Tehniska rakstura diskusijas
Moderator: gacciZm
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Tehniska rakstura diskusijas
Ir šāda gumijas lūpa:

Kā ir iespējams to lūpu piestiķēt pie bampera? Orģināli nāk ar skrūvēm pieskrūvēta. Galīgi negribās caurumot bamperu, ar stiklu līmi var šito nostiprināt? Vai vēl kāds cits veids? Tā lūpa ir diezgan pasmaga.
Un jautājums arī par krāsošanu - ar ko lai krāso? Jo cik zinu, tad ja vnk nokrāsos, tad krāsojums sāks plaisāt, jo lūpa ir diezgan elastīga. 

Kā ir iespējams to lūpu piestiķēt pie bampera? Orģināli nāk ar skrūvēm pieskrūvēta. Galīgi negribās caurumot bamperu, ar stiklu līmi var šito nostiprināt? Vai vēl kāds cits veids? Tā lūpa ir diezgan pasmaga.

- family guy
- Has thanked: 0
cik atceros bija bamperiem speciāla grunts,par krāsu un stiprinašanu hz. 

- Android
- Admins
Ar līmi labāk neķēpāties - ja notrūks, tad bez brīdinājuma - pārbrauksi pāri un būs žēl.Martinss wrote:Ir šāda gumijas lūpa:
Kā ir iespējams to lūpu piestiķēt pie bampera? Orģināli nāk ar skrūvēm pieskrūvēta. Galīgi negribās caurumot bamperu, ar stiklu līmi var šito nostiprināt? Vai vēl kāds cits veids? Tā lūpa ir diezgan pasmaga.Un jautājums arī par krāsošanu - ar ko lai krāso? Jo cik zinu, tad ja vnk nokrāsos, tad krāsojums sāks plaisāt, jo lūpa ir diezgan elastīga.
Bamperī neredzu mega vērtību - dabū tik puslīdz pareizas skrūves un piestiprini tāpat kā stock'ā nāk

Krāsošanai - man jettai arī tāda plastmasas stock lūpa krāsota - principā tāpat kā plastmasas bamperi - ar speciālo grunti un tad ar krāsu. Precīzāk vari droši vien Focus'am uzjautāt.
Good morning? No such thing!
- Martinss
Lūpa ir 100% no gumijas, tā kā pāri braukt var arī ar smago, nekas nebūs.
Parastajiem bamperiem nav vērtības, bet parastajam ar miglām ir un normālu nevar atrast ar uguni, pašlaik virsū kaut kāds ķīniezeris/taivānietis, kas ir reizes 10 jau labots, špaktelēts, utt. Tā kā bija tā lūpa orģināli pielikta, vairs nevarēs, jo skrūves bija iekšā tajā gumijā, visas nopuvušas/aprautas/norautas. Pie Focusa braukšu ciemos tā vai tā ar tiem bamperiem, man tik pašam ar to lūpu gribās pačakarēties.
Un kā jau teicu, lūpa ir ļooooooti elastīga, jo ir no gumijas, tāpēc jautāju par kādu krāsošanas veidu, jo tā grunts, kas domāta plastmasas lūpām un citiem izstrādājumiem, varētu tā pat sākt plaisāt. 

- Android
- Admins
A tad tāds jautājums - priekš kam to lūpu krāsot - nav jau taisīta no pārkausētiem rozā gunāriem, melna tač puslīdz ok izskatāsMartinss wrote:Lūpa ir 100% no gumijas, tā kā pāri braukt var arī ar smago, nekas nebūs.Parastajiem bamperiem nav vērtības, bet parastajam ar miglām ir un normālu nevar atrast ar uguni, pašlaik virsū kaut kāds ķīniezeris/taivānietis, kas ir reizes 10 jau labots, špaktelēts, utt. Tā kā bija tā lūpa orģināli pielikta, vairs nevarēs, jo skrūves bija iekšā tajā gumijā, visas nopuvušas/aprautas/norautas. Pie Focusa braukšu ciemos tā vai tā ar tiem bamperiem, man tik pašam ar to lūpu gribās pačakarēties.
Un kā jau teicu, lūpa ir ļooooooti elastīga, jo ir no gumijas, tāpēc jautāju par kādu krāsošanas veidu, jo tā grunts, kas domāta plastmasas lūpām un citiem izstrādājumiem, varētu tā pat sākt plaisāt.

Good morning? No such thing!
- Martinss
Izskatās, jā, bet ja vēl būs sliekšņi un aizmugurē uzlika, tad ar to lūpu neriktīgi izskatīsies.
Enīvēj, skaidrs laikam ir viens - jādodas pie Fokusa pa taisno. 

Tu to nopietni?Martinss wrote:Izskatās, jā, bet ja vēl būs sliekšņi un aizmugurē uzlika, tad ar to lūpu neriktīgi izskatīsies.Enīvēj, skaidrs laikam ir viens - jādodas pie Fokusa pa taisno.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Zinu, ka k-kad ir runāts, bet neatradu.
Ko labu varat ieteikt no dāgajām/labajām tuvo/tālo gaismu spuldzēm? Sākas tumšais gada laiks un jāsāk ko atkal štukot
Ir lietotas Osram Night Breaker, visādi citādi apmierināja, tikai spuldžu mūžs ir visai īss. Man viņas izbeidzās pēc ~4-5 mēnešiem.
Varbūt ir kas labs, ko varat ieteikt no savas pieredzes.
Ko labu varat ieteikt no dāgajām/labajām tuvo/tālo gaismu spuldzēm? Sākas tumšais gada laiks un jāsāk ko atkal štukot

Ir lietotas Osram Night Breaker, visādi citādi apmierināja, tikai spuldžu mūžs ir visai īss. Man viņas izbeidzās pēc ~4-5 mēnešiem.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
es jau tev teicu, ko ieliku sevJuzix wrote:Zinu, ka k-kad ir runāts, bet neatradu.

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
par švaku*Sicram wrote:es jau tev teicu, ko ieliku sevJuzix wrote:Zinu, ka k-kad ir runāts, bet neatradu.

Gribu ko līdzvērtīgu Night Breakeriem

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:par švaku*Sicram wrote:es jau tev teicu, ko ieliku sevJuzix wrote:Zinu, ka k-kad ir runāts, bet neatradu.
Gribu ko līdzvērtīgu Night Breakeriem

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Philips "+90" man nogāja 1,5 vai 2,5 gadi (vairs pat neatceros), rezultāts šķita labs.
Tagad ieswapoju Osram "cool blue" ("xenon look"
)- gaisma daudz tīkamāka par philips'u, domāju sniegā vispār bomba būs. Tik vot nezinu kā ar ilgmūžību būs.
Osramam vēl bija kkādas "long life", bet tām laikam nebija papildus gaismas %, un ja nemaldos, viņas tādu dzeltenīgu toni deva...
Tagad ieswapoju Osram "cool blue" ("xenon look"

Osramam vēl bija kkādas "long life", bet tām laikam nebija papildus gaismas %, un ja nemaldos, viņas tādu dzeltenīgu toni deva...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
hvz... tās kūl blu spuldes tik skatam no malas der. Reāli, īpaši lietainā un tumšā laikā, neko uz ielas neredzēsi! Vismaz tāds ir paša novērojums. Nezinu, kā sniegā, jo vienkārši neizturēju līdz tam, un izmetu tās spuldzes nah..vēja suns wrote:Philips "+90" man nogāja 1,5 vai 2,5 gadi (vairs pat neatceros), rezultāts šķita labs.
Tagad ieswapoju Osram "cool blue" ("xenon look")- gaisma daudz tīkamāka par philips'u, domāju sniegā vispār bomba būs. Tik vot nezinu kā ar ilgmūžību būs.
edit: tas bij' sen, bet "pa miglu" kaut kas atmiņā iespiedies, kad tām kūl blu kastītēm bija kaut kāds +xx% virsū sazīmēts...

ir tādas PIAA Xtreme White plus...
dārgas sukas, bet pēc atsauksmēm gaišas
dārgas sukas, bet pēc atsauksmēm gaišas
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Man arī viens jautājumiņš pēdējā laikā aizķēries:
Lietoju BMW E34 ar M30B35 dzinēju un lieta ir tāda, ka tukšgaitā, pie zemiem apgriezieniem, ir dzirdama tāda, kā graboņa no motortelpas.
Pārāk skaļa nav, kā arī, kad piedod nedaudz gāzes, graboņa pazūd (iespējams, nepazūd, bet katrā ziņā to vairs nedzird - varbūt dzinēja trokšņa dēļ).
Tā skaņa, liekas, ir arī tad, kad noslāpē dzinēju - tas nograb: "trrrrrr" (shura_bītboksers
).
Kas tas varētu būt?
Ar čomu paklausījāmies, viņš izteica varbūtību, ka šāles grabot.
Tā varētu būt?
Saprotu, ka ir grūti saprast pēc apraksta to skaņu, bet domāju, ka kāds, kam tā ir bijis, varētu saprast, ko es domāju.
Paldies, kolēģi.
Lietoju BMW E34 ar M30B35 dzinēju un lieta ir tāda, ka tukšgaitā, pie zemiem apgriezieniem, ir dzirdama tāda, kā graboņa no motortelpas.
Pārāk skaļa nav, kā arī, kad piedod nedaudz gāzes, graboņa pazūd (iespējams, nepazūd, bet katrā ziņā to vairs nedzird - varbūt dzinēja trokšņa dēļ).
Tā skaņa, liekas, ir arī tad, kad noslāpē dzinēju - tas nograb: "trrrrrr" (shura_bītboksers

Kas tas varētu būt?
Ar čomu paklausījāmies, viņš izteica varbūtību, ka šāles grabot.
Tā varētu būt?
Saprotu, ka ir grūti saprast pēc apraksta to skaņu, bet domāju, ka kāds, kam tā ir bijis, varētu saprast, ko es domāju.
Paldies, kolēģi.

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- Martinss
Nezinu vai normāliem auto ir tā patās, bet man kaut kas līdzīgs - pie vainas sajūga disks, izspiežot sajūgu, graboņa pazūd.
- howitzer
- M30
Siļi, tu laikam esi uz pareizā ceļa - mēs arī paprovējām ar sajūgu un it kā pazuda.Martinss wrote:Nezinu vai normāliem auto ir tā patās, bet man kaut kas līdzīgs - pie vainas sajūga disks, izspiežot sajūgu, graboņa pazūd.

P.s. - sajūga disks nesen tika pārkniedēts+tika nomainīts kurvis (ja tas ko šajā situācijā maina).
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

sajūga disks tas nebūs, tur nav kam lāgā grabēt.
ja grabētu pie izspiesta sajūga tad varētu būt izspiedējgultnis etc..
bet imho tā kā grab tukšgaitā, tad gan jau tas ir dzinējs(šāles, vārsti...) pie tam šo teoriju apstiprina fakts ka paaugstinoties eļļas spiedienam skaņa pazūd. Dari pa vienkāršo pielej Fenom/Moliltatu/ER, ja troksnis paliek, tad cel nost karteri, skaties eļļas sūkni, spiediena redukcijas vārstu, ja tur viss ok tad roc dziļāk....
ja noslāpējot nograb tad vēl ir opcija sajūga diska demfera atsperēm hana...(m30b35 takš ir vienmsasas spararatas attiecīgi demferis sajūga diskā...)
ja grabētu pie izspiesta sajūga tad varētu būt izspiedējgultnis etc..
bet imho tā kā grab tukšgaitā, tad gan jau tas ir dzinējs(šāles, vārsti...) pie tam šo teoriju apstiprina fakts ka paaugstinoties eļļas spiedienam skaņa pazūd. Dari pa vienkāršo pielej Fenom/Moliltatu/ER, ja troksnis paliek, tad cel nost karteri, skaties eļļas sūkni, spiediena redukcijas vārstu, ja tur viss ok tad roc dziļāk....
ja noslāpējot nograb tad vēl ir opcija sajūga diska demfera atsperēm hana...(m30b35 takš ir vienmsasas spararatas attiecīgi demferis sajūga diskā...)
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
- howitzer
- M30
P.s. - tā grabēšana nav regulāra, ritmiska, kā, piemēram, vārstiem.
Dažreiz grab, dažreiz negrab, ar saraustītiem intervāliem, ar regulāriem.
Dažreiz grab, dažreiz negrab, ar saraustītiem intervāliem, ar regulāriem.