man ir brīvas veitas, pats no imantas, tā kā ja gribi vari "pielekt" klātmarrs wrote:loti aktuals jautajums kam auto ir briva vieta braucot(1) no rīgas
Burnout.lv Jubilejas pasākums 2.05 un 3.05 !!! [Atsauksmes]
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Lemon*
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Burnout.lv Sešu gadu jubilejas pasākums 2.05 un 3.05 !!!
esmu no izbrauciena atpakalj, uz mazo briitinju
bet iisais reports ir ka raiviic ar mieziiti nav nogurdinaami
EDX mieziic un Freimo aizbrauca taalu taalu juurinj, tfu upiitee..
sashliks bij garshiigs..
jaabrauc uz aafteriiti 
bet iisais reports ir ka raiviic ar mieziiti nav nogurdinaami
EDX mieziic un Freimo aizbrauca taalu taalu juurinj, tfu upiitee..
sashliks bij garshiigs..

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Lai neteiktu vairāk - bija okei. 5 gadu jubilejas pasākums tomēr paliks vairāk atmiņā, varbūt tāpēc, ka pirmā reize, kad satiku burnoutiešus, bet anyway visu cieņu šodienas pasākuma organizētājiem. 
Pasākums patika.
Aigarz'am cepums par vietu izvēli. Patika, ka viss ritēja raiti, nebija tā, ka kautkur būtu jānīkst.
Prieks arī par normālu braukšanas kultūru, kolonnā braucot nebija daudz pašu izraisīta bezpriģela.
Viss super!
Aigarz'am cepums par vietu izvēli. Patika, ka viss ritēja raiti, nebija tā, ka kautkur būtu jānīkst.
Prieks arī par normālu braukšanas kultūru, kolonnā braucot nebija daudz pašu izraisīta bezpriģela.
Viss super!
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Ko Tu darīsi Iecavā? Obligāta atskaite manG wrote:Viss pa skaisto bij. Lai piedod Archuks, bet es nevaru uz pirti maukt, jo rīt jāmauc uz Iecavu turpināt apdedzināties pie foršas ūdenstilpnes
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
- takeshi
Re: Burnout.lv Jubilejas pasākums 2.05 un 3.05 !!! [Atsauksmes]
Pasakums tiri normals tada zina ka daudzi satikas iedzera paeda un paplapaja karo4e kopa pavadija laiku. Pagasgad pasakums bija daudz labak tur cilveki bija krietni gatavojusies un bija burnout dzimsanas dienas noskanojums.
minusi (-)
*tas ka masinas nebrauca kolona ka pagajs gad, sogad ja kads noklida tad par vinu aizmirsa, pagasgad vairakas vietas stajas lai sagaiditu tos kuri kautkur pazuda,
*tas ka grants celus vaidzeja atstat pedejos pec fotosesija kuras nemaz nebija!
*ja iet uz muzeju jega iet 20m un braukt prom mes tur 12 cilveki izgajam visu muzeju un protams bijam atpakal neviena nebija! iznemot dazus cilvekus kuri mus gaidija!
:neka:
*neviens neko neteica pirms kada punkta izbrauksanas uz kurieni brauks talak nebija kopsapulces.
*pec rodeliem visi aizstiepa prom a ko darit tiem kas brauc ar zemam masinam vai pa grants celiem nestiepj, visi pazuda un ej un izdoma uz kurieni!
un kura tad bija vis izpustotaka masina kas dabuja balvu :neka:
^tas ir tikai manas domas varat ja gribat mani kritizet!
%paldies organizatoriem ka uznemas pasakumu rikot es zinu tas nau viegli
(bet nakamreiz vaig pie sim mazam niansem vairak piestradat)
paldies

minusi (-)
*tas ka masinas nebrauca kolona ka pagajs gad, sogad ja kads noklida tad par vinu aizmirsa, pagasgad vairakas vietas stajas lai sagaiditu tos kuri kautkur pazuda,
*tas ka grants celus vaidzeja atstat pedejos pec fotosesija kuras nemaz nebija!
*ja iet uz muzeju jega iet 20m un braukt prom mes tur 12 cilveki izgajam visu muzeju un protams bijam atpakal neviena nebija! iznemot dazus cilvekus kuri mus gaidija!
*neviens neko neteica pirms kada punkta izbrauksanas uz kurieni brauks talak nebija kopsapulces.
*pec rodeliem visi aizstiepa prom a ko darit tiem kas brauc ar zemam masinam vai pa grants celiem nestiepj, visi pazuda un ej un izdoma uz kurieni!
un kura tad bija vis izpustotaka masina kas dabuja balvu :neka:
^tas ir tikai manas domas varat ja gribat mani kritizet!
%paldies organizatoriem ka uznemas pasakumu rikot es zinu tas nau viegli

kaa taadu izbraucienu pilniigi nekaada sakara, peec manam domaam paseedeejaam kopiigi pie dabas kruuts un papljaapaajaam kaa mineeja Takeshi.
viss"pasaakums" noriteeja steidzinaashanaa, kaut gan es domaaju ka nokaveet tur nebija ko :neka: .
briivdabas muzejs pilniigs sviests, samaksaa latu un apskaties televiizorus, nu nezinu, protams iznjemot tos kas izgaaja vairaak vai mazaak visam vinjam cauri.
par sadaidiishanu pie kaut kaadaam nogrieshanaas no celjiem uz citu vietu nerunaashu vispaar..... pie troseem gaidiija gan, lai zinaatu kur braukt. nezinu vai kaads aizraadiija vai arii saprata pats ka tas par ljaunu nenaaks.
varbuut nedaudz skarbi, bet patiesi
viss"pasaakums" noriteeja steidzinaashanaa, kaut gan es domaaju ka nokaveet tur nebija ko :neka: .
briivdabas muzejs pilniigs sviests, samaksaa latu un apskaties televiizorus, nu nezinu, protams iznjemot tos kas izgaaja vairaak vai mazaak visam vinjam cauri.
par sadaidiishanu pie kaut kaadaam nogrieshanaas no celjiem uz citu vietu nerunaashu vispaar..... pie troseem gaidiija gan, lai zinaatu kur braukt. nezinu vai kaads aizraadiija vai arii saprata pats ka tas par ljaunu nenaaks.
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Balvu par pušķotāko mašīnu pasniedza sventes dzurnavās es vēl skaļi nobļāvos lai visi klausās nēsmu vainīgs ja kāds nedzirdēja. Lai savāktu visus kopā, tas nebija iespējams, jo bija indivīdi kas vnk neklausijās un runāja tik tālāk un citi dēļ tā nedzirdēja. Tie kas bija lēnāki ar zemām mašīnām sagaidijām Sabiles centrā.
Lai gan esmu štīmē bet 99% no tava teksta saprast nevaremsinjsh wrote:kaa taadu izbraucienu pielniigi nekaada sakarapeec manam domaam. paseedeejaam kopiigi pie dabas kruuts un papljaapaajaam kaa mineeja Takeshi. viss"pasaakums" noriteeja steidzinaashanaa, kaut gan es domaaju ka nokaveet tur nebija ko :neka: . briivdabas muzejs pilniigs sviests, samaksaa latu un apskaties televiizorus, nu nezinu, protams iznjemot tos kas izgaaja vairaak vai mazaak visam vinjam cauri.
pameegjini tagad, un ja nesanaak ta jau viss kaartiibaaemsinjsh wrote:kaa taadu izbraucienu pilniigi nekaada sakara, peec manam domaam paseedeejaam kopiigi pie dabas kruuts un papljaapaajaam kaa mineeja Takeshi.
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
-
ReinStorm
- Spam addicted
Bij okz pasaaciens
Vajag veel kaadreiz siltaa laikaa saorganizeeties un visiem kkur aizmaukt atpuusties (pirts nav obligaats noteikums)

Pedvālē kāds steidzināja visi skrēja kā negudri. Piedod bet nu neviens nekur nesteidzināja. Pasties normāli Lamberts un co iztaigāja apskatija un neko nebļāva ka steidzina. Visiem vajadzēja uz veikalu nu tad novedu līdz veikalam un gaidīju pārējos. Un es jau kafijas bizumos nevarēju izīlēt ka kādam kkas braucot uz pēdējo vietu notiks ar mašīnu...
es biju starp tiem kas izstaigaaja visuAigarz` wrote:Pedvālē kāds steidzināja visi skrēja kā negudri. Piedod bet nu neviens nekur nesteidzināja. Pasties normāli Lamberts un co iztaigāja apskatija un neko nebļāva ka steidzina. Visiem vajadzēja uz veikalu nu tad novedu līdz veikalam un gaidīju pārējos. Un es jau kafijas bizumos nevarēju izīlēt ka kādam kkas braucot uz pēdējo vietu notiks ar mašīnu...