Es Tevi redzēju 21
Moderator: Juzix
Re: Es Tevi redzēju 21
tur tak tagad Beta.....iz wrote:emsinja krabis vakar ap 19:30 netālu no Gaiļezera pie super getto noparkots
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Pareizāk būtu teikt tā, ka pievakarē ieturētas brokastis ar Chipi @ Mc Donald'sKrish wrote:Diezgan agri no rīta satikta ZZZZZZZZZ iekš Alfas Rimi, tad pievakarē Chipis un tikko vesals bars mītā, kā arī Paldies Foxijam pa pašpavizināšanos ar viņa auto, patīk man tie BMW !

- Gekons
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Varētu, būt ka vakar ap 12 uz Slokas ielas bija Reinis_m, ar savu pirmo golf. 

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Ne arvienu nau njeeemi,s ne vienu nav redzeeejis shitajaas w/d

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Puikakriss nebrauc ar 3. sudrabkrāsas golfu ? Varētu būt vēl GTI. Ja jā,tad 5dien Jelgavā pirms pusdienlaika redzēts..
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
jap, un viņam priekšā, apakšā uz lūpas ir http://www.burnout.lv" onclick="window.open(this.href);return false; uzlīmeLocis wrote:Puikakriss nebrauc ar 3. sudrabkrāsas golfu ? Varētu būt vēl GTI. Ja jā,tad 5dien Jelgavā pirms pusdienlaika redzēts..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- TheGirL
- Lady
maniits Spuļģis šodien
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Tevi jau nevar pazīt, jo nav ne jausmas uz ko skatīties, tik bieži mašīnas maini.nafnafs wrote:Vakar Mārtiņu Sierā redzēju uz Lielupes tilta, bik pēc trijiem

Ar Sābu braucu, nu jau kādu... pusgaduMartinss wrote:Tevi jau nevar pazīt, jo nav ne jausmas uz ko skatīties, tik bieži mašīnas maini.nafnafs wrote:Vakar Mārtiņu Sierā redzēju uz Lielupes tilta, bik pēc trijiem

- PuikaKriss
man šķiet, ka arī tavu e36 redzēju! Lielās un akadēmijas krustā, vai ne?Locis wrote:Puikakriss nebrauc ar 3. sudrabkrāsas golfu ? Varētu būt vēl GTI. Ja jā,tad 5dien Jelgavā pirms pusdienlaika redzēts..

Un šodien marihuans uz Brīvības ielas skaaaaļi klausoties mūziku