foxx wrote:Uz vietas ir 8 gab gultas uz kuraam var saguleet pa 2. un tad stuurii kaudze ar matraciem. Telpas kopaa 3 istabas un vienu mazo zaali uztaisiisim pa guljamistabu ja vajadzees(tad jau uz vietas redzees) Taapeec saku ka njemiet liidzi guljamos un piepuushamos, ja pietiks tad nebuus jaapuush.
Tiem, kuri brauc bez "+1", tiem jāņem līdzi guļamos, piepūšamos un piepūšamās
bet ja man jau ir piepūsta ? :neka: tad jau sanāk ka ir + 1 ..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
ZemenE wrote:leeee varbuut katrs atluuziis kur nu kurais
Ceri atlūzt izdevīgākā vietā?
es tur diez vai vsp atzluuziishu
Da gan jau, tikai atrodi kādu, ar ko to izdarīt ir ērtāk/labāk/foršāk/interesantāk (vajadzīgo pasvītrot).
Ew, izdomāju, ka varētu iegādāties raskrivušku.
Da gan jau, tikai atrodi kādu, ar ko to izdarīt ir ērtāk/labāk/foršāk/interesantāk (vajadzīgo pasvītrot).
nee tu nesaprati, atluuzt es vareetu vieniigais es domaaju ka tukumaa jo es tur iespeejams ka nebuushu
tu domaa raskladushku?
nee tu nesaprati, atluuzt es vareetu vieniigais es domaaju ka tukumaa jo es tur iespeejams ka nebuushu
tu domaa raskladushku?
Cikos Rīgas puse ir nlēmusi kustēties ārā uz V-pils pusi? Es jau droši ka pievienošos pa ceļam jums. Jo tas jau tā neloģiski būtu aizbraukt uz Rīgu lai kopīgi izbrauktu
Kāds no moderatoriem varbūt var iemest kopsavilkumu pirmajā postā šajā topikā, lai viss ir skaidrs? Savādāk ņeaļo kašāties pa visu topiku un meklēt. :neka:
Un cik atceros, tad uzvalki bija obligāti?
Martinss wrote:Kāds no moderatoriem varbūt var iemest kopsavilkumu pirmajā postā šajā topikā, lai viss ir skaidrs? Savādāk ņeaļo kašāties pa visu topiku un meklēt. :neka:
Un cik atceros, tad uzvalki bija obligāti?
šito gribēju tikko rakstīt Jā, tipo uzvalki musthave