Jelgavas Postaa Foxijs laida deju soli

Moderator: Juzix
jā, TheGirli samāju. Cik atceros, manīju arī Egonu un ArchukuTheGirL wrote:arī Biju... turpat arī puikakriss, Rihy, Izbanotais - valdnieks, ArchuksCh. wrote:tā varētu būt! Tevi gan nemanīju!jaaniss wrote:Ch ar blondu beibi blakām trobelēja pa maximas stāvvietu![]()
uun tikko waldmenz un egons @ POST club ieksh šķidras drifteru ballītes.
es tieši tajā brīdī, kad tu piebrauci, biju aizgājisFoxijs wrote:kur tad tu biji? golfaa guleji?Archuks wrote:nebraukšu vairs uz jelgavu, pa ceļam pārāk daudz piedzerties var
jurci-s wrote:Vakar satikts papļāpts ar Freimo..
yepArchuks wrote:p.s.chill's spuņciemā šodien bija ar freimo, lambertu un r.a.b.
biju tikko piebraucis un starp pārējām mašīnām droši, ka nevarēja tā pamanīt, savukārt tevi atpazinu pēc nr. zīmesCh. wrote:tā varētu būt! Tevi gan nemanīju!jaaniss wrote:Ch ar blondu beibi blakām trobelēja pa maximas stāvvietu![]()
ImI, Tevi vnk aizmirsaImI wrote:un mani nemaz nesatiki statoilā pa dienu!Juzix wrote:Īsi pirms 20:00, Omuļfords uz Ulmaņa gatves![]()
Kur Tu sleepies?Juzix wrote:Īsi pirms 20:00, Omuļfords uz Ulmaņa gatves
Es arī ierakstiju... Laikam būs jānoskatāsfoxx wrote:vakar nesagaidīju, taču šorīt ierakstā noskatījos chilll čatu un atpazīts r.a.b freimo lambertino un Ralfs kuru personīgi neesmu saticis
Man liekas, ka Jūs abi mani nopīpinājāt 6dien zem Vanšu tilta!omulis wrote:Kur Tu sleepies?Juzix wrote:Īsi pirms 20:00, Omuļfords uz Ulmaņa gatves
Ar emsinju un Reini braucaam no Kandavas.