Pa sausu segumu tur tak var izbraukt ~80 km/h easy

Moderator: omulis
Tādā tempā arī pa slapju esmu maucis... vot hvz, nesapratu kā ir izdevies, moš vienkārši aizgulējies kaads pie sturesMartinsG wrote:Ar kādu ātrumu tur ir braukts!?
jebakjMonstrs wrote:Karstākās ziņas no notikuma vietas:
Tukums, Slocene, netālu no mana mitekļahttp://fotki.lv/sharkz/631258/" onclick="window.open(this.href);return false; SpoilerShow
Detaļas nezinu, cietušos nemanīju...
Neticu, ka vari pa slapju dabūt 80km/h līkuma izejāMonstrs wrote:Tādā tempā arī pa slapju esmu maucis... vot hvz, nesapratu kā ir izdevies, moš vienkārši aizgulējies kaads pie sturesMartinsG wrote:Ar kādu ātrumu tur ir braukts!?
Ja ir liels nogurums, tad iemigt var arī bedrainā un līkumainā ceļa posmāpavaars wrote:nesaprotu kaa var tik stulbu kko izdomaat par iemigshanu taada celja posmaa kur reali ir likumains braucot kautvai ar atljauto atrumu! otrkaart tur ir bedrains .. iemigshana nav reaala ja nu vieniigi nav kko sashnjaucies un eiforijaa maucis
votHaL wrote:laikam vispareizākais topiks manam postam|
šodien bija apzinīgs auto vadītājs
braucām purvciemā un skatos pie izbrauktuves pie pagalma kkas deg.. braucu tuvām, Ford Probe motortelpa degčalis ar lupatu kko cenšas dzēst
![]()
ātri piebraucu, izlecu, izvilku ugunsdzēšamo un sadzēsu degošo motortelpu
čalis bij kkādu elektrību šon vilcis un laikam sapisies relejos
bet nu labi ka tā, vispār cilvēki brauc garām pilnīgā pofigā
morāle - po ka vecstomēr jābūt ugunsdzēšamajam mašīnā!
Rihy wrote:Ja ir liels nogurums, tad iemigt var arī bedrainā un līkumainā ceļa posmāpavaars wrote:nesaprotu kaa var tik stulbu kko izdomaat par iemigshanu taada celja posmaa kur reali ir likumains braucot kautvai ar atljauto atrumu! otrkaart tur ir bedrains .. iemigshana nav reaala ja nu vieniigi nav kko sashnjaucies un eiforijaa maucis
var, un pietam diezgan easypavaars wrote:Rihy wrote:Ja ir liels nogurums, tad iemigt var arī bedrainā un līkumainā ceļa posmāpavaars wrote:nesaprotu kaa var tik stulbu kko izdomaat par iemigshanu taada celja posmaa kur reali ir likumains braucot kautvai ar atljauto atrumu! otrkaart tur ir bedrains .. iemigshana nav reaala ja nu vieniigi nav kko sashnjaucies un eiforijaa maucis
dienas laikaa ?hz