Rihy cosworth
Re: Rihy cosworth
Ta pofig kādi viņi izskatās. man liekas ka diskam jābūt nesadilušam. Un paštaisīts jau nau. un ja kas saki ka neko nesaproti un tādus veikalā priekš šī auto pārdeva. tas ka viņam personīgi kautkas nepatīk tas nevienu nerausta. vajag moš tiem džekiem uzvārdus un vārdus piefiksēt un taisītt kautkādu top 3
Lašara 2009 vai ko tamlīdzīgu.

-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Domā, ka es neteicu, ka diski pasūtīti pēc kataloga šim auto? Tas viss, protams, tika teikts un kā vēl. Bet nevienu tur tas neinteresēja, redz neesot oriģinālie. Vēl man gribēja piesiet, ka suporti esot no rokas taisīti, bet tad viņam ar pirksu tika parādīts TAROX uzraksts uz suporta. Nu šādi šo TA es nebiju pirms tam iedomājies, jo relatīvi viss tika savests kārtībā un samainīts, bija jāiziet. Iepriekšējos gadus tak arī stāvēja 305 bremzes, nebija nekādu problēmu. Pirmajā gadā par armētajām ar ne vārda. Tagad laikam ir uzdevums izp1st visus maksimāli...
- Wu-Ryder
Es zinu kur tu vari iziet apskati, ja tehniski vis ir OK, bez šitādām lažām
Vismaz nekad nav bijušas problēmas ar lielajām bremzēm, isku izmēriem un bremžu trubām, ja neadz, ka armētās.

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
a jēga tagad kratīties uz TA? - ja dabūji atkārtoto, tad labāk mēnesi vēl pabraukt - nebūs vismaz beztolkā samaksātsmpb wrote:rihi, brauc samaini šaru un no paša rīta uz TA!

sk, ņeznalmpb wrote:tik šķiet, ka ir 3niekslīdz ar to nekāda braukāšana

Last edited by Val on 30 Jul 2009, 14:15, edited 1 time in total.
80tq gte = 150 poniji un 1 ēzelis 

tik šķiet, ka ir 3nieksVal wrote:a jēga tagad kratīties uz TA? - ja dabūji atkārtoto, tad labāk mēnesi vēl pabraukt - nebūs vismaz beztolkā samaksātsmpb wrote:rihi, brauc samaini šaru un no paša rīta uz TA!

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
Jūtu ka man arī būs tirsā mati ar man behu.
Bet nu mēģināts nav zaudēts.

Bet nu mēģināts nav zaudēts.

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- mbertulis
- Dubultaģents
Dobelē?!Wu-Ryder wrote:Es zinu kur tu vari iziet apskati, ja tehniski vis ir OK, bez šitādām lažāmVismaz nekad nav bijušas problēmas ar lielajām bremzēm, isku izmēriem un bremžu trubām, ja neadz, ka armētās.

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

-
- Been thanked: 2 times
Tā skate Rīgā? Vai varbūt Jūrmalā. Lai gan Jūrmalā pēdējā laikā labojušies.
Man gan pēdējā laikā kaut kā veicas.
Pagājušā gadā Jūrmalā man viens izštukoja, ka loga tonējums priekšā papildus bremžu ugunim. Bet neko, ielika tikai 1, teica, lai nākamā gadā nebūtu. Godīgs cilvēks būdams, tiešām šogad izgriezu caurumu pretī tam bremžu ugunim.
Man gan pēdējā laikā kaut kā veicas.
Pagājušā gadā Jūrmalā man viens izštukoja, ka loga tonējums priekšā papildus bremžu ugunim. Bet neko, ielika tikai 1, teica, lai nākamā gadā nebūtu. Godīgs cilvēks būdams, tiešām šogad izgriezu caurumu pretī tam bremžu ugunim.
Tā kā vēl neesu bijis nevienā TA iešanā, tad jautājums par tēmu, vai viņi ņem nost kādu riteni? Jo ja stāv bleķinieki nevar redzēt kādi bremžu diski :neka:
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
rrrainis wrote:Tā kā vēl neesu bijis nevienā TA iešanā, tad jautājums par tēmu, vai viņi ņem nost kādu riteni? Jo ja stāv bleķinieki nevar redzēt kādi bremžu diski :neka:

Nē - riteni neņem, bet skatoties no apaksas tā pat redz

Ko tu domā viņi tur uz muguras zem tā autiņa ložņā

No quattro - no fun!
- Martinss
- Has thanked: 2 times
rrrainis wrote:Tā kā vēl neesu bijis nevienā TA iešanā, tad jautājums par tēmu, vai viņi ņem nost kādu riteni? Jo ja stāv bleķinieki nevar redzēt kādi bremžu diski :neka:
Jā, jā, izjauc auto pa detaļām, novērtē visu ar 3 un tad vēl liek pašam salikt.

No kurienes vispār tādas idejas par kkādu riteņu nost ņemšanu. :neka: Iedzen iekšā, vispirms pārbauda atgāzes, lampu augstumu, vai lampas deg, pēc tam uzdzen uz bremžu stenda, pēc tam uz pacēlāja nočeko apakšu un vari tīties. Atkarībā no nopistības pakāpes parasti aizņem ap 15 minūtēm, citreiz, ja nav atradis kur piepisties, tad var arī to auto kratīt uz pacēlāja i visas 30 minūtes.

Last edited by Martinss on 30 Jul 2009, 16:48, edited 1 time in total.
Nu tā jau arī domāju par pacēlāju un tad var redzēt, bet reāli gribējās zināt vai riteni ņem nostEDX wrote:rrrainis wrote:Tā kā vēl neesu bijis nevienā TA iešanā, tad jautājums par tēmu, vai viņi ņem nost kādu riteni? Jo ja stāv bleķinieki nevar redzēt kādi bremžu diski :neka:![]()
![]()
![]()
Nē - riteni neņem, bet skatoties no apaksas tā pat redz![]()
Ko tu domā viņi tur uz muguras zem tā autiņa ložņā

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- Focus
- bez Jumta
es vairs neko nesaprotu... kā var nedot TA un pie tam iešķiebt 3 par lietu kas reāli tikai vairāk palīdz...???
par to ka lielas... nu hvz...
reku manas
taas ir porsche 993 bremzes (googlee atradu)... saabam originaali no rupnicas taadas neliek, tas ir tunings... moš viņiem ir bijusi ruugta pieredze ar saabiem un lielām bremzēm?
par to ka lielas... nu hvz...
reku manas

taas ir porsche 993 bremzes (googlee atradu)... saabam originaali no rupnicas taadas neliek, tas ir tunings... moš viņiem ir bijusi ruugta pieredze ar saabiem un lielām bremzēm?
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
-
Izmērs tāds pats kā vecajiemMo wrote:Tie jaunie bremžu diski nav lielāki diametrā kā vecie? Nelien vizuāli ārā no br. aizsarga? Tur tas āķis varētu būt.