Moderator: Bastard
Tas arī ir tāds staipāms jēdziens. Var sagadīties nopirkt auto, kas tieši ir savests kārtībā, pāris gadus braukt, domāt oi cik forši neko nav jāiegulda. Un tad izrādās, ka viss ir beigts un mašīnā jāiegulda puse tās vērtības
Vai var gadīties, ka nopērc auto, kam viss ir beigts, bet tu POX un neremonte un pieskrūvē ar logu līmi un samoreziem nepieciešamos atkritumus uz skati, pēc pāris gadiem pārdod želejniekam.
Var! Nu par X nemācēšu teikt. Bet kā E65 "owneris" varu teikt, ka man gadu vismaz nekas katastrofisks nav noticis. Protams, kaut ko jau samainīju, bet kā zināms tas ir tikai normāli ja brauc daudz pa ...
Brauc ciemos, kamēr vēl neesmu ieziemojis.
Ja sanāk atrast nesapuvušu, tad Subaru Outback ir ļoti ok. Man čomam ir H6 ar čigānu nitrosu, par dzīvi nesūdzas. Automāts, laba pilnpiedziņa, ietilpīgs, ciešama mūzika, parasti visiem ir ādas saloni,arī panorāmas lūka ir. Patēriņš zem padsmit litriem nebūs, ar lpg ir ok, tik cik bieži jāuzpildās, ja nav balons pa visu bagāžnieku.Gitucis wrote: ↑16 Sep 2019, 17:33 Sveiki auto guruEsmu laimīgs cilvēks, tikko pārdevis savu mūža lielāko problēmu - bmw e39
Bet 2 mēnešu laikā LV tirgū neesmu vispār neko normālu atradis, bildēs riktig kumpet, bet dzīvē atbrauc... psc miskaste...
Budžets man būtu 3-7k eur, galvenās prasības - automāts, unītis, laba mūzika, pusāda un varbūt pat panorāma. Saprotu, ka neatradīšu jaunu auto, bet gribu tādu, kas nav nopista vismaz
bmw kategoriski izslēgts
Pie fakta ja nav jametina miljons vietāsAtmoBenzin wrote: ↑16 Sep 2019, 19:13 acaijnaijs ir laba atbilde daudzām dzīves situācijām
Piemēram:
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... apkic.html