Auto audio!!! vajag padomu!

Audio tehnika, subwooferi, pastiprinātāji, cd/md/dvd
howitzer
M30
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Auto audio!!! vajag padomu!

Post by howitzer »

Jēziņ...
Liekas, ka tu pat neesi dzirdējis, kā skan šīs firmas produkcija un tikai lej.... Turklāt, pats vēl nesen teici, ka lietotus skaļruņus pirkt ir muļķīgi, taču tagad stāsti, ka, redz`, tā ir ok. :hvz:
GZ ir gan lētais, gan dārgais gals. Pačeko viņu mājaslapu un sapratīsi, kādus produktus viņi piedāvā.
Nuclear, Uranium, Plutonium sērija viņiem ir kvalitatīva, esmu dzirdējis, kā tā produkcija skan. Protams, ka jūtami labāk par manu Iridium entry level galu.
Nesaprotu, kas tev var nepatikt, turklāt pat nevari pamatot savu viedokli. Es eksperimenta kārtā iegādājos par apmēram 25ls jaunu GZ subja skaļruni, jo tajā brīdī vēlējos paeksperimentēt ar lēto galu, kā arī zināju,ka smukā,apvilktā kastē to varēšu veiksmīgi, bez zaudējumiem pārdot tālāk, ja pašam nepatiks.
To velk pioneer GM-5200T divkanālu pastiprinātājs. Čoms, kurš būvē kastes subjiem, parēķināja, ka šim subim labi der RRR-S90 kaste. Pārbūvējām to, aiztaisot midu un pīkstuļu caurumus, kā arī izzāģējot lielāku caurumu pašam subim. Fāzu inventoru arī pārbūvējām pēc parametriem, kurus šim skaļrunim uzrādīja programma. Visas spraugas noblīvējām.
Es tev nevaru caur internetu pastāstīt, kā subis skan, taču skaņa ir patīkama, diezgan skaļš, taču nav, kā ar āmuru pret galdu - bass ir "mīksts, pufīgs". Liekas, ka pagaidām par īsu nav. Katrā ziņā, salīdzinot ar FLY, Mistery, Magnat, u.c. izstrādājumiem, atšķirība skaņas ziņā ir jūtama.
Nesaprotu, ko tu visu laiku cel savu knābi gaisā, kad, redz`, viss ir sūds, neviens neko nesaprot, utt. Ok, tavu viedokli cienu, jo, cik noprotu, tu ar audio lietām esi gan tirgojies, gan arī pašam tā ir sirdslieta, taču nevajag aizmirst, ka tu neesi vienīgais gudrais uz planētas, kā arī citiem, ne tikai tev, ar ausīm viss ir kārtībā un pat vēl vairāk. ;)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Melnais
Been thanked: 0

Post by Melnais »

Es pirmstam runāju par lietotiem pastiprinātājiem.. ;)

Pieņemu, ka neesmu dzirdējis tos GZ, par ko tu runā, bet esmu pietiekami atklausijies visādus subjus pa 30, 40, 100 un pat pa 200Ls. Un visiem jauda bija +/- no 300 līdz 600W. Patiesībā jaudai nav nozīmes, nozīme ir skanējumam. Un tici man, es esmu dzirdejis, kāda šķirba ir starp subjiem pa 40Ls un tamlīdzīgiem, ar subjiem pa 150 - 200Ls un dārgākiem aparātiem.

Tieši tāpēc negribu neko dzirdēt par 25Ls vērtiem GZ subjiem, kas labi skan. Pieņemu, ka GZ skanēs labāk, nekā citas firmas subis mazliet augstākā cenā, jā, moš tā var būt, bet tas nenozīmē, ka es tagad iešu un atzīšu FLY, Mistery, Magnat, u.c. tamlīdzīgas firmas par labām.

Internetā pētīt un tad domāt, kurš subis ir kvaliatīvs, kurš nē, manuprāt tas ir pilnīgi garām. Pēc parametriem var neatšķirties kaut vai tavs GZ subis no Pioneer subja, bet cenā gan atšķirsies un tas dārgākais skanēs krietni kvalitatīvāk. Ir jādzird.

Es vispār domāju, ka šī diskusija ir bezjēdzīga, joo, tu runā par lēto tehniku, es par dārgo! Patiesībā es runāju par normālo tehniku. :mhm: JA gribi parunāt par dārgo tehniku, kas patiesi dievīgi skan, nu tad es tev varēšu vien virzienus norādīt. :naac: Cik es zinu, LV nevienam nav vismaz no pioneer tas Hi End gals.. :)
howitzer
M30

Post by howitzer »

Tieši tā - jauda, nominālā, ir 350w.
Protams, ka ir jādzird, tāpēc mērīties krāniem un mēģināt pierādīt savu taisnību audio lietās, caur internetu, nav pārāk objektīvi. ;)
Viena no lielākajām nozīmēm tomēr ir kastei. Ja kaste atbilst, skanējums arī ir pavisam, pavisam savādāks, ne kā nepiemērotā kastē. ;)
Par lēto galu sajūsminos tikai tāpēc, ka šajā gadījumā absolūti negaidīju tādu skanējumu no tik lēta skaļruņa. Ok, firma tomēr ir zināma un kvalitatīva (jā, Melnais, GZ ražo arī subjus, kuri maksā 200, 300 un vairāk ls ;) ), taču no lētā gala neko tik labu negaidīju. Ņēmu eksperimentam un, īstenībā, lai arī bišķiņ uzvārītos, ja nu sanāk fail, jo kaste man neizmaksāja neko, audums arī, tā kā, ja būtu gribējis, būtu varējis pārdot pat ar uzviju. :)
Bet, izskatās, ka pagaidām atstāšu, jo nepirkšu kaut kādu viduvējo variantu. Šis paliks, kamēr nebūšu sakasījis kam nopientākam. :)
Nav jēgas ņemt man tagad kaut kādu viduvēju pionieri, vai Kenwood par kādiem 100ls, ja GZ skan aptuveni tā pat. Jāņem kas tāds, kur tiešām ir jūtama atšķirība, bet, tā kā man primārais ir pārdot šo auto un iegādāt jaunu, tad audio pagaidīs. :)
Taču arī padomā pats - kuram tagad ir brīvi līdzekļi, lai ņemtu subi par 200, 300, 400ls? Vēl pastiprinātājs. Pakojums. Galvu arī vajadzētu pieklājīgu, utt, utjp. Tāpēc arī saku, ka arī par budžeta līdzekļiem kaut ko var sakasīt. :cool:

Melnais wrote:JA gribi parunāt par dārgo tehniku, kas patiesi dievīgi skan, nu tad es tev varēšu vien virzienus norādīt. :naac: Cik es zinu, LV nevienam nav vismaz no pioneer tas Hi End gals.. :)
Gribu, labprāt gribu par to papļāpāt, taču šeit tas laikam nebūtu prāta darbs. Taču uz kādu aliņu labprāt kaut kad saskrietos. ;)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
Melnais

Post by Melnais »

Nu, par kastēm ir tā, ka patiesībā visa skaņa slēpjās kastē. Pareizs un labs bass nāk no slēgtās kastes, bez fāzu invertora. Ar fāzu invertoru jau var rotaļāties, var dabūt skaļu, bet neciešamu basu, vai arī zemu bet patīkamu basu, bet ne pareizu basu. IR vēl tās portētās kastes, kur subis iekšā dzīvo, bet skaņa nāk no fāzu invertora, ar šīm kastēm vispār var ākstīties kā grtibās, var no 50w subja dabūt troksni, kas līdzinās tiem 400W, bet troksni, ne skaņu. Protams, no šīm kastēm nāk ārā diezgan augsts bass, nevis zems, kas visiem patīk.

Par hi end, nu, tur ir tā, ka šajā lauciņā ir viss vecais, kas ir labs un labi aizmirsts. Papīra membrānas, zema jūtība, skaistas frekvences, maza jauda, teicama skaņa utt. Savā laikā bija tāda Pioneer ODR Series, Painteresējos, cik tāda lieta maksā, neviens tā arī nepateica, jo šo aparatūru izgatavojot gandŗiz pēc pasūtījuma, Japānā, tieši un vienīgi tev, iespejams, ka pat paši būsvē iekšā tavā auto. Domāju, ka aptuvenā cena šim priekam bija krietni virs 10K Ls... :mhm: Tagad, kad jau labu laiku neesmu bāzis savu degunu šitajā visā iekšā, liekas, ka ikviens mirstīgais var nopirkt PRS Series tehniku, kas, iespējams, ir līdzvērtīga tam ODR vai mazliet zemākā līmenī. Paskatijos, TS-W252PRS subi, 25 cm, svars kautkādi 11 kg :emo: , 400W RMS.. Gan jau ka tu vari dabūt savā īpašumā tādu, bet salidzini.lv cenas nav un gan jau kā neviens no tiem aparātiem nav LV noliktavā un gan jau ka cena būs no 500 - 700 Ls par vienu subīti, normālā kombinācijā tādus vajadzēs 2.. :emo: Un attiecīgs pastūzis uz katru skaļruni, twetter un mid- twetter būs viens 4 kanālu pastūzis, midiem vien būs nepieciešams 2 kanālu pastūzis, mid- bass būs savs pastūzis un uz katru subi pa monoblokam, kur visi pastūži pie DSP proča pievienoti caur optiskajiem kabeļiem utt... :emo: Un tas ir tikai par pioneer, bet pioneer nav nekāds nopietnais hi end ražotājs, tas ir lētais hi end gals, kuru var veikalā iegādāties jebkurš milijonārs. Īsts hi end ir pēc pasūtījuma, attiecīgos kantoros, kur tās tehnikas un uzstādīšanas cenas var pavilkt pat uz 100k Ls, ja ne vairāk.
Zinu vienu čali, kam iekš auto ir sabāzts +/- 3k Ls uz audio vien, pats arī visu lika, tāpēc tik lēti. Kautkad šis EMMA'ā paņēma 3. vietu uz kvalitāti, dzirdēju, kā tas viss skan.. Ir grūti dabūt tiešām kvalitatīvus CD, lai varētu kalausīties. Bet skaņa ir apbrīnojama, pat nevari iedomāties, ko var sadzirdēt no tādas tehnikas. Un, starp citu, šim visam parasti jaudas ir smieklīgi mazas. 200W uz subi, piemēram, uz pērējiem skaļruņiem ir 50W rms... Vairāk nemaz nevajag, lai varētu mašīnā klausīties metallica konci ar simfonisko orķestri.

Esmu redzējis un dzirdējis mājas audio sistēmas, kas maksā 20k Ls par vienu tumbeli, līdz pat 100K Ls par vienu tumbeli... Tepat Latvijā... Tā ir māksla, tas ir prestižs, tā ir spēja sadzirdēt, ko tas viss dod.
Un tāpēc nevajag man te stāstīt, ka S30 vai S90 no radiotehnikas skan ahujenna utt. S90 ir ahujenna, bet tikai un vienīgi priekš ballītēm. Pats mājās lietoju S90 kā frontālās tumbas, bet tur basinieks tiek izmantots, kā midbass. Surroundi ir pa 250 ls gabalā (sanāca nahaļavu dabūt), krutākas tumbas par S90 nevaru atļauties un šobrīd tā ne tuvu nav mana prioritāte, Bet nu, iespējams, ka pēc 2012. gad varēs atļauties iegādāties kāds tumbelītes, piemēram no šī saita... :mhm:
howitzer
M30

Post by howitzer »

Klau, bet kas ir ar kastēm bez fāzu inventoriem?
Vai tas nekaitē skaļruņa membrānai? Respektīvi, sanāk, kad kastē ir konstants gaisa spiediens, tāpēc, pēc idejas taču sanāk, ka subja membrānai ir grūtāk "pumpēt"? :hvz:
Nu, par dārgo audio ir tā, ka, visticamāk, tas galīgi nav mans mērķis,ne pat sapņos.
Man patīk pašam ķimerēties, vilkt vadus, likt skaļruņus, regulēt sistēmu, ar to visu krāmēties, taču domāsim reāli - mans max budžets auto audio lietās varētu būt 1000ls? Mazāk? :hvz:
Respektīvi, tā pat, arī nākamajam auto (ja tāds vispār būs) veidošu visvienkāršāko sistēmu. Ar tiem pašiem 2x pastiprinātājiem, no kuriem viens rībina subi, otrs - priekšējās un aizmugurējās komponentes. Tātad, šaubos, vai ņemšos tālāk par 1x monobloku un 1x 4 kanālu stiprekli.
Protams, ja nākotnē sanāks tikt pie nedaudz vairāk naudiņas (uz to jau mēs visi ceram :mhm: ), tad izvēlēšos komponentes un stiprekļus no augstāka plauktiņa, bet, visticamāk, shēma paliktu tā pati. Nu, varbūt, pārietu uz 3 stiprekļiem. 1x subim, un priekšējām, un aizmugurējām komponentēm katrām pa savam, 2 kanālu stipreklim.
Protams, gribu visu kārtīgi nopakot, bet to gribu darīt pats, jo patīk čakarēties un ņemties. Gribētos arī paeksperimentēt ar priekšējā paneļa pārbūvi, vai durvju podiumiem, bet šim auto tas tomēr izpaliks - nav vērts pirms pārdošanas tā čakarēties. :)
p.s. - bet ar audio un naudiņām jau laikam tomēr ir tā, kā iekš Incar džeki smējās: nekad nebūs labi, vienmēr gribēsies labāk, kvalitatīvāk, skaļāk, utt. :)

Image
Versetti

Post by Versetti »

nezinu , manuprāt mājās pilnīgi pietiek ar tādām kā Logitech z523 ... mazai mājas disenei pietiek :D
karlisbe

Post by karlisbe »

Versetti wrote:nezinu , manuprāt mājās pilnīgi pietiek ar tādām kā Logitech z523 ... mazai mājas disenei pietiek :D
un to raksta cilvēks, kurš sevi sauc par DJ
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
kuu_haa

Post by kuu_haa »

How..
Nu ja, paliec tik pie GZ, Mystery, utt.
Šeit ir arī cilvēki, kas klausās DLS, Focal, Morel...

Savu levelu jau vien parādīji ar vārdiem: "priekšējās un aizmugurējās komponentes."

Peace.
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
howitzer
M30

Post by howitzer »

kuu_haa wrote:How..

Savu levelu jau vien parādīji ar vārdiem: "priekšējās un aizmugurējās komponentes."

Peace.
Ja esi izglītotāks par mani un redzi, ka esmu kļūdījies, tad kāpēc vienkārši nepalabo, vai nepasaki priekšā, lai es zinātu vairāk, bet tā vietā vienkārši pasmejies par mani?
Redzi, Melnais audio lietās ir daudz zinošāks par mani, bet viņam, nez kāpēc, nav grūti izskaidrot man, kas un kā, kā arī mēs varam normāli parunāties. Ar ko tu esi tik daudz pārāks, ka ar tevi tā nevar? ;)
Last edited by howitzer on 12 Jul 2011, 17:24, edited 1 time in total.

Image
Versetti

Post by Versetti »

mpb wrote:
Versetti wrote:nezinu , manuprāt mājās pilnīgi pietiek ar tādām kā Logitech z523 ... mazai mājas disenei pietiek :D
netikai saucu !

Un es arī nesaprotu to fetišu ar nenormālu tumbu skaitu dzīvoklī , nu labi , nedzīvotu dzīvoklī , varbūt būtu savādāk ! Kapēc gan normālai klausīšanai neizmantot tumbas , kuras tam paredzētas ? Ok , ja būtu jāpieskandina liela telpa , tad protams - Labas tumbas n` stuff ... nav sakara cepties ;)
*Sicram
Has thanked: 4 times

Post by *Sicram »

howitzer wrote:Klau, bet kas ir ar kastēm bez fāzu inventoriem?
Vai tas nekaitē skaļruņa membrānai? Respektīvi, sanāk, kad kastē ir konstants gaisa spiediens, tāpēc, pēc idejas taču sanāk, ka subja membrānai ir grūtāk "pumpēt"? :hvz:
Nu, par dārgo audio ir tā, ka, visticamāk, tas galīgi nav mans mērķis,ne pat sapņos.
Man patīk pašam ķimerēties, vilkt vadus, likt skaļruņus, regulēt sistēmu, ar to visu krāmēties, taču domāsim reāli - mans max budžets auto audio lietās varētu būt 1000ls? Mazāk? :hvz:
Respektīvi, tā pat, arī nākamajam auto (ja tāds vispār būs) veidošu visvienkāršāko sistēmu. Ar tiem pašiem 2x pastiprinātājiem, no kuriem viens rībina subi, otrs - priekšējās un aizmugurējās komponentes. Tātad, šaubos, vai ņemšos tālāk par 1x monobloku un 1x 4 kanālu stiprekli.
Protams, ja nākotnē sanāks tikt pie nedaudz vairāk naudiņas (uz to jau mēs visi ceram :mhm: ), tad izvēlēšos komponentes un stiprekļus no augstāka plauktiņa, bet, visticamāk, shēma paliktu tā pati. Nu, varbūt, pārietu uz 3 stiprekļiem. 1x subim, un priekšējām, un aizmugurējām komponentēm katrām pa savam, 2 kanālu stipreklim.
Protams, gribu visu kārtīgi nopakot, bet to gribu darīt pats, jo patīk čakarēties un ņemties. Gribētos arī paeksperimentēt ar priekšējā paneļa pārbūvi, vai durvju podiumiem, bet šim auto tas tomēr izpaliks - nav vērts pirms pārdošanas tā čakarēties. :)
p.s. - bet ar audio un naudiņām jau laikam tomēr ir tā, kā iekš Incar džeki smējās: nekad nebūs labi, vienmēr gribēsies labāk, kvalitatīvāk, skaļāk, utt. :)
Par 1k lvl sanāk normāla instalācija Incārā !
Vsm es tā sapratu, kad toreiz biju aizbraucis, un tas jau varētu skanēt diezgan forši.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
kuu_haa

Post by kuu_haa »

howitzer wrote:
kuu_haa wrote:How..

Peace.
Ja esi izglītotāks par mani un redzi, ka esmu kļūdījies, tad kāpēc vienkārši nepalabo, vai nepasaki priekšā, lai es zinātu vairāk, bet tā vietā vienkārši pasmejies par mani?
Es neteikšu, ka esmu izglītotāks. Es zinu tikai ļooooti mazu daļiņu, pašus pamatus, vai pat mazāk par to.
Jā, pasmejos..
Jo Tev nav jēga pilnīgi neko teikt, palasi pats savas diskusijas. Tev ir tikai savs viedoklis, nevis zināšana. Jau vairākkārt esi to parādījis.. gari, bezjēdzīgi teksti, liekvārdība.
Kaut vienu teorijas rakstu būtu izlasījis, teiktu: malacis! Par akustiku aizmugurē esmu šai pat topicā, ja ne 3, tad 2 reizes noteikti teicis.

Viss šitas GZ all the way beidzas, kad dzird kādu citu, labāku ražotāju, pat mazjaudīgāku, tad priekštats ir pilnīgi cits -tā teikt acis atveras.
Pēc kastes uztaisīšanas čomam, mans suPis man vairs nepatīk, gribu citu skaļruni ar citiem TS parametriem, citu porta regulējumu utt. Un vispār gribu atgriezties pie 15".
Ja Tev pietiek ar 25Ls GZ, tad ok, bet to nav jāuzspiež kādam citam darīt. Jo par šo pašu audio tēmu, esi te vienam otram muļķības mēģinājis iestāstīt, ka tā ir kruta utt, bet tā nav pareizi un izmesta nauda..
Katrs dara kā grib un var.
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Melnais

Post by Melnais »

Versetti wrote:
mpb wrote:
netikai saucu !

Un es arī nesaprotu to fetišu ar nenormālu tumbu skaitu dzīvoklī , nu labi , nedzīvotu dzīvoklī , varbūt būtu savādāk ! Kapēc gan normālai klausīšanai neizmantot tumbas , kuras tam paredzētas ? Ok , ja būtu jāpieskandina liela telpa , tad protams - Labas tumbas n` stuff ... nav sakara cepties ;)
nu, nepiekritīšu un ne tuvu. Man mājās ir normāls 5.1 koplektiņš ar kopējo jaudu pie 700w, un ir vēl 2 brīvi kanāli ar 110w.. un nav jau jāgriež skaļāko. Vnk ir un viss. Gribās maziņu un kvalitatīvu? Lūdzu, ir tāda firma kā Bose, paklausīsies un neko citu negribēsi. Dārs, maziņš, skan teicami, skaļš un kvalitatīvs. Un nekad vaira nesaki, ka logitech ir :cool:
Melnais

Post by Melnais »

Par tām slēgtajām kastēm - jebkuram skaļrunim ir sāpīgāk strādāt poetētā kastē, nekā slēgtajā. Un ne visus skaļruņus var bāzt portētajā kastē. Bet visus var bāzt slēgtastē. Izdari secinājumus.
Pie tam, pēc pāris gadiem sāksi novērtēt nevis basus, bet gan augšas.
howitzer
M30

Post by howitzer »

kuu_haa wrote:Es neteikšu, ka esmu izglītotāks. Es zinu tikai ļooooti mazu daļiņu, pašus pamatus, vai pat mazāk par to.
Jā, pasmejos..
Jo Tev nav jēga pilnīgi neko teikt, palasi pats savas diskusijas. Tev ir tikai savs viedoklis, nevis zināšana. Jau vairākkārt esi to parādījis.. gari, bezjēdzīgi teksti, liekvārdība.
Kaut vienu teorijas rakstu būtu izlasījis, teiktu: malacis! Par akustiku aizmugurē esmu šai pat topicā, ja ne 3, tad 2 reizes noteikti teicis.

Viss šitas GZ all the way beidzas, kad dzird kādu citu, labāku ražotāju, pat mazjaudīgāku, tad priekštats ir pilnīgi cits -tā teikt acis atveras.
Pēc kastes uztaisīšanas čomam, mans suPis man vairs nepatīk, gribu citu skaļruni ar citiem TS parametriem, citu porta regulējumu utt. Un vispār gribu atgriezties pie 15".
Ja Tev pietiek ar 25Ls GZ, tad ok, bet to nav jāuzspiež kādam citam darīt. Jo par šo pašu audio tēmu, esi te vienam otram muļķības mēģinājis iestāstīt, ka tā ir kruta utt, bet tā nav pareizi un izmesta nauda..
Katrs dara kā grib un var.
Tieši tā, man ir savs viedoklis - es kādam to uzspiežu? Nē.
Bet vispār mūsdienu sabiedrībā jau tā ir pieņemts, ka, ja kādam ir savs viedoklis, turklāt tas nesakrīt ar kāda cita viedokli un tas "kāds" vēl uzdrīkstas kaut ko iebilst, nevis klusi sēdēt maliņā, kamēr gudrie tēvaiņi runā, tad tas uzreiz ir lohs, izlecējs, utt. Protams, esam pelēkā masa, domājam visi vienādi, viss būs čiki... :emo:
Ko nozīmē "tā nav pareizi"? Kā vispār tik abstraktā lietā var būt "pareizi" un "nepareizi"? Viens uztaisa savu setupu un pašam liekas, ka ir ok un skan forši, iekāpj cits un saka, ka tas ir pilnīgs zars un, pēc viņa domām, skan greizi - kur te vispār var būt runa par kaut kādu "pareizību"? Auto audio ir tik pat individuāls un es pat gribētu teikt - intīms pasākums, kā otrās pusītes izvēle. Vienam patīk tā, citam pavisam savādāk un te vienkārši nevar būt jēdziens "nepareizi". Uz pasaules pat divu vienādu ausu pāru nav, katrs arī tomēr dzird un sajūt savādāk. Tas ir ļoti labi, ka tu izglītojies, vāc informāciju, lasi teorijas un spriedumus, laikam jau uzskati, ka esmu pilnīgs lohs un deģenerāts, un neticēsi, bet es arī lasu un vācu informāciju, interesējos, runājos ar cilvēkiem, klausos un vērtēju gan cilvēku viedokļus, gan audio sistēmas, taču ir viens "bet" - tas, ko tu esi izlasījis, vai iemācījies, nenozīmē, ka tā tagad tam būs būt un nekā savādāk. Zinu, ka tu jau esi teicis, ka aizmugurējie skaļruņi ir pamatā nevajadzīgi un, ka skaņai jānāk būtu no priekšpuses, esi minējis koncertu un skatuves salīdzinājumu, utt. Ok, tu uzskati, ka tā ir pareizi, noteikti, ka ir vēl daļa cilvēku, kas tā uzskata, bet atradīsies arī tādi, kuri teiks: "Nē, tā nerullē.", un ko tagad? Saukt viņus par neprašām un lohiem, tāpēc, ka viņiem, redz`, ir cits viedoklis?
Tāpēc, ka cilvēks to skaņu, mūziku un vispār skanējumu dzird pavisam savādāk?
Vai tu domā, ka es esmu dzirdējis tikai un vienīgi GZ firmas produkciju darbībā? Es to pieminu tikai tāpēc, ka manā gadījumā man izdevās iegūt sakarīgu price/performance skaļruni.
Tu domā, ka es tiešām zinu tikai par šāda tipa firmām? Domā, ka es nekad neesmu dzirdējis par Soundstream, Alpine, DLS, Focal, Kicker, Bose, Harman/Kardon, Infinity u.c. izstrādājumiem? Jā, es esmu dzirdējis, kā skan kvalitatīvākas un dārgākas sistēmas. Nevienam neko neuzspiežu pirkt, vai likt, taču savs viedoklis man ir un būs, un, ja kāds vaicās padomu, es labprāt ar to padalīšos no savas pieredzes, ko esmu redzējis, dzirdējis, vai pats izdarījis un kāds man uz to visu ir skatījums, kā arī ceru, ka tu varētu padalīties ar savu viedokli un pieredzi, jo vienmēr ir interesanti uzzināt ko jaunu, kā arī paklausīties, ko domā citi.
Peace. ;)

Image
Melnais

Post by Melnais »

Katrs pats sev stomatologs. Cits iet pie ārsta, cits pats pie spoguļa ņemās. :emo:
nauris

Post by nauris »

vienam māte otram meita, trešam kleita. tāpat kopsaucēju nedabūsiet :reeka:
Last edited by nauris on 14 Jul 2011, 08:22, edited 1 time in total.
Spoiler
Show
Image
kuu_haa

Post by kuu_haa »

Howitzer, Tavs teksts:
1) atkal ir tīrākā liekvārdība.
2) Kā 1+1=2 tā pat arī ir audio lietās. Ir fizikas likumi, kurus Tu nu nekādi nevari interpretēt pa savam ar "man liekas kruti". Ir pareizi un ir nepareizi. Un Te vari dzejot memuārus vel 1000 zīmju garumā. Tas nemainīs faktus. Visas grāmatas nav sarakstītas no "viena tante teica" vai "ļoham ahūna perdoļī suPis, dari tā un šītā"
3)Nevajag jau tik negatīvi sevi vērtēt, trakus vārdus Tu tur par sevi pateici. :D
4) Nesaku, ka tu nedrīksti izteikt viedokli, bet vajag arī pieņemt to, ka ir kāds, kas pateiks kā ir pareizi.
5) Jā, katram savā galvā EQ ir saregulēts pa savam un dzird pa savam, taču tas neliedz EMMA SQ sacensības veikt un vērtēt sistēmas pareizību un skanējumu.
6) Man ir vienalga, ko Tu tur esi dzirdējis un klausījies, bet laikam pie nepareizajiem cilvēkiem esi to darījis.
Jā teikšu vēlreiz. Ir PAREIZI un ir NEPAREIZI. Un tās sūdainās elipses aizmugurējā plauktā nu [censored] nav vajadzīgas! Un tas nav nekāds viedoklis, vai interpretēcija vai vel sazin kas.
Aizmugurē vajag skaļruņus multimediju sistēmā, kur ir video un 5.1.

p.s. a nah vispār šito visu rakstu? :D Jēga tāpat nekāda nav :reeka:
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Gocha

Post by Gocha »

var tikai pabrinities par tam muljkjibam kadas te tiek runatas! :hvz:
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Citi ceļ dzinējiem jaudu, bet es audio jaudu! :D
Jaunu un lietotu detaļu tirdzniecība par zemām cenām!!! PM!
waarna

Post by waarna »

Tatad ipasuma ir pavecs kenwood krc-677r ar 10 CD changer'i , bet uz katras bedres uzkaras magis, pakustinot vadu kas savieno magi un CD neskan kreisas tumbas. Aizdomas pa pienaca "vakars" vadam un vajag jaunu!
Jautajums ir sekojoss, vai viniem der jebkurs CD changer vads no kenwooda?

P.S. uz vada nekas nav rakstits
Image
Post Reply