nei.. vnk sagadījās pastaiga gar jūru, un tad uz mājāmWeber wrote:izspiego?pec cepumiem
un uz garazu

šodien Tavs melnā haube redzēts 20:08 Maxima X stāvvietā, pašā stūrī..
Moderator: Juzix
nei.. vnk sagadījās pastaiga gar jūru, un tad uz mājāmWeber wrote:izspiego?pec cepumiem
un uz garazu
Pie izbraukšanas uz uz Vienības gatvi pat nospolējaMikuzz wrote:Kā gāja pēc atvieglināšanas?freimo wrote:Mikuzzā ar talonu @ STATOIL
ar ko tu tiki līdz?freimo wrote:Pie izbraukšanas uz uz Vienības gatvi pat nospolējaMikuzz wrote:Kā gāja pēc atvieglināšanas?freimo wrote:Mikuzzā ar talonu @ STATOIL+ talonam arī gandrīz tiku līdzi
![]()
kur tu strādā?Arc wrote:Pie mana darba @ Vecrīga stāv "nomesta" Lamberta emka
nu tad tagad zināsi, ka šeit mitinosArc wrote:Tepat miesnieku ielāLambertino wrote:kur tu strādā?Arc wrote:Pie mana darba @ Vecrīga stāv "nomesta" Lamberta emka
Es taču tur dzīvoju
Nu manīju gondu, kas agresīvi paātrinājās, pēc tam forumā izlasīju, ka tev tāds tagadHaL wrote:jē, mani jau atpazīstRihy wrote:Pirms kādas pusstundas manīts Hals ar Honda Accord
Rihy wrote:Nu manīju gondu, kas agresīvi paātrinājās, pēc tam forumā izlasīju, ka tev tāds tagadHaL wrote:jē, mani jau atpazīstRihy wrote:Pirms kādas pusstundas manīts Hals ar Honda Accord
hooz - šeit sen nav rādijies, bet ir mans labs draugsRen wrote:Kam ir zeltiitais 350z PM-xy ?
Skatos kaukaa jau otro reizi manu @ Sanistal![]()
No muusu ruudiitajiem ve4iem shoferiem taadas peerles naak aaraa par to auto![]()
Vajadzeeja naakt pie manis iedotu labu atlaidi
Yes.. es atkal domāju "bļin, kas tam kaiš", tad es sapratu, ka tas TuRollin wrote:p.p.s. max S2 no rīta zu hause ! un vakarpusē![]()
Rollin wrote: ~ 16:30 netālu no "Kurši"em nopētīts viens bronzas krāsas Ford Mustang ..First generation (1964–1973)..![]()
p.s. un vēl baltais Ford Mustang ..Fourth generation (1994–2004) ..- šis gan ne pirmo reizi
2 much muscle 4 1 day !