Lūgums visiem fotoshoperiem!!!
Moderator: RB26DETT
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Lūgums visiem fotoshoperiem!!!
Rota's jau nebūs melnas, bet gan tonī kāds imho nevienam LV (vēl) nav...melnā hromā 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Rota's by default būs labas. Un kādu laiku jau uz friču vāģiem liek rota's diskus.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Nezinu, man nepatīk kā izskatās konkrēti šīs rotas 
Bet šis modelis, gan man patīk

Bet šis modelis, gan man patīk
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Anyone ???
ramex wrote:Vai kaads luudzu var "uzmonteet"
Nano 347 White (http://www.pkp.lv/index.php?id=229&deta ... upo(99-05)) uz melna VW LUPO (http://farm4.static.flickr.com/3324/581 ... 09f192.jpg) ?
PS izradas man nav "no saana" bildes no sava autinja un diskiem bildes ir tsuudiigas jebkur internetaa, bet interesee aptuvenais ka izskatas ...
----
H6
H6
Ramex, es gribēju pieķerties tavam auto, bet tā disku bilde ir tik šausmīga, ka es pat ķerties klāt negribu.
Redzi, man vajadzētu bildi, kur tie diski jau stāv uz kāda auto (vēlams līdzīgā lenķī ar lupo bildi), savādāk tam diskam ne bremžu disku nav, ne normāla riepa + balts fons.
Vari pats kkā pameklēt tos diskus ?
Redzi, man vajadzētu bildi, kur tie diski jau stāv uz kāda auto (vēlams līdzīgā lenķī ar lupo bildi), savādāk tam diskam ne bremžu disku nav, ne normāla riepa + balts fons.
Vari pats kkā pameklēt tos diskus ?
googlee es arī nekā neatradu. vienīgi tu varētu atrast kaut kādas replikas vai ko tml., lai var tīri skatam uzmest ko līdzīgu!
Te var pielaikot visādus diskus, bet vai tur ir konkrētie diski, kas interesē - nezinu... Parocies...
http://www.shaper-wheels.de/

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
nav tur konkreto, vispaar japrasa jau laikam kadam zinoshaakam kas iisit tos nano Design razho (pagaidam izklausas shaushaliigi kreisi jo nu neko par vinjime normaalu nevar atrast)
----
H6
H6
vajag uzmodelet krasu, shiem diskiem!
saucas vini Veilside andrew v
jakrso ir obligati plaukti kkada krasa, jo aluminijus ir sacakarets un puleti nesanak, bet es girbu kkadu iespaidigu indigu krasu,
diski bus nissanm prieks trases varbut vel kam taka nekadus glamurigos nevajg!
krasas varetu but elketoro zala/zila/dzeltena moss oranzi
kkas kas krit aciis! zvaigane un plaukti ir jaucami un tiks krasoti atseviski un var katru dalu sava kraasa
diski ir Lieli R18 9.5J un 10.5J

PAALDIES
saucas vini Veilside andrew v
jakrso ir obligati plaukti kkada krasa, jo aluminijus ir sacakarets un puleti nesanak, bet es girbu kkadu iespaidigu indigu krasu,
diski bus nissanm prieks trases varbut vel kam taka nekadus glamurigos nevajg!
krasas varetu but elketoro zala/zila/dzeltena moss oranzi
kkas kas krit aciis! zvaigane un plaukti ir jaucami un tiks krasoti atseviski un var katru dalu sava kraasa
diski ir Lieli R18 9.5J un 10.5J

PAALDIES

tas ir Latvijas brends, ražots Ķīnāramex wrote:nav tur konkreto, vispaar japrasa jau laikam kadam zinoshaakam kas iisit tos nano Design razho (pagaidam izklausas shaushaliigi kreisi jo nu neko par vinjime normaalu nevar atrast)

piebrauc pieliks pie mašīnas dzīvajā jopcik

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
emsinjsh wrote:tas ir Latvijas brends, ražots Ķīnāramex wrote:nav tur konkreto, vispaar japrasa jau laikam kadam zinoshaakam kas iisit tos nano Design razho (pagaidam izklausas shaushaliigi kreisi jo nu neko par vinjime normaalu nevar atrast)
piebrauc pieliks pie mašīnas dzīvajā jopcik
biiju piebraucis - tevis nebija - sedeji noliktava kautkada un taisiiji inventarizaaciju, bet ok pierippinaas kauchukad
----
H6
H6
- Pauliic
- Moderators
Iesakiet lūdzu kā krāsot 
diskiem aploces būs melnas, beņķis - melna āda - pārējais pagaidām uz jautājuma zīmes.

diskiem aploces būs melnas, beņķis - melna āda - pārējais pagaidām uz jautājuma zīmes.

- Foxijs
Zini nav tik vienkārši tava auto bildes tā vnk atrastRoDeO wrote:any one?
javed pie krasotaja bet krasu nezinu!
kas palidzes, vasara pavizinasu ar driftcaaru

pārējās skaties spoilerii
Spoiler
Show

Varētu kāds lūdzu fotošopā nokrāsot diskus melnus un pelēkus kā mašīna?
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///