Vispirms jātiek galā ar tehniskajiem defektiem, tad ar vizuālajiem sīkumiņiem, bet tāds arī ir plāns uz šo*Sicram wrote:noplēstas uzvelcenes, lietie vienā krāsā ( vsm tā liekas ) un tas auto pēc kaut kā izskatās !

Dzelzuks wrote:sveicu ar e30

Vispirms jātiek galā ar tehniskajiem defektiem, tad ar vizuālajiem sīkumiņiem, bet tāds arī ir plāns uz šo*Sicram wrote:noplēstas uzvelcenes, lietie vienā krāsā ( vsm tā liekas ) un tas auto pēc kaut kā izskatās !
Vienīgais ka viņu pareizi izmantojot ir 15 l/100kmttd wrote:Btw, man patīk, ka bildēs uzreiz redzams, ka tu aparātu izmanto pareizi(sliedes).
Nemīz, man ar 1.8 karburatoru, kuram tiek lietota tikai viena pludiņkamera(otrai norauta vakūma truba, lai nešancē) tagad ir tāds pat patēriņš.R_89 wrote:Vienīgais ka viņu pareizi izmantojot ir 15 l/100kmttd wrote:Btw, man patīk, ka bildēs uzreiz redzams, ka tu aparātu izmanto pareizi(sliedes).
Ja būtu $$ ko liet, tad nemīztuttd wrote:Nemīz, man ar 1.8 karburatoru, kuram tiek lietota tikai viena pludiņkamera(otrai norauta vakūma truba, lai nešancē) tagad ir tāds pat patēriņš.R_89 wrote:Vienīgais ka viņu pareizi izmantojot ir 15 l/100kmttd wrote:Btw, man patīk, ka bildēs uzreiz redzams, ka tu aparātu izmanto pareizi(sliedes).Bet tas neattur kārtīgi krāmēt un vilkt.
Manu krāmēšanu ierobežo tikai degvielas lampiņas iedegšanās, tad vairs nemetu no 3ā uz otro un netriecu pedāli grīdā.
Lonžeroni abi jāmetina, abi divi aizgājuši pastaigāties.GG. wrote:Cik traki pats novērtē skādi? Lanžers bija aizgājis pastaigāties?
Urbsi nost visu lanžera "paneli" un mainīsi? Jaunus lanžerus šitam var dabūt?R_89 wrote: Lonžeroni abi jāmetina, abi divi aizgājuši pastaigāties.![]()
Nemāku Audi, kas ir lielās arkas?R_89 wrote:par to ka lielās arkas nedabūšu.![]()
vēl kādu brītiņu var paturēt?R_89 wrote:Vispirms jātiek galā ar tehniskajiem defektiem, tad ar vizuālajiem sīkumiņiem, bet tāds arī ir plāns uz šo*Sicram wrote:noplēstas uzvelcenes, lietie vienā krāsā ( vsm tā liekas ) un tas auto pēc kaut kā izskatās !
paldies! Tikai tagad Tev jāņem mans auto ārā no avatara
muahaha
Lielās arkas ir jubilejas vai kaut kas tāds. Tipa platākas, tā kā c4 virsbūvē s4 un s6 raudiGG. wrote: Nemāku Audi, kas ir lielās arkas?
Šim eksemplāram nebūs čakars atrast arī lukturus/resti? Daudz tādus neesmu redzējis.
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Apdrošinātājiem, tāpat kā lielākajai daļai cilvēku, tas ir tikai dzelzis.GG. wrote:Skaidrīte!
Vispār traģiski ar tiem apdrošinātājiem, ka nenovērtē to cik konkrētais eksemplārs maksā.
Veiksmi un pacietību darbos!
Tajā gadījumā izskatās visnotaļ pozitīvs iznākums.karlis wrote:http://www.volvoklubs.lv/e107_plugins/f ... 1728216.60
šiten puisim arī sasita auto. kaut kādu naudiņu jau dabūja..
Tāda sajūta, ka esi visu rajonu saticisR_89 wrote:Šodien tikpat pēkšņi kā bija gājis bojā akumulatora uzlādes līmenis, izbeidzās arī pagriezienu relejs e30tajam.
BET ar Ch palīdzību tika satikti forumu lietotāji Janka, Orkāns, Phazma un tikts arī pie releja.
Audis gaida kad apdrošinātāji maksās.*Sicram wrote:Tāda sajūta, ka esi visu rajonu saticisR_89 wrote:Šodien tikpat pēkšņi kā bija gājis bojā akumulatora uzlādes līmenis, izbeidzās arī pagriezienu relejs e30tajam.
BET ar Ch palīdzību tika satikti forumu lietotāji Janka, Orkāns, Phazma un tikts arī pie releja.
Kā audim iet ?