Android wrote:Ja ir runa par ķekavu tad grūti - jamie vienk liek virsū mīksto. Jamiem jau uzsūtīju auditu - kaukad viņus uz desas jau vizinās. Bet tas arī viss, neko daudz vairāk diemžēl izdarīt nevaru. Un ķekavas pagasts vispār ir viens liels dibenc.
mnja... man briizhiem ir sajuuta, ka dziivoju pashaa caurumaa...
Ja apkārt spalvas tad droši vien ka tā
Kaukad maija sākumā atkal sākšu braukāt čekot pašvaldības, kekava kā parasti ir pirmā. Bet nu kā jau teicu - jamos tā pārbaude īpaši nekrata.
cik liela regionaa tur braukaa??
Un viens jautajums -
Tas ir normali - rudeni parrok celju, saliek vadus, aizber ciet. baiga bedre izveidojas taja vietaa. Tad kad bija tie -20, pus bedrei uzpljecka asfaltu virsuu. Nu jau taa pati puse jau atkal skiba utt. Nu protams, ka vel joprojam staav vis ka stavejis.
Android wrote:Ja ir runa par ķekavu tad grūti - jamie vienk liek virsū mīksto. Jamiem jau uzsūtīju auditu - kaukad viņus uz desas jau vizinās. Bet tas arī viss, neko daudz vairāk diemžēl izdarīt nevaru. Un ķekavas pagasts vispār ir viens liels dibenc.
Kaukad maija sākumā atkal sākšu braukāt čekot pašvaldības, kekava kā parasti ir pirmā. Bet nu kā jau teicu - jamos tā pārbaude īpaši nekrata.
Un viens jautajums -
Tas ir normali - rudeni parrok celju, saliek vadus, aizber ciet. baiga bedre izveidojas taja vietaa. Tad kad bija tie -20, pus bedrei uzpljecka asfaltu virsuu. Nu jau taa pati puse jau atkal skiba utt. Nu protams, ka vel joprojam staav vis ka stavejis.
Nav normāli tas, ka dēļ kautkāda srannā kabeļa pārrok ceļu. Ja grib močīt cauri kabeli tad lai močī ar caurdures metodi - mēs uz saviem ceļiem to visiem pieprasām, tāpēc nekāda rakņāšanās pa valsts ceļiem nenotiek un arī ceļi tomēr turās labāk nekā pilsētas ielas kuras tiek sarakņātas.
Un viens jautajums -
Nav normāli tas, ka dēļ kautkāda srannā kabeļa pārrok ceļu. Ja grib močīt cauri kabeli tad lai močī ar caurdures metodi - mēs uz saviem ceļiem to visiem pieprasām, tāpēc nekāda rakņāšanās pa valsts ceļiem nenotiek un arī ceļi tomēr turās labāk nekā pilsētas ielas kuras tiek sarakņātas.
A, musu pilseta tas taa pienjemts kautko regulari uzrakt. [censored] nevar saplanot un ar vienu rizi rakt??
Uzlej jaunu celja posmu - naamaja gadaa uzrok augsaa. Nu jau vair viena iela 700m garumaa ir bez bedreem. tas ir pizdets kkads. Un skaidri redzams ka sita raksana/liesana ir kadam izdeviga.
Aaa, ja vel tas bedres kads aiztaisitu normali - aizmer ciet tor vadu gravjus, ar kajam piebliete un asfalts virsuu - pec paris menesiem jauka bedre ar asfalta parklajumu.
Lambertino wrote:Man te taads jautaajums radaas, cik daudzi no jums jau ir uzlikushi vasaras riepas un cik taisaas tuvaakajaa laikaa to dariit
Shodien braucu, iespiideeja saule aciis un saaku domaat par vasaras riepinjaam - tikai taas bedres
Būtībā vasaras riepas likt var tad, kad ārā ir virs +8 grādi, jo pie zemākas temperatūras vasaras riepu gumija nespēj uzsilt līdz normālai darba temperatūrai un tapēc slīd
Android, es tevi vienk ieluudzu uz dubljusveetkiem. :verycool:
nu mosh teu vajag kaukaadas briesmu fochenes kaadiem seminaariem? panjem fochiku un es tevi izvizinaashu. veel labaak videokameru, ja kas, varu pat videocamu iedot, tik pafilmee un peectam instancees paraadi, lai lielie kungi pakjer trieku.
Paratrooper - kad būšu apakaļ no atvaļinājuma (tb ap 20-to datumu) tad varam zarunāt kauko, aizbraukšu un zabildēšu.
Par vasarenēm - domāju ka vēl ir par agru:
1kārt tagad ir pats bedrainākais laiks
2kārt kā lord teica - temperatūra ir par zemu priekš vasarenēm. un pat ja gaiss sasilst līdz tiem +8 grādiem tad zeme vēl ir sasalusi.
3kārt vēl var uznākt visādi cīruļputeņi un citādu putnu vārdā nosauktas dabas parādības.
akar vakaraa uz celja Ogre-Riigu, tas kas ne lielaa shoseja, bet tas kas caur Tiinuuzhiem...
mle - tur - nah taadas asas bedres uz celja pie Dobelniekiem - es vienaa arii ieliku jo tumsaa vinjas pamana pedeejaa briidii - rezultaataa auto kuram nav casco, bet ir labas riepas - ir uzsists bumbulis - karoch riepa izmetama
vai piemeeram celja apsaimniekotaakjam vai kam tur nav iespeejams pieprasiit kompensaaciju?
un brauciet uzmaniigi tajaa posmaa, jo gan jau es neesmu vieniigais kursh tur ir sapisis kaadu riepu
xx wrote:akar vakaraa uz celja Ogre-Riigu, tas kas ne lielaa shoseja, bet tas kas caur Tiinuuzhiem...
mle - tur - nah taadas asas bedres uz celja pie Dobelniekiem - es vienaa arii ieliku jo tumsaa vinjas pamana pedeejaa briidii - rezultaataa auto kuram nav casco, bet ir labas riepas - ir uzsists bumbulis - karoch riepa izmetama
vai piemeeram celja apsaimniekotaakjam vai kam tur nav iespeejams pieprasiit kompensaaciju?
un brauciet uzmaniigi tajaa posmaa, jo gan jau es neesmu vieniigais kursh tur ir sapisis kaadu riepu
shodien taas bedres jau bij aizlaapiitas - tas labi
ja arii vareeja kko piedziit, tad tagad nevar, jo bedru tur vairs naf
Juzix wrote:Nezinu vai tas adreseejams, Androidam, vai LV Mežiem, bet zinu, ka Tu zini kas darāms :gigi:
Respektīvi Venspils šoseja (laikam taa vinu sauc, tā kas iet cauri Spuņciem). Braucot virzinā no Rīgas, pirms dzērveņu kioska labajā pusē divas smukas priedītes iekārušās bērzā! Jautājums tikai cik ilgi un vai tai brīdī kad tas bēržs lūzīs nesanāks smuks krsh, jo braucamo daļu pinīgi noteikti viņi aižšķērsos.
Uz priekshu ir veel divi shaadi variansti, taipashaa posmaa liidz kioskam.
Un shitas bildeets Engures pagastaa
Celsh itkaa mazinsh, bet ko taadu sen nebija gadijies redzeet!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Nezinu vai tas adreseejams, Androidam, vai LV Mežiem, bet zinu, ka Tu zini kas darāms :gigi:
Respektīvi Venspils šoseja (laikam taa vinu sauc, tā kas iet cauri Spuņciem). Braucot virzinā no Rīgas, pirms dzērveņu kioska labajā pusē divas smukas priedītes iekārušās bērzā! Jautājums tikai cik ilgi un vai tai brīdī kad tas bēržs lūzīs nesanāks smuks krsh, jo braucamo daļu pinīgi noteikti viņi aižšķērsos.
Uz priekshu ir veel divi shaadi variansti, taipashaa posmaa liidz kioskam.
Celsh itkaa mazinsh, bet ko taadu sen nebija gadijies redzeet!
Tieši kur?
Brauc pa pa P128 Labajaa puseei Ir Kibeļu dzirnavas (laikam taa vinas sauc, izskatijaas atjaunotas smukas dzirnavas), uzreiz aiz taam ir chelsh uz Enguri. Brauot taalaaak ir 90 graadu liikums pa labi un uzreiz aiz taa. Ceru, ka nojausma radaas!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5