Liekas, ka tu pat neesi dzirdējis, kā skan šīs firmas produkcija un tikai lej.... Turklāt, pats vēl nesen teici, ka lietotus skaļruņus pirkt ir muļķīgi, taču tagad stāsti, ka, redz`, tā ir ok.
GZ ir gan lētais, gan dārgais gals. Pačeko viņu mājaslapu un sapratīsi, kādus produktus viņi piedāvā.
Nuclear, Uranium, Plutonium sērija viņiem ir kvalitatīva, esmu dzirdējis, kā tā produkcija skan. Protams, ka jūtami labāk par manu Iridium entry level galu.
Nesaprotu, kas tev var nepatikt, turklāt pat nevari pamatot savu viedokli. Es eksperimenta kārtā iegādājos par apmēram 25ls jaunu GZ subja skaļruni, jo tajā brīdī vēlējos paeksperimentēt ar lēto galu, kā arī zināju,ka smukā,apvilktā kastē to varēšu veiksmīgi, bez zaudējumiem pārdot tālāk, ja pašam nepatiks.
To velk pioneer GM-5200T divkanālu pastiprinātājs. Čoms, kurš būvē kastes subjiem, parēķināja, ka šim subim labi der RRR-S90 kaste. Pārbūvējām to, aiztaisot midu un pīkstuļu caurumus, kā arī izzāģējot lielāku caurumu pašam subim. Fāzu inventoru arī pārbūvējām pēc parametriem, kurus šim skaļrunim uzrādīja programma. Visas spraugas noblīvējām.
Es tev nevaru caur internetu pastāstīt, kā subis skan, taču skaņa ir patīkama, diezgan skaļš, taču nav, kā ar āmuru pret galdu - bass ir "mīksts, pufīgs". Liekas, ka pagaidām par īsu nav. Katrā ziņā, salīdzinot ar FLY, Mistery, Magnat, u.c. izstrādājumiem, atšķirība skaņas ziņā ir jūtama.
Nesaprotu, ko tu visu laiku cel savu knābi gaisā, kad, redz`, viss ir sūds, neviens neko nesaprot, utt. Ok, tavu viedokli cienu, jo, cik noprotu, tu ar audio lietām esi gan tirgojies, gan arī pašam tā ir sirdslieta, taču nevajag aizmirst, ka tu neesi vienīgais gudrais uz planētas, kā arī citiem, ne tikai tev, ar ausīm viss ir kārtībā un pat vēl vairāk.