SmaLL wrote:Ja tumsha optika bus tik tumsha cik vinja ir uz shitas bildes, tad es domaju ka ies kopa.
jaa, optika ir tieshi taada pati, kaa bildee
pirms paaris dienaam tika uzlikts aizmuguree bundulis un gumijas pie spaarniem- galveno kaart, lai saudzeetu japaanju plaano virsbuuvi no muusu beertaa saals, kas ir uz celjiem.
Wu-Ryder wrote:Es tev labak ieteiktu uz to potiku neiespringt ja taisies pa trasem padzivot Birst vinja araa ka semockas Un depo pa 30Ls tiek njemtas jaunas vienmer.
Labak ja nav saliec visas pannas Motors, karba, reduktors, disku tiritajus un pakaljejo kjegu aizsargus pa grunti to visu noslauka ka ar smilsu strauklu
pa grunti nav paredzeets braukt sportiskaa reziimaa!
Lambertino wrote:Izskatās naisīgi, bet sķiet takā par lielu! :neka:
vasaras ratu diametrs no ziemas ratu diametra neatskiraas , iespeejams ka notoneejot logus uzstaadot optiku, diski vairs taa neizleks- un neliksies par lielu- varbuut
vasaras ratu diametrs no ziemas ratu diametra neatskiraas , iespeejams ka notoneejot logus uzstaadot optiku, diski vairs taa neizleks- un neliksies par lielu- varbuut
tad jau arī pašam šķiet par lielu
nejau diametrs, bet baigi ielec acī uzreiz, bet nu r19 uz e46 ir līdzīgi
tad jau arī pašam šķiet par lielu
nejau diametrs, bet baigi ielec acī uzreiz, bet nu r19 uz e46 ir līdzīgi
no R15 uzliekot uz R18 lieks, ka dzipa ratus uzlicis es jau saku piestraadaajot pie vizualaa iespeejams, ka tie diski taa neizleks!