzB »

redz troops skatās uz Series 1 elisi, turboopels ir Series 2 smagāks etc...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
soulfreak

Post by soulfreak »

ParaTr00per wrote:
soulfreak wrote:
ParaTr00per wrote:
GirtzB wrote:paratroops jau savējo ar negribīgi tirgo...
nu... njemot veeraa kriizi (tm) un to, cik shaadaa situaacijaa man par to auto kaac kauko piedaavaas, tad ljoooooti negribiigi :lol:

betnu... taa kaa es veeljoprojaam neesu atmetis ceriibas par elisi, tad shkjirties no sava mr2 principaa esu gatavs jebkuraa briidii. :)
ko tur ņergāties ar Elisi, tas pats ZZW30 gandrīz vien ir :naac: labāk būtu domājis par Exige :twisted:
mr2 liidz elisei kaa no shejienes liidz kjiinai :) tas buutu tas pac, kas teikt "ko tur bmw, tas pac moskvichs vien ir" :shura:
nu Tu jau pārspīlē :D koncepcija ļoti līdzīga, tik svars mazliet mazāks un jauda lielāka :D protams vadāmība...
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
GirtzB

Post by GirtzB »

koncepcija arī zemei un jupiteram ir līdzīga.

elise ir līmēta extrudēta alumīnija sturktūra ar kompozītpaneļu virsbūvi, kamēr MR-ka ir štancēta tērauda nesošā virsbūve.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

soulfreak wrote:nu Tu jau pārspīlē :D koncepcija ļoti līdzīga, tik svars mazliet mazāks un jauda lielāka :D protams vadāmība...
nujaa, taads nieciigs siikums kaa vadaamiiba... :reeka:

elise mk1 vs mr2 mk3

* shasija/virsbuuve: kaa jau GirtzB piemineeja, "neliela" shasijas atshkjiriibas - ar stiklshkjiedru apkarinaata alumiinija extruuzija vs teerauda nesoshaa virsbuuve
* masa: 720kg vs 980kg
* dzineejs: jauda 118zs@5500rpm un 165nm@3000rpm vs 140zs@6400rpm un 170nm@4200rpm
* piekare: dubult a-sviras vs makfersons (te arii vadaamiibas atshkjiriibas)
* stuures mehaanisms: zobstienja bez pastiprinaataaja vs zobstienja ar elektrohidraulisko pastiprinaataaju
* bremzes: 2kanaalu bez pastiprinaataaja, 11.1" ventileeti diski, bez ABS vs 2kanaalu ar vakuumpastiprinaataaju, 10" ventileeti diski, ABS

es jau kautkad mineeju - zzw30 ir "beachmobiilis" :) es ljoti labpraat ar taadu leenaam kruiizeetu uz juurmalu karstaa vasaras dienaa. :) neenu, es saprotu, ka mr2 ir arii "bishkji" leetaaks, bet tik mazam roadsteram tur ir daudz lieka - ABS, stuures pastuuzis (mashiinai, kura nesver pat tonnu :doh:), kondikjis (roadsteram?!), visaadas elektronikas stabilitaates kontrolei. ja to visu vinji buutu samainiijushi pret normaalu piekari, sanaaktu viens forshs skrienamais auto tautai. :) jaa, standarta elisei ir vaargaaks motors, bet dzineejam griezes moments ir tikai par 5nm mazaaks par toyotas 1zz-ge, toties atnaak jau pie 3krpm :) bija arii visaadas speciaalaas elises versijas ar dzineejiem liidz pat 190zs, no taa pasha 1.8l rover k-series dzineeja.

taapeec es palikshu pie sava mr2m mk2, kameer nespeeshu elisi atljauties. mk3 tomeer nau solis uz priekshu, tikai miinjaashanaas citaa virzienaa...
Archuks
BMW

Post by Archuks »

gt99 wrote:http://auto.boot.lv/index.php?pg=202&news_id=6961

Noslēdzošā daļa. Vāji :(

Tikai padsmit gabali apskatīti kopā, un tik un tā nevar tikai kupejas salasīt :( Ko Golf III un Astra tai sarakstā dara (es pieņemu, ka zini, kas ir kupejas)? Pie tam kupeju pietiek lai tādu sarakstu izveidotu.

Un secinājumi :dusma: Kāda izcila BMW vadāmība? Kāda izcilā quattro piedziņa?

Tad jau Ford T ir izcils auto :reeka:
Izlasi pirmās daļas ievadu, tas par kupejām/hečbekiem ;)
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

jaa... interesanti, kaaapeec taads naids par celicaam, ka taas nau pat piemineetas? :)
envy

Post by envy »

G60 ir bijis gan golfos gan pasātos :suck: :reeka:
Image
*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
Archuks
BMW

Post by Archuks »

envy wrote:G60 ir bijis gan golfos gan pasātos :suck: :reeka:
par otrās paaudzes golf G60 zinu, bet trešajā imho nenāca, un passat G60 drošvien ir ļoooooti reta versija :)
Image
Aigars

Post by Aigars »

Archuks wrote:Izlasi pirmās daļas ievadu, tas par kupejām/hečbekiem ;)
Tad to arī der pieminēt visās daļās, nevis likt kādam garāmgājējam skatīties kas tur kaut kad ir bijis uzrakstīts.
GirtzB

Post by GirtzB »

īsi sakot raksts ir tipiskā latvijas žurnalistikas līmenī, neviennozīmīgs un savārtstīts, pie tam nav veikta plaša problēmas izpēte, jo kupeju sarakstu mēs jau sacerējām un tur apšaubāmi hatchi bija tikai 2 vai 3 no 56-iem

p.s. tikai nekonstruktīva kritika, konstruktīvai nav laika.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Archuks
BMW

Post by Archuks »

GirtzB wrote:īsi sakot raksts ir tipiskā latvijas žurnalistikas līmenī, neviennozīmīgs un savārtstīts, pie tam nav veikta plaša problēmas izpēte, jo kupeju sarakstu mēs jau sacerējām un tur apšaubāmi hatchi bija tikai 2 vai 3 no 56-iem

p.s. tikai nekonstruktīva kritika, konstruktīvai nav laika.
Nākamo apskatu centīšos uztaisīt labāku :wink:
Image
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Archuks wrote:
par otrās paaudzes golf G60 zinu, bet trešajā imho nenāca, un passat G60 drošvien ir ļoooooti reta versija :)
Jap! :) Mobilē 11 gabali tik ir.

Un G60 Mk3 golfiem nenāca! ;)
Sodit slidgultnus uz spiediena
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

gt99 wrote: Tikai padsmit gabali apskatīti kopā, un tik un tā nevar tikai kupejas salasīt :( Ko Golf III un Astra tai sarakstā dara (es pieņemu, ka zini, kas ir kupejas)?
Imho archuks izvēlējās ejošākos un pieprasītākos jauniešu auto! ;) Paļubomu 325i vai Tā pati GSi astra ir populārāka jauniešu vidū ka piemēram Mr2 vai kkas tāds..
Sodit slidgultnus uz spiediena
iz

Post by iz »

viss un vienmēr ir slikti, tak taisi savu lapu,avīzi vai velnsviņzinko un rakstī ka gribi un cik gribi par ko vien vēlies. :dusma:
iz

Post by iz »

gt99 wrote:
iz wrote:viss un vienmēr ir slikti, tak taisi savu lapu,avīzi vai velnsviņzinko un rakstī ka gribi un cik gribi par ko vien vēlies. :dusma:
Es kādreiz kaut ko tulkoju BMWPowerim, tad nedaudz rakstīju Forsāžai. Sapratu, ka man tas prasa pārāk daudz resursu (laika), lai ko sarakstītu (sauksim to, trūkst talanta). Priekškam mocīties :)
nu ja, tāpēc labāk visu nolikt, pareizā attieksme :yo:
Rihy

Post by Rihy »

iz wrote:
gt99 wrote:
iz wrote:viss un vienmēr ir slikti, tak taisi savu lapu,avīzi vai velnsviņzinko un rakstī ka gribi un cik gribi par ko vien vēlies. :dusma:
Es kādreiz kaut ko tulkoju BMWPowerim, tad nedaudz rakstīju Forsāžai. Sapratu, ka man tas prasa pārāk daudz resursu (laika), lai ko sarakstītu (sauksim to, trūkst talanta). Priekškam mocīties :)
nu ja, tāpēc labāk visu nolikt, pareizā attieksme :yo:
Tak tipiska latvieša attieksme. Būtu vismaz pateicis kādu labu vārdu par to, ka kāds vispār kaut ko tādu raksta un dara, nevis gudri visu nodriš un apliek citus ;)
envy

Post by envy »

:D
Archuks wrote:
Patiesībā nav tik reta nemaz! vnk tie G60 visi ir nokauti :wink:
Image
*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

imo, malacis, ka raksta, kā tad savādāk var iemācīties uzrakstīt labus rakstus :neka: tikai kļūdoties :)
protams, arī kritika ir laba lieta :)
atceros, kad biju maziņš ~16 gadiem, lasīju šitādus rakstus ar lielu kāri :)
Locked