soulfreak wrote:nu Tu jau pārspīlē

koncepcija ļoti līdzīga, tik svars mazliet mazāks un jauda lielāka

protams vadāmība...
nujaa, taads nieciigs siikums kaa vadaamiiba...
elise mk1 vs mr2 mk3
* shasija/virsbuuve: kaa jau GirtzB piemineeja, "neliela" shasijas atshkjiriibas - ar stiklshkjiedru apkarinaata alumiinija extruuzija vs teerauda nesoshaa virsbuuve
* masa: 720kg vs 980kg
* dzineejs: jauda 118zs@5500rpm un 165nm@3000rpm vs 140zs@6400rpm un 170nm@4200rpm
* piekare: dubult a-sviras vs makfersons (te arii vadaamiibas atshkjiriibas)
* stuures mehaanisms: zobstienja bez pastiprinaataaja vs zobstienja ar elektrohidraulisko pastiprinaataaju
* bremzes: 2kanaalu bez pastiprinaataaja, 11.1" ventileeti diski, bez ABS vs 2kanaalu ar vakuumpastiprinaataaju, 10" ventileeti diski, ABS
es jau kautkad mineeju - zzw30 ir "beachmobiilis"

es ljoti labpraat ar taadu leenaam kruiizeetu uz juurmalu karstaa vasaras dienaa.

neenu, es saprotu, ka mr2 ir arii "bishkji" leetaaks, bet tik mazam roadsteram tur ir daudz lieka - ABS, stuures pastuuzis (mashiinai, kura nesver pat tonnu

), kondikjis (roadsteram?!), visaadas elektronikas stabilitaates kontrolei. ja to visu vinji buutu samainiijushi pret normaalu piekari, sanaaktu viens forshs skrienamais auto tautai.

jaa, standarta elisei ir vaargaaks motors, bet dzineejam griezes moments ir tikai par 5nm mazaaks par toyotas 1zz-ge, toties atnaak jau pie 3krpm

bija arii visaadas speciaalaas elises versijas ar dzineejiem liidz pat 190zs, no taa pasha 1.8l rover k-series dzineeja.
taapeec es palikshu pie sava mr2m mk2, kameer nespeeshu elisi atljauties. mk3 tomeer nau solis uz priekshu, tikai miinjaashanaas citaa virzienaa...