likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.emsinjsh wrote:es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- Pauliic
- Moderators
galvenais ir nožēlot un atzīt savu vainu, tad piemērojas soda mīkstināšanas punkts 
Ak tā, divas reizes no savām divām par šādām cēlām darbībām esmu saņēmis maksimālo sodu, attiecīgi 100 un 10LsPauliic wrote:galvenais ir nožēlot un atzīt savu vainu, tad piemērojas soda mīkstināšanas punkts
- takeshi
policis teica ka vinu tai adazu domej nepatik ka uz lietu izskatisanu neierodas, vins teica lai ierodos un tur jutos tads vainigs tad itka nekas traks nebus utt!Pauliic wrote:galvenais ir nožēlot un atzīt savu vainu, tad piemērojas soda mīkstināšanas punkts

taas ir vinju ieksheejie kaartiibas noteikumi, kas man nav pat jaazinmbertulis wrote:likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.emsinjsh wrote:es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Android
- Admins
Mūsu banānijā ir savādāk: likuma nezināšana neatbrīvo no ieņemamā amatambertulis wrote:likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.emsinjsh wrote:es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....
Good morning? No such thing!
Vakar pārliecinājos dzīvē, ka CP izdod atlikumu
Līdz šim bija dzirdēti tikai nostāsti.
ES: bla bla bla parastais teksts, bez protokola u.t.t.
CP: Ko gribi sarunāt?
ES: Nu jāskatās kāda situācija makā
CP: nosmej un saka, ka viņš jau nezinot kāda man situācija
ES: Ir 5 un 20
CP: Desmitnieka nav?
ES: Nav
CP: Dod 20, samainīšu
Iedevu 20 un šis 10 izdeva
coming soon...
psyhotype wrote:Vakar pārliecinājos dzīvē, ka CP izdod atlikumuLīdz šim bija dzirdēti tikai nostāsti.
njaa tagad mentiem sudiigi laiku.. normals kasieris
End Credits
man ar šādi ir gadijies, tik pirms kādiem diviem gadiem..psyhotype wrote:Vakar pārliecinājos dzīvē, ka CP izdod atlikumuLīdz šim bija dzirdēti tikai nostāsti.
laimīgu ceļu vēl novēlēja..
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
- riibeklis
shovakar sanaca taa >
Braucu ara no zelta bowlinga uz agneskalna pusi. (tie kas tur ir bijushi gan jau ka zina kad tur ir divas izbrauktuves, viena ar zimi tikai pa labi nogriesties, otra bez ziimem.)
Bet ir ari nepartraukta linija kas iet gar pasham tramvaja sliedem.
Griezhos ara no izbrauktuves kurai nav zimes, nepartraukta linija gruti saskatama (nedaudz uzsnidzis sniegs + celsh slapsh un daudzviet atspid ielu apgaismojums)
izgriezhos braucu, skatos aizmugure parada municipalo mashina ar bakugunim, nu neko stajos mala.
atveru logu pienak chalis, uzreiz jautajums
kapec parkapu noteikumus?
saku ka nesaprotu ko esmu parkapis
shis saka ka parbraucis esmu nepartrauktai linijai
saku stastit ka pirms uzbraukshanas uz brauktuves nebija nekadas aizliedzoshas zimes nogriesties pa kreisi un ka liniju neredzeju.
shis mani painforme ka man vot tagad 20 un 1p
nu po saku ka es nepiekritu sodam
jamais aiziet uz savu bulkuvagji ar dokjiem kauko saraxta un man atnes papirus atpakal un pasaka laimigu celju.
interese kas shaja situacija notiek ?
man pec menesha atnak sods un tad es reali varu kaukadas pretenzijas raxtit ? (jo uz vietas man tadu iespeju neatveleja neviens)

Braucu ara no zelta bowlinga uz agneskalna pusi. (tie kas tur ir bijushi gan jau ka zina kad tur ir divas izbrauktuves, viena ar zimi tikai pa labi nogriesties, otra bez ziimem.)
Bet ir ari nepartraukta linija kas iet gar pasham tramvaja sliedem.
Griezhos ara no izbrauktuves kurai nav zimes, nepartraukta linija gruti saskatama (nedaudz uzsnidzis sniegs + celsh slapsh un daudzviet atspid ielu apgaismojums)
izgriezhos braucu, skatos aizmugure parada municipalo mashina ar bakugunim, nu neko stajos mala.
atveru logu pienak chalis, uzreiz jautajums
kapec parkapu noteikumus?
saku ka nesaprotu ko esmu parkapis
shis saka ka parbraucis esmu nepartrauktai linijai
saku stastit ka pirms uzbraukshanas uz brauktuves nebija nekadas aizliedzoshas zimes nogriesties pa kreisi un ka liniju neredzeju.
shis mani painforme ka man vot tagad 20 un 1p
nu po saku ka es nepiekritu sodam
jamais aiziet uz savu bulkuvagji ar dokjiem kauko saraxta un man atnes papirus atpakal un pasaka laimigu celju.
interese kas shaja situacija notiek ?
man pec menesha atnak sods un tad es reali varu kaukadas pretenzijas raxtit ? (jo uz vietas man tadu iespeju neatveleja neviens)
vwmotion.lv 
kkur bija punkts ka ja celju apziimeejums nav redzams tad nav jaaieveero, vai kkaa tamliidziigi
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Kopš kuriem laikiem municipālie soda par CSN pārkāpumiem? 
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5