vakar ap ~ 19 redzēts weber uz PROspekta ..tik klusi pabrauci garām, ka pat nepaspēju pamāt .. pēc tam arī Corsa pretējā virzienā (mēs jau bijām pie pīlēm)
vēlāk ekskursija ar kuu_haa un pa ceļam vairākkārt manīts foxx - 1x pie Tobago.. 1x ceļā uz molu
Rollin wrote:vakar ap ~ 19 redzēts weber uz PROspekta ..tik klusi pabrauci garām, ka pat nepaspēju pamāt .. pēc tam arī Corsa pretējā virzienā (mēs jau bijām pie pīlēm)
vēlāk ekskursija ar kuu_haa un pa ceļam vairākkārt manīts foxx - 1x pie Tobago.. 1x ceļā uz molu
tevi taa ari nemaz neredzeju redzeju tikai Lāsmu
foxx wrote:Pa ceļam uz Pilteni sesdien sasveicināts pretīm braucošais Webers un kautkad un kautkur(neatminos kur) arī redzēts tas pats čiekurs pilsētā(Ventspilī)
arii samāts
arii kautkad pa nedelu redzets, pie manam majam
Rollin wrote:vakar ap ~ 19 redzēts weber uz PROspekta ..tik klusi pabrauci garām, ka pat nepaspēju pamāt .. pēc tam arī Corsa pretējā virzienā (mēs jau bijām pie pīlēm)
Es gāju dažus cm blakus viņai, esmu vismaz 10cm garāks par viņu, bet Tu mani neredzēji ?! ..try vision express !
tiko pie rtu redzēju sarkanu civic, ultimate burnout.lv hondu ar burnout.lv uz pakaļas un visur kur nebija spoka vai kaut kā tā? atceros, ka senāk old schoool laikos te tāda bija
Es gāju dažus cm blakus viņai, esmu vismaz 10cm garāks par viņu, bet Tu mani neredzēji ?! ..try vision express !
nu arii vinu pamaniju pedejaa bridii, un tiesi tad, kad vina bija prieksaa tev.
[quote="cibinsh"]Pirms 12iem Vāvera Volvo braucot iekšā Rīga no Jelgavas puses kaut kādā uzņēmuma teritorijā.
Pēcāk sasveiconāta smuidra Rīgas autoostā.
Tiešī tā SMUIDRA Autoostā - sasveicinājās ar Cibiņu autoostā