Esmu jau pieteicies uz savirzi.Gaidu rindu.Moš tev ir?mbertulis wrote:Saregulē savirzi!Reinis wrote:Arc wrote:Priekškam jāliek citas riepas? Takš pa slapju neplēš viņas
zinu,man jau arī nav vairs ko plēst.es nezinu cik slāņos viņas ir, bet ņmot vērā /-\ ratu slīpumu, tad iekšmalas nav...
burnout.lv mini meeting
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: burnout.lv mini meeting
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Vajag sarunāt, lai uztaisa?Reinis wrote:Esmu jau pieteicies uz savirzi.Gaidu rindu.Moš tev ir?mbertulis wrote:Saregulē savirzi!Reinis wrote:Arc wrote:Priekškam jāliek citas riepas? Takš pa slapju neplēš viņas
zinu,man jau arī nav vairs ko plēst.es nezinu cik slāņos viņas ir, bet ņmot vērā /-\ ratu slīpumu, tad iekšmalas nav...
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- vdx-treme
- WD-40
Reini, man teorētiski ir viss komplekts uz 15niekiem lietajiem (labas M+S. cik nu labas kleber var būt
)- pats sev domāju vismaz 2 gab paņemt līdzi. ja pēc tam sagādāsi riepas, varu paņemt visas 4as 
Kad esi pazvanijis, iepostēArc wrote:Tātad ko darām? varētu ap 17 uzzvanīt uz 333, un ja ir slapš tad es jau dotos uz to pusi
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Uz plazu piebraukšu, ja egons vedīs, ja nē, tad mēģināšu ar sierru tikt. 
ar pareizo mashiinu nav probleemas
nav suudiigi celji ir tikai nepiemeerots auto :shuram_patiik_dzipi:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Martinss
Jā un tad tu ierauj savam džipam ūdeni motorā, gribēšu redzēt, kā tad tu runāsi.DeeCee wrote:ar pareizo mashiinu nav probleemas
- Martinss
Ja nemaldos, tad tur pie mirkiņiem - Elizabetes un, laikam, Marijas krusts?frenkers wrote:Kas pa Ielu?
nu gaisa filtrs atrodas pietiekoshi augstu lai mieriigi vareetu braukt cauri 2x un mosh pat 3x dziljaakaam pelkjeemMartinss wrote:Jā un tad tu ierauj savam džipam ūdeni motorā, gribēšu redzēt, kā tad tu runāsi.DeeCee wrote:ar pareizo mashiinu nav probleemas
nav suudiigi celji ir tikai nepiemeerots auto :shuram_patiik_dzipi:Te vajag max sēdinātu dīzeli ar gaisa filtru pie jumta un tad pilnā hodā pist cauri.
vieniigi ar 225 platuma riepaam "nedaudz " shljakstaas braucot normaalaa aatrumaa
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- omulis
- Moderators
Cīrulis ar tā pat domājaDeeCee wrote:nu gaisa filtrs atrodas pietiekoshi augstu lai mieriigi vareetu braukt cauri 2x un mosh pat 3x dziljaakaam pelkjeemMartinss wrote:Jā un tad tu ierauj savam džipam ūdeni motorā, gribēšu redzēt, kā tad tu runāsi.DeeCee wrote:ar pareizo mashiinu nav probleemas
nav suudiigi celji ir tikai nepiemeerots auto :shuram_patiik_dzipi:Te vajag max sēdinātu dīzeli ar gaisa filtru pie jumta un tad pilnā hodā pist cauri.
vieniigi ar 225 platuma riepaam "nedaudz " shljakstaas braucot normaalaa aatrumaa
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)