Tomeļa sierra
Re: Tomeļa sierra
Jā, tikai ja špiļka ir no ņeržas (pārsvarā tā arī irTomels wrote:Ir, izskatās kkas šāds. varbūt kāds kādā bodē tādu ir manījis, grosā nebija.

No quattro - no fun!
Šķiet ka uz mārupes ielas skrūvju veikalā bija šitie...tev tur 5min ko iet, takā vari aiziet paskatīties. Ja tā špiļka tur ir iepuvusi, tad labāk uzreiz urbt viņu ārā un iegriezt vītni, vai metināt kaut ko klāt un mēģināt izskrūvēt, jo ja tas ekstraktors nolūzīs, tad jebļa būs daudz lielāka.
coming soon...
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Tas ir visparastākais sirņiku motors - 2.0i OHC ar 115zs, jeb tautās saukts par pinto.h2o wrote:Paskaidrojiet lūdzu man, neprašam, kas tas ir par turbomotoru? Absolūti neorientējos Fordu motoros

edit: Plašāk par prodžektu varat palasīties te

- Foxijs
- Has thanked: 0
siera klubaa komentiMartinss wrote:Tas ir visparastākais sirņiku motors - 2.0i OHC ar 115zs, jeb tautās saukts par pinto.h2o wrote:Paskaidrojiet lūdzu man, neprašam, kas tas ir par turbomotoru? Absolūti neorientējos Fordu motorosNāca arī pavecākos skorpjos. Un tieši šis tiek turbinizēts jo ir vienkāršāks kā 2.0i DOHCinieks parastais + šitam bloks esot tāds pats kā kosītim 2.0i DOHC 16v turbo, līdz ar to ļurbīnu tam vajadzētu turēt.
edit: Plašāk par prodžektu varat palasīties te

katrā ziņā šito dampi es gribētu ievērtēt darbībā

- Martinss
nafnafs wrote:Ir arī kāds speciāls rīks ar ko aplauztas špilkas var izvilkt?
Imho jāurbj caurums un kaut kāds torx jādzen iekšā :neka:
Tieši tavs ieteiktais torxu variants strādāja

:G bet turbo siera ir kaukas jautraask par turbineetiem 3,5+l 3er BMWEsRoltons wrote:siera klubaa komentiMartinss wrote:Tas ir visparastākais sirņiku motors - 2.0i OHC ar 115zs, jeb tautās saukts par pinto.h2o wrote:Paskaidrojiet lūdzu man, neprašam, kas tas ir par turbomotoru? Absolūti neorientējos Fordu motorosNāca arī pavecākos skorpjos. Un tieši šis tiek turbinizēts jo ir vienkāršāks kā 2.0i DOHCinieks parastais + šitam bloks esot tāds pats kā kosītim 2.0i DOHC 16v turbo, līdz ar to ļurbīnu tam vajadzētu turēt.
edit: Plašāk par prodžektu varat palasīties tecaljiem ka tik izkost kādu stock bmw
taka uz priekshu

PS Emsiņ sarkanajā gadijumā ar nebija šitais bīdels ? bij tak 2.0is (tiesagan ta jau bija jaunā sierra bet ar imho OHC)
----
H6
H6
pa shito nezinu kas man tur staav apakshaa zem kapota, es haubi vinjai esmu atveeris labi ja 5reizesramex wrote::G bet turbo siera ir kaukas jautraask par turbineetiem 3,5+l 3er BMWEsRoltons wrote:siera klubaa komentiMartinss wrote:Tas ir visparastākais sirņiku motors - 2.0i OHC ar 115zs, jeb tautās saukts par pinto.h2o wrote:Paskaidrojiet lūdzu man, neprašam, kas tas ir par turbomotoru? Absolūti neorientējos Fordu motorosNāca arī pavecākos skorpjos. Un tieši šis tiek turbinizēts jo ir vienkāršāks kā 2.0i DOHCinieks parastais + šitam bloks esot tāds pats kā kosītim 2.0i DOHC 16v turbo, līdz ar to ļurbīnu tam vajadzētu turēt.
edit: Plašāk par prodžektu varat palasīties tecaljiem ka tik izkost kādu stock bmw
taka uz priekshu
PS Emsiņ sarkanajā gadijumā ar nebija šitais bīdels ? bij tak 2.0is (tiesagan ta jau bija jaunā sierra bet ar imho OHC)

fordos neorenteejos, tikai braucu pa ziemu ar taadu

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Martinss
Šķiet ka emsiņam tur bija tāds pats kā manējais dzinējs - ar 105zs. Tas ir tāds pats kā toma turbo prodžekta dzinējs, tikai ar lambdu, bez lambdas nāk 115zs. Cits saka, ka atšķirās tikai kompis, cits atkal saka, ka galvas dažādas. :neka:ramex wrote::G bet turbo siera ir kaukas jautraask par turbineetiem 3,5+l 3er BMWEsRoltons wrote:siera klubaa komentiMartinss wrote:Tas ir visparastākais sirņiku motors - 2.0i OHC ar 115zs, jeb tautās saukts par pinto.h2o wrote:Paskaidrojiet lūdzu man, neprašam, kas tas ir par turbomotoru? Absolūti neorientējos Fordu motorosNāca arī pavecākos skorpjos. Un tieši šis tiek turbinizēts jo ir vienkāršāks kā 2.0i DOHCinieks parastais + šitam bloks esot tāds pats kā kosītim 2.0i DOHC 16v turbo, līdz ar to ļurbīnu tam vajadzētu turēt.
taka uz priekshu
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
Emsiņam sierai ir ar kaķa šprici motors. iet kā meža kaķis

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
man pofig, tagad siera ir riktiigs KRIIZMOBIILISMartinss wrote:Šķiet ka emsiņam tur bija tāds pats kā manējais dzinējs - ar 105zs. Tas ir tāds pats kā toma turbo prodžekta dzinējs, tikai ar lambdu, bez lambdas nāk 115zs. Cits saka, ka atšķirās tikai kompis, cits atkal saka, ka galvas dažādas. :neka:ramex wrote::G bet turbo siera ir kaukas jautraask par turbineetiem 3,5+l 3er BMWEsRoltons wrote:siera klubaa komentiMartinss wrote:Tas ir visparastākais sirņiku motors - 2.0i OHC ar 115zs, jeb tautās saukts par pinto.h2o wrote:Paskaidrojiet lūdzu man, neprašam, kas tas ir par turbomotoru? Absolūti neorientējos Fordu motorosNāca arī pavecākos skorpjos. Un tieši šis tiek turbinizēts jo ir vienkāršāks kā 2.0i DOHCinieks parastais + šitam bloks esot tāds pats kā kosītim 2.0i DOHC 16v turbo, līdz ar to ļurbīnu tam vajadzētu turēt.
taka uz priekshu

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Martinss
emsinjsh wrote:
man pofig, tagad siera ir riktiigs KRIIZMOBIILISbenzin/gaz
krīze neskar