Focus Saab 9-5 Hirsch
- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Focus Saab 9-5 Hirsch
kautka jau pieradis pie tās pagales esmu.. neatteiktos no Hirsh oriģinālās karbona apdares... tikai to visu atsevišķi nereāli dabūt.. vēl būtu ok kāds tumši pelēks koka imitācijas dēlis 

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
- Weber
- Cilvēks-karburators
tas stekeris iespejams ir dzesesanai, izskatas ka tev tadas vnk navFocus wrote:
sēdekļi super ērti... jāsarunā vēl elektriķis lai tiek skaidrībā kapēc apsilde nestrādā... viens lieks štekeris palika..
- Focus
- bez Jumta
ventilacijai butu perforeta ada pa vidu.. airbaga lampiņa nedeg, tas nozīmē ka tas ir pievienots..Weber wrote:tas stekeris iespejams ir dzesesanai, izskatas ka tev tadas vnk navFocus wrote:
sēdekļi super ērti... jāsarunā vēl elektriķis lai tiek skaidrībā kapēc apsilde nestrādā... viens lieks štekeris palika..
man čoms ari pirka citus sēdekļus.. iepriekš nebija ne apsildes ne ventilācijas (kautkāds modelis speciāli Itālijas tirgum)... tagad ir viss un viss strādā.. pievilkt nav grūti, ja cilvēks saprot ko dara.. es tur nelīdīšu, iedošu specam
Kaut kad minēji par vēlmi uzlikt gaišo salonu ? Varbūt noder .http://www.fordclub.lv/rus/forum/topic/?posts_id=118081
- Focus
- bez Jumta
ne paldies, bus jau labs šis pats esošais..Jur wrote:Kaut kad minēji par vēlmi uzlikt gaišo salonu ? Varbūt noder .http://www.fordclub.lv/rus/forum/topic/?posts_id=118081

negribu reģistreties tur un nezinu vai tas ir no universala. no sedana neder
- Focus
- bez Jumta
šodien saabiņš gūlās uz operāciju galda
primārais - ķēdīte..
izceļot motoru atklājās ka motora un kārbas spilveni beigti, visās malās eļļas noplūdes, diezgan bēdīgs skats.
jāmaina visas balstrāmja bukses, abi stūres pirksti, silenti, kārbas eļļa (8litri
) utt...
turbīne vēl labā stāvoklī.
pasākums iebrauca 4ciparu skaitlī

nākamais etaps būs bremzes... jāmeklē bremžu diski.. ja neatradīšu, uz laiku jāliek būs standarta Aero komplekts...
kautkad vienā saitā biju atradis... 160Ls/gab, bet neesmu pārliecināts vai īstie un tā arī tas info pazuda.
laikam būs jāapmeklē Porsche Baltics..

primārais - ķēdīte..
izceļot motoru atklājās ka motora un kārbas spilveni beigti, visās malās eļļas noplūdes, diezgan bēdīgs skats.
jāmaina visas balstrāmja bukses, abi stūres pirksti, silenti, kārbas eļļa (8litri

turbīne vēl labā stāvoklī.
pasākums iebrauca 4ciparu skaitlī

nākamais etaps būs bremzes... jāmeklē bremžu diski.. ja neatradīšu, uz laiku jāliek būs standarta Aero komplekts...
kautkad vienā saitā biju atradis... 160Ls/gab, bet neesmu pārliecināts vai īstie un tā arī tas info pazuda.
laikam būs jāapmeklē Porsche Baltics..

- koni4jo
- Spam addicted
Izsaku līdzjūtību makam
, bet ja drīkst jautāt kapēc izdomaji mainīt ķēdi? Nav tak viņai īsti tādu maiņas intervāli un plīst nevajadzētu.
P.S. manam spainim par viena br. diska cenu var visas bukses un gultņus nomainīt un ne tos lētākos

P.S. manam spainim par viena br. diska cenu var visas bukses un gultņus nomainīt un ne tos lētākos

- Focus
- bez Jumta
to visu man izstāstija. ja nolej un pielej, tad sanaak tikai 4litri... ja izgriež, tad 8Krish wrote:Ja priekš sevis, tad kārbā eļļu ieteicams mainīt 2 reizes!
Apmaini pirmo reizi, iedarbini, lai rodas spiediens, tad eļļa kas palikusi muftā samaisās ar jauno un tad maini vēlreiz un viss būs svaigs!
p.s. Ja ir iespēja tad var pat izmest līkumu, vai uz tā paša pacēlāja atvilkt divītilai paslēdzās pa ātrumiem un samaisās eļļa!
- Focus
- bez Jumta
ir intervāls.. 150-180k. bet tur vairāk motorstundas skaitās. ja brauc vairāk pa pilsētu, ātrāk pienāk maiņa.koni4jo wrote:Izsaku līdzjūtību makam, bet ja drīkst jautāt kapēc izdomaji mainīt ķēdi? Nav tak viņai īsti tādu maiņas intervāli un plīst nevajadzētu.
![]()
P.S. manam spainim par viena br. diska cenu var visas bukses un gultņus nomainīt un ne tos lētākos![]()
man bija 222444km uz vakardienu.. vilku tik ilgi jo vnk žēl bij naudas

atjaucot vaļā konstatēja ka ķēde jau rīvējās pret vāku un viens spriegotājs izdilis gandrīz kā papīrs... vēl mazliet un motora maiņa

bet man tikai patīk, ka nezin kāpēc lielākā daļa cilvēku ir iedomājušies, ka ķēdes nekad nav jāmainaFocus wrote:ir intervāls.. 150-180k. bet tur vairāk motorstundas skaitās. ja brauc vairāk pa pilsētu, ātrāk pienāk maiņa.koni4jo wrote:Izsaku līdzjūtību makam, bet ja drīkst jautāt kapēc izdomaji mainīt ķēdi? Nav tak viņai īsti tādu maiņas intervāli un plīst nevajadzētu.
![]()
P.S. manam spainim par viena br. diska cenu var visas bukses un gultņus nomainīt un ne tos lētākos![]()
atjaucot vaļā konstatēja ka ķēde jau rīvējās pret vāku un viens spriegotājs izdilis gandrīz kā papīrs... vēl mazliet un motora maiņa

`85 mk2
- koni4jo
- Spam addicted
Tieši tā, jau no sen seniem laikiem ķēdes mainīšanu motoram neesmu uzskatījis par vajadzīgu, cik mašīnu bijis ar ķēdi (tikai dažaslo0s3r wrote:bet man tikai patīk, ka nezin kāpēc lielākā daļa cilvēku ir iedomājušies, ka ķēdes nekad nav jāmainaFocus wrote:ir intervāls.. 150-180k. bet tur vairāk motorstundas skaitās. ja brauc vairāk pa pilsētu, ātrāk pienāk maiņa.koni4jo wrote:Izsaku līdzjūtību makam, bet ja drīkst jautāt kapēc izdomaji mainīt ķēdi? Nav tak viņai īsti tādu maiņas intervāli un plīst nevajadzētu.
![]()
atjaucot vaļā konstatēja ka ķēde jau rīvējās pret vāku un viens spriegotājs izdilis gandrīz kā papīrs... vēl mazliet un motora maiņavisām ķēdēm ir intervāli un šeit ir uzskatāmi redzams, kāpēc cilvēki nemaina, jo tas maksā baigo naudu.

Aiii labāk ar siksnu autiņš uz to intervālu sanāk divas jāmaina, bet cipars ar visiem loriņiem paļoboi daudz mazāks

Ja es nemaldos, atomātam eļļu maina pie iedarbināta dzinēja..Krish wrote: Apmaini pirmo reizi, iedarbini, lai rodas spiediens, tad eļļa kas palikusi muftā samaisās ar jauno un tad maini vēlreiz un viss būs svaigs!![]()

Un nevajag tur neko skalot.. Izlejam visu ārā līdz pēdējai pilītei, pie ieslēgta dzinēja un tad arī pildam jauno eļļu, līdz vāciņam.

Last edited by Melnais on 02 Feb 2012, 15:03, edited 1 time in total.