Plazas Grosā nepiedāvā...Martinss wrote:Plazas arī skaties grosā?Paskaties iekš plazabaltic.lv tur varbūt arī kaut kas cits būs pieejams.
skatījos iekš plazabaltic.lv

Moderator: gacciZm
domaaju, ka nebuus par cietu, bet man gruuti apsoliit, ka tieshi tev buus labidzejnieks wrote:Manā auto vajag lai būtu max komforts, bet lai uz ceļa neļurkājas, kā volga... Nevajag arī pajūga ratus.. Plaza standart nebūs pa cietu???
B6 tiešām maksā vairāk, bet es neesmu tik pārliecināts, ka tiem ir regulējama cietībaJazzer wrote:Grosa tie skaitās Bilstein B4, un ar resno štoku un cietības regulēšanu būs B6 kuri tiešam nemaksā 38Ls![]()
Individuelle Einstellung von höchstem Fahrkomfort bis zu extremer Sportlichkeit
Jā,sorry saputrojos,šitā fiča bija iekš Koni.DimanC wrote:B6 tiešām maksā vairāk, bet es neesmu tik pārliecināts, ka tiem ir regulējama cietībaJazzer wrote:Grosa tie skaitās Bilstein B4, un ar resno štoku un cietības regulēšanu būs B6 kuri tiešam nemaksā 38Ls![]()
ļoooti šaubos. ja pareizi saprotu, B16 ir pirmie no Bilstein, kam ir cietības regulēšana:
http://www.bilstein.de/de/produkte/spor ... n-b16.htmlIndividuelle Einstellung von höchstem Fahrkomfort bis zu extremer Sportlichkeit
Lauriss wrote: čaļi no cita foruma(o-b), domā ka pie vainas varētu būt loku atsperes.
Ko tu domāji ar loku atsperēm? Nejau lāgas...?Lauriss wrote:man ir 2001. gada vektra.
bremzhu loku...Melnais wrote:Lauriss wrote: čaļi no cita foruma(o-b), domā ka pie vainas varētu būt loku atsperes.Ko tu domāji ar loku atsperēm? Nejau lāgas...?Lauriss wrote:man ir 2001. gada vektra.
Kaut kur, kaut kas sitās aizmugurējā piekarē, jāceļ tas auto augšā un jāskatās, jālien cauri visām buksēm un tad viss pārējais jāskatās. Čaļi caur internetu nesataisīs tev autiņu.
Daudziem auto tā ir, izteiktāk japāņiem, TĀ JĀBŪT!Lauriss wrote:yoo, ir maza problēma, gar kuru pašam nav sajēgas
Gaitā raujot roķeni, aizmugurējā tiltā, tieši pirms sabloķēšanas ir sitiens pa tiltu ar no tā izrietošo troksni. Tehnisko pirms neilga laika izgāja un nekur nepiesējās, tāpēc, nav ne jausmas, kas tas var būtKas varētu būt pie vainas/cik nopietni tas ir?
tu nestraadaa servisaa gadiijumaa?laurisko wrote:Daudziem auto tā ir, izteiktāk japāņiem, TĀ JĀBŪT!Lauriss wrote:yoo, ir maza problēma, gar kuru pašam nav sajēgas
Gaitā raujot roķeni, aizmugurējā tiltā, tieši pirms sabloķēšanas ir sitiens pa tiltu ar no tā izrietošo troksni. Tehnisko pirms neilga laika izgāja un nekur nepiesējās, tāpēc, nav ne jausmas, kas tas var būtKas varētu būt pie vainas/cik nopietni tas ir?
Aha, piekrītu - man arī dažu reizi ir tāda skaņa, it kā sitiens būtu.ParaTr00per wrote:tu nestraadaa servisaa gadiijumaa?laurisko wrote:Daudziem auto tā ir, izteiktāk japāņiem, TĀ JĀBŪT!Lauriss wrote:yoo, ir maza problēma, gar kuru pašam nav sajēgas
Nē, man pašam pieder serviss!ParaTr00per wrote:tu nestraadaa servisaa gadiijumaa?laurisko wrote:Daudziem auto tā ir, izteiktāk japāņiem, TĀ JĀBŪT!Lauriss wrote:yoo, ir maza problēma, gar kuru pašam nav sajēgas
no offence, bet to var redzeetlaurisko wrote:Nē, man pašam pieder serviss!![]()