Burnout.lv Jubilejas pasākums 2.05 un 3.05 !!! [Atsauksmes]

Dažādi sporta, izklaides un tamlīdzīgi pasākumi.

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis

Locked
Lemon*
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Burnout.lv Sešu gadu jubilejas pasākums 2.05 un 3.05 !!!

Post by Lemon* »

marrs wrote:loti aktuals jautajums kam auto ir briva vieta braucot(1) no rīgas
man ir brīvas veitas, pats no imantas, tā kā ja gribi vari "pielekt" klāt
harcho

Post by harcho »

esmu no izbrauciena atpakalj, uz mazo briitinju

bet iisais reports ir ka raiviic ar mieziiti nav nogurdinaami :D

EDX mieziic un Freimo aizbrauca taalu taalu juurinj, tfu upiitee..

sashliks bij garshiigs..

:31: jaabrauc uz aafteriiti :D
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
vdx-treme
Subaru

Post by vdx-treme »

ar' tikko atpakaļ :D pasākums bij ok. ;)
G

Post by G »

nenoraujiet jumtu tik tai mājai :D
ImageImageImage
Martinss
Has thanked: 3 times

Post by Martinss »

Lai neteiktu vairāk - bija okei. 5 gadu jubilejas pasākums tomēr paliks vairāk atmiņā, varbūt tāpēc, ka pirmā reize, kad satiku burnoutiešus, bet anyway visu cieņu šodienas pasākuma organizētājiem. :cool:
G

Post by G »

Viss pa skaisto bij. Lai piedod Archuks, bet es nevaru uz pirti maukt, jo rīt jāmauc uz Iecavu turpināt apdedzināties pie foršas ūdenstilpnes :yo:
ImageImageImage
MartinsG

Post by MartinsG »

Pasākums patika.
Aigarz'am cepums par vietu izvēli. Patika, ka viss ritēja raiti, nebija tā, ka kautkur būtu jānīkst.
Prieks arī par normālu braukšanas kultūru, kolonnā braucot nebija daudz pašu izraisīta bezpriģela.
Viss super! :yo:
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
G

Post by G »

Labs dzeramais :D
Image
ImageImageImage
soulfreak

Post by soulfreak »

G wrote:Viss pa skaisto bij. Lai piedod Archuks, bet es nevaru uz pirti maukt, jo rīt jāmauc uz Iecavu turpināt apdedzināties pie foršas ūdenstilpnes :yo:
Ko Tu darīsi Iecavā? Obligāta atskaite man :D kā ne kā mans rajons :shura:
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
G

Post by G »

es tak jau uzrakstīju
dirnēt brīvā dabā pie ūdenstilpnes :D
ImageImageImage
soulfreak

Post by soulfreak »

G wrote:es tak jau uzrakstīju
dirnēt brīvā dabā pie ūdenstilpnes :D
Davai! Precīzu razkladu! 8)
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
G

Re: Burnout.lv Jubilejas pasākums 2.05 un 3.05 !!! [Atsauksmes]

Post by G »

I don't know anything. Man zvana un prasa - brauksi uz Iecavu? Es saku - nu varētu. Tagad neviens neko nav teicis. Ja rīt nepamodinās, tad nebraukšu :D
ImageImageImage
takeshi

Post by takeshi »

Pasakums tiri normals tada zina ka daudzi satikas iedzera paeda un paplapaja karo4e kopa pavadija laiku. Pagasgad pasakums bija daudz labak tur cilveki bija krietni gatavojusies un bija burnout dzimsanas dienas noskanojums.
minusi (-)
*tas ka masinas nebrauca kolona ka pagajs gad, sogad ja kads noklida tad par vinu aizmirsa, pagasgad vairakas vietas stajas lai sagaiditu tos kuri kautkur pazuda,
*tas ka grants celus vaidzeja atstat pedejos pec fotosesija kuras nemaz nebija! :(
*ja iet uz muzeju jega iet 20m un braukt prom mes tur 12 cilveki izgajam visu muzeju un protams bijam atpakal neviena nebija! iznemot dazus cilvekus kuri mus gaidija! :-D :neka:
*neviens neko neteica pirms kada punkta izbrauksanas uz kurieni brauks talak nebija kopsapulces.
*pec rodeliem visi aizstiepa prom a ko darit tiem kas brauc ar zemam masinam vai pa grants celiem nestiepj, visi pazuda un ej un izdoma uz kurieni! :(

un kura tad bija vis izpustotaka masina kas dabuja balvu :neka:

^tas ir tikai manas domas varat ja gribat mani kritizet! 8)

%paldies organizatoriem ka uznemas pasakumu rikot es zinu tas nau viegli :yo: (bet nakamreiz vaig pie sim mazam niansem vairak piestradat)
:yo: paldies :yo: :beer:
Image
emsinjsh

Post by emsinjsh »

kaa taadu izbraucienu pilniigi nekaada sakara, peec manam domaam paseedeejaam kopiigi pie dabas kruuts un papljaapaajaam kaa mineeja Takeshi.
viss"pasaakums" noriteeja steidzinaashanaa, kaut gan es domaaju ka nokaveet tur nebija ko :neka: .
briivdabas muzejs pilniigs sviests, samaksaa latu un apskaties televiizorus, nu nezinu, protams iznjemot tos kas izgaaja vairaak vai mazaak visam vinjam cauri.
par sadaidiishanu pie kaut kaadaam nogrieshanaas no celjiem uz citu vietu nerunaashu vispaar..... pie troseem gaidiija gan, lai zinaatu kur braukt. nezinu vai kaads aizraadiija vai arii saprata pats ka tas par ljaunu nenaaks.
varbuut nedaudz skarbi, bet patiesi ;)
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Aigarz`

Post by Aigarz` »

Balvu par pušķotāko mašīnu pasniedza sventes dzurnavās es vēl skaļi nobļāvos lai visi klausās nēsmu vainīgs ja kāds nedzirdēja. Lai savāktu visus kopā, tas nebija iespējams, jo bija indivīdi kas vnk neklausijās un runāja tik tālāk un citi dēļ tā nedzirdēja. Tie kas bija lēnāki ar zemām mašīnām sagaidijām Sabiles centrā.
Aigarz`

Post by Aigarz` »

emsinjsh wrote:kaa taadu izbraucienu pielniigi nekaada sakarapeec manam domaam. paseedeejaam kopiigi pie dabas kruuts un papljaapaajaam kaa mineeja Takeshi. viss"pasaakums" noriteeja steidzinaashanaa, kaut gan es domaaju ka nokaveet tur nebija ko :neka: . briivdabas muzejs pilniigs sviests, samaksaa latu un apskaties televiizorus, nu nezinu, protams iznjemot tos kas izgaaja vairaak vai mazaak visam vinjam cauri.
par sadaidiishanu pie kaut kaadaam nogrieshanaas no celjiem uz citu vietu nerunaashu vispaar..... pie troseem gaidiija gan, lai zinaatu kur braukt. nezinu vai kaads aizraadiija vai arii saprata pats ka tas par ljaunu nenaaks.
Lai gan esmu štīmē bet 99% no tava teksta saprast nevar :D
emsinjsh

Post by emsinjsh »

emsinjsh wrote:kaa taadu izbraucienu pilniigi nekaada sakara, peec manam domaam paseedeejaam kopiigi pie dabas kruuts un papljaapaajaam kaa mineeja Takeshi.
viss"pasaakums" noriteeja steidzinaashanaa, kaut gan es domaaju ka nokaveet tur nebija ko :neka: .
briivdabas muzejs pilniigs sviests, samaksaa latu un apskaties televiizorus, nu nezinu, protams iznjemot tos kas izgaaja vairaak vai mazaak visam vinjam cauri.
pameegjini tagad, un ja nesanaak ta jau viss kaartiibaa ;)
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
ReinStorm
Spam addicted

Post by ReinStorm »

Bij okz pasaaciens :naac: Vajag veel kaadreiz siltaa laikaa saorganizeeties un visiem kkur aizmaukt atpuusties (pirts nav obligaats noteikums) :roll: :wink:
Aigarz`

Post by Aigarz` »

Pedvālē kāds steidzināja visi skrēja kā negudri. Piedod bet nu neviens nekur nesteidzināja. Pasties normāli Lamberts un co iztaigāja apskatija un neko nebļāva ka steidzina. Visiem vajadzēja uz veikalu nu tad novedu līdz veikalam un gaidīju pārējos. Un es jau kafijas bizumos nevarēju izīlēt ka kādam kkas braucot uz pēdējo vietu notiks ar mašīnu...
emsinjsh

Post by emsinjsh »

Aigarz` wrote:Pedvālē kāds steidzināja visi skrēja kā negudri. Piedod bet nu neviens nekur nesteidzināja. Pasties normāli Lamberts un co iztaigāja apskatija un neko nebļāva ka steidzina. Visiem vajadzēja uz veikalu nu tad novedu līdz veikalam un gaidīju pārējos. Un es jau kafijas bizumos nevarēju izīlēt ka kādam kkas braucot uz pēdējo vietu notiks ar mašīnu...
es biju starp tiem kas izstaigaaja visu ;)
Image
Locked