Sakarā ar laika ($) trūkumu, treniņus neapmeklēsim - gāzīsim pa taisno uz sačiem.

Krish - pēc šīm sacensībām skatīsimies, vienkārši man pēdējā treniņā sāka slīdēt sajūgs. Pēc tās reizes neesmu braucis uz trasi jo taupu šīm sacensībām

Vakar sakatijos video no iepriekš. treniņiem un iemācios trasiLambertino wrote:Es un Freimo plānojam piedalīties.![]()
Sakarā ar laika ($) trūkumu, treniņus neapmeklēsim - gāzīsim pa taisno uz sačiem.
..doux.. wrote:cikos šodien ir treniņš?
Juzix wrote:..doux.. wrote:cikos šodien ir treniņš?
Pastnieks mani cenšas pierunāt, lai braucu trenēties06 Oct 2009, 11:33:43 6500 rakstīja:
sodien trenini no plkst. 17.00-19.00...
1h/5ls
2h/4ls
kopa uz divam stundam 9ls
ieeja skatiitajiem 1LVL
pasakuma diena pie kasem vares nopirkt aproces ar kuram vares tikt TEH.parka cena 5LVL,auto caurlaide 1LVL
Kruta, moš tad jau četri būsim no burnoutaWu-Ryder wrote:Nu es jau arī itkā esmu nolēmis paslīdēt tajā 11.10.2009![]()
SpoilerShow
Nea 5Lambertino wrote:Kruta, moš tad jau četri būsim no burnoutaWu-Ryder wrote:Nu es jau arī itkā esmu nolēmis paslīdēt tajā 11.10.2009![]()
SpoilerShow
Aha, sapratu, kāpēc atrunāji mani no treniņiem... lai es izgāstos kamēr paši jau šodien sākat trenētiesLambertino wrote:Nu jau izskatās, ko moš 6![]()
Es, Rakstnieks, Freimo, Psih_arno, Wu-Ryder, runcens.
Pēc šodienas treniņiem izdomāsim ko darīt Rakstniekam. Jāpiebilst, ka viņš brauks ar manu mašīnu un es viņam sniegšu ātrās apmācības
Tiekamies trasē 17.00
freimo wrote: Aha, sapratu, kāpēc atrunāji mani no treniņiem... lai es izgāstos kamēr paši jau šodien sākat trenēties![]()
p.s. šodien ar braucu uz LAF'u pieteikties
1lsharcho wrote:cik tur ieeja skatiitaajiem buus???
7dien jaastraada, bet saak paraadiities nopietna veelme braukt paskatiities..