taa taa taa redzeets mibins ar savu projekta auto, noriita ap pl.9:00 uz maskavenes, pie RD domika
P.S.-teikshu godiigi, taa vistas kaaja (MB ziime) uz restes man ljoti nepatika...
pēc 21iem manīts takeshi purčikā, braucot gar Staiceles ielu...
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
BlondaiZ wrote:taa taa taa redzeets mibins ar savu projekta auto, noriita ap pl.9:00 uz maskavenes, pie RD domika
P.S.-teikshu godiigi, taa vistas kaaja (MB ziime) uz restes man ljoti nepatika...
Taa vareetu buut
Tevi neredzeeju, nezinu ar ko paarvietojies
Ap 8:30 redzeets Arctic truck`s uz Riigas apvedcelja.
BlondaiZ wrote:taa taa taa redzeets mibins ar savu projekta auto, noriita ap pl.9:00 uz maskavenes, pie RD domika
Taa vareetu buut
Tevi neredzeeju, nezinu ar ko paarvietojies
Ap 8:30 redzeets Arctic truck`s uz Riigas apvedcelja.
Ar tradicionaalo K2 staaveeju pie gaajeeju paarejas gribeeju uzmaat, bet nu izdomaaju ka labaak nee
DimanC wrote:pēc 21iem manīts takeshi purčikā, braucot gar Staiceles ielu...
kur tad tu mani te redzeji? es uz staiceles ielas dzivoju!
griezi no 15. mājas uz u/v Minska pusi. es braucu pretī, Tu man devi ceļu, a es ieslēdzu pagriezienu - parādīju, ka man pašam pie tās mājas jāpiebrauc.
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Šodien sastapti ikrīta skrējēji no jaunā BMW 3 sērijas kupeja un 740IL, Es parasti pievienojos pie Jūrmalas apvedceļa virzienā uz Rīgu, šoreiz ātrums bija 180km/h un abi BMW pie iebraukšanas Rīgā centās apdzīt moci , kurš spītīgi turējās pretī.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
DimanC wrote:pēc 21iem manīts takeshi purčikā, braucot gar Staiceles ielu...
kur tad tu mani te redzeji? es uz staiceles ielas dzivoju!
griezi no 15. mājas uz u/v Minska pusi. es braucu pretī, Tu man devi ceļu, a es ieslēdzu pagriezienu - parādīju, ka man pašam pie tās mājas jāpiebrauc.
Redzēts liekas Rodeo, lēnām ripinot pa līdzeno Stīpnieku cēļu virzienā no Jaunmārupes, ap plkst. 15.50, Auto izskatās , tik tas izpūtējs visu laiku 5cm no zemes torčī
DimanC wrote:griezi no 15. mājas uz u/v Minska pusi. es braucu pretī, Tu man devi ceļu, a es ieslēdzu pagriezienu - parādīju, ka man pašam pie tās mājas jāpiebrauc.
tagad atceros a ko tu tur dzivo?
dažreiz