Tehniska rakstura diskusijas

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

Locked
arrrvis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Tehniska rakstura diskusijas

Post by arrrvis »

Mk3 golfam bija paredzeti kaadi orginaalie lietie diski ar izmeru r13 :?:
* Ja bērni uz skolu iet saposušies un nes puķes, drīz būs jārok kartupeļi.
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Ir šāda gumijas lūpa:

Image

Kā ir iespējams to lūpu piestiķēt pie bampera? Orģināli nāk ar skrūvēm pieskrūvēta. Galīgi negribās caurumot bamperu, ar stiklu līmi var šito nostiprināt? Vai vēl kāds cits veids? Tā lūpa ir diezgan pasmaga. :roll: Un jautājums arī par krāsošanu - ar ko lai krāso? Jo cik zinu, tad ja vnk nokrāsos, tad krāsojums sāks plaisāt, jo lūpa ir diezgan elastīga. :roll:
family guy

Post by family guy »

cik atceros bija bamperiem speciāla grunts,par krāsu un stiprinašanu hz. :hvz:
Image
Android
Admins

Post by Android »

Martinss wrote:Ir šāda gumijas lūpa:

Image

Kā ir iespējams to lūpu piestiķēt pie bampera? Orģināli nāk ar skrūvēm pieskrūvēta. Galīgi negribās caurumot bamperu, ar stiklu līmi var šito nostiprināt? Vai vēl kāds cits veids? Tā lūpa ir diezgan pasmaga. :roll: Un jautājums arī par krāsošanu - ar ko lai krāso? Jo cik zinu, tad ja vnk nokrāsos, tad krāsojums sāks plaisāt, jo lūpa ir diezgan elastīga. :roll:
Ar līmi labāk neķēpāties - ja notrūks, tad bez brīdinājuma - pārbrauksi pāri un būs žēl.
Bamperī neredzu mega vērtību - dabū tik puslīdz pareizas skrūves un piestiprini tāpat kā stock'ā nāk ;)
Krāsošanai - man jettai arī tāda plastmasas stock lūpa krāsota - principā tāpat kā plastmasas bamperi - ar speciālo grunti un tad ar krāsu. Precīzāk vari droši vien Focus'am uzjautāt.
Good morning? No such thing!
Martinss

Post by Martinss »

Lūpa ir 100% no gumijas, tā kā pāri braukt var arī ar smago, nekas nebūs. :) Parastajiem bamperiem nav vērtības, bet parastajam ar miglām ir un normālu nevar atrast ar uguni, pašlaik virsū kaut kāds ķīniezeris/taivānietis, kas ir reizes 10 jau labots, špaktelēts, utt. Tā kā bija tā lūpa orģināli pielikta, vairs nevarēs, jo skrūves bija iekšā tajā gumijā, visas nopuvušas/aprautas/norautas. Pie Focusa braukšu ciemos tā vai tā ar tiem bamperiem, man tik pašam ar to lūpu gribās pačakarēties. :) Un kā jau teicu, lūpa ir ļooooooti elastīga, jo ir no gumijas, tāpēc jautāju par kādu krāsošanas veidu, jo tā grunts, kas domāta plastmasas lūpām un citiem izstrādājumiem, varētu tā pat sākt plaisāt. :roll:
Android
Admins

Post by Android »

Martinss wrote:Lūpa ir 100% no gumijas, tā kā pāri braukt var arī ar smago, nekas nebūs. :) Parastajiem bamperiem nav vērtības, bet parastajam ar miglām ir un normālu nevar atrast ar uguni, pašlaik virsū kaut kāds ķīniezeris/taivānietis, kas ir reizes 10 jau labots, špaktelēts, utt. Tā kā bija tā lūpa orģināli pielikta, vairs nevarēs, jo skrūves bija iekšā tajā gumijā, visas nopuvušas/aprautas/norautas. Pie Focusa braukšu ciemos tā vai tā ar tiem bamperiem, man tik pašam ar to lūpu gribās pačakarēties. :) Un kā jau teicu, lūpa ir ļooooooti elastīga, jo ir no gumijas, tāpēc jautāju par kādu krāsošanas veidu, jo tā grunts, kas domāta plastmasas lūpām un citiem izstrādājumiem, varētu tā pat sākt plaisāt. :roll:
A tad tāds jautājums - priekš kam to lūpu krāsot - nav jau taisīta no pārkausētiem rozā gunāriem, melna tač puslīdz ok izskatās :hvz:
Good morning? No such thing!
Martinss

Post by Martinss »

Izskatās, jā, bet ja vēl būs sliekšņi un aizmugurē uzlika, tad ar to lūpu neriktīgi izskatīsies. ;) Enīvēj, skaidrs laikam ir viens - jādodas pie Fokusa pa taisno. :aiwa:
Melnais

Post by Melnais »

Martinss wrote:Izskatās, jā, bet ja vēl būs sliekšņi un aizmugurē uzlika, tad ar to lūpu neriktīgi izskatīsies. ;) Enīvēj, skaidrs laikam ir viens - jādodas pie Fokusa pa taisno. :aiwa:
Tu to nopietni? :shock:
:aiwa:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Zinu, ka k-kad ir runāts, bet neatradu.
Ko labu varat ieteikt no dāgajām/labajām tuvo/tālo gaismu spuldzēm? Sākas tumšais gada laiks un jāsāk ko atkal štukot :shura:
Ir lietotas Osram Night Breaker, visādi citādi apmierināja, tikai spuldžu mūžs ir visai īss. Man viņas izbeidzās pēc ~4-5 mēnešiem.
Varbūt ir kas labs, ko varat ieteikt no savas pieredzes.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Juzix wrote:Zinu, ka k-kad ir runāts, bet neatradu.
Ko labu varat ieteikt no dāgajām/labajām tuvo/tālo gaismu spuldzēm? Sākas tumšais gada laiks un jāsāk ko atkal štukot :shura:
Ir lietotas Osram Night Breaker, visādi citādi apmierināja, tikai spuldžu mūžs ir visai īss. Man viņas izbeidzās pēc ~4-5 mēnešiem.
es jau tev teicu, ko ieliku sev :roll:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

*Sicram wrote:
par švaku :urb:
Gribu ko līdzvērtīgu Night Breakeriem ;)
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
freimo
Admins

Post by freimo »

Juzix wrote:
*Sicram wrote:
par švaku :urb:
Gribu ko līdzvērtīgu Night Breakeriem ;)
:naac:

Image

:D
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
vēja suns

Post by vēja suns »

Philips "+90" man nogāja 1,5 vai 2,5 gadi (vairs pat neatceros), rezultāts šķita labs.
Tagad ieswapoju Osram "cool blue" ("xenon look" :twisted: )- gaisma daudz tīkamāka par philips'u, domāju sniegā vispār bomba būs. Tik vot nezinu kā ar ilgmūžību būs.
Osramam vēl bija kkādas "long life", bet tām laikam nebija papildus gaismas %, un ja nemaldos, viņas tādu dzeltenīgu toni deva...
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
D'Karlo

Post by D'Karlo »

vēja suns wrote:Philips "+90" man nogāja 1,5 vai 2,5 gadi (vairs pat neatceros), rezultāts šķita labs.
Tagad ieswapoju Osram "cool blue" ("xenon look" :twisted: )- gaisma daudz tīkamāka par philips'u, domāju sniegā vispār bomba būs. Tik vot nezinu kā ar ilgmūžību būs.
Osramam vēl bija kkādas "long life", bet tām laikam nebija papildus gaismas %, un ja nemaldos, viņas tādu dzeltenīgu toni deva...
hvz... tās kūl blu spuldes tik skatam no malas der. Reāli, īpaši lietainā un tumšā laikā, neko uz ielas neredzēsi! Vismaz tāds ir paša novērojums. Nezinu, kā sniegā, jo vienkārši neizturēju līdz tam, un izmetu tās spuldzes nah..

edit: tas bij' sen, bet "pa miglu" kaut kas atmiņā iespiedies, kad tām kūl blu kastītēm bija kaut kāds +xx% virsū sazīmēts... :D Tas arī der tikai procentuālai klientu ķeršanai. Vēlreiz - man baigi nepatika! :)
GirtzB

Post by GirtzB »

ir tādas PIAA Xtreme White plus...
dārgas sukas, bet pēc atsauksmēm gaišas
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Man arī viens jautājumiņš pēdējā laikā aizķēries:
Lietoju BMW E34 ar M30B35 dzinēju un lieta ir tāda, ka tukšgaitā, pie zemiem apgriezieniem, ir dzirdama tāda, kā graboņa no motortelpas.
Pārāk skaļa nav, kā arī, kad piedod nedaudz gāzes, graboņa pazūd (iespējams, nepazūd, bet katrā ziņā to vairs nedzird - varbūt dzinēja trokšņa dēļ).
Tā skaņa, liekas, ir arī tad, kad noslāpē dzinēju - tas nograb: "trrrrrr" (shura_bītboksers :D ).
Kas tas varētu būt?
Ar čomu paklausījāmies, viņš izteica varbūtību, ka šāles grabot.
Tā varētu būt?
Saprotu, ka ir grūti saprast pēc apraksta to skaņu, bet domāju, ka kāds, kam tā ir bijis, varētu saprast, ko es domāju.
Paldies, kolēģi. ;)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Martinss

Post by Martinss »

Nezinu vai normāliem auto ir tā patās, bet man kaut kas līdzīgs - pie vainas sajūga disks, izspiežot sajūgu, graboņa pazūd.
howitzer
M30

Post by howitzer »

Martinss wrote:Nezinu vai normāliem auto ir tā patās, bet man kaut kas līdzīgs - pie vainas sajūga disks, izspiežot sajūgu, graboņa pazūd.
Siļi, tu laikam esi uz pareizā ceļa - mēs arī paprovējām ar sajūgu un it kā pazuda. :roll:
P.s. - sajūga disks nesen tika pārkniedēts+tika nomainīts kurvis (ja tas ko šajā situācijā maina).
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
GirtzB

Post by GirtzB »

sajūga disks tas nebūs, tur nav kam lāgā grabēt.

ja grabētu pie izspiesta sajūga tad varētu būt izspiedējgultnis etc..

bet imho tā kā grab tukšgaitā, tad gan jau tas ir dzinējs(šāles, vārsti...) pie tam šo teoriju apstiprina fakts ka paaugstinoties eļļas spiedienam skaņa pazūd. Dari pa vienkāršo pielej Fenom/Moliltatu/ER, ja troksnis paliek, tad cel nost karteri, skaties eļļas sūkni, spiediena redukcijas vārstu, ja tur viss ok tad roc dziļāk....

ja noslāpējot nograb tad vēl ir opcija sajūga diska demfera atsperēm hana...(m30b35 takš ir vienmsasas spararatas attiecīgi demferis sajūga diskā...)
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
howitzer
M30

Post by howitzer »

P.s. - tā grabēšana nav regulāra, ritmiska, kā, piemēram, vārstiem.
Dažreiz grab, dažreiz negrab, ar saraustītiem intervāliem, ar regulāriem.

Image
Locked