Alien wrote:piektdien Ķekavas pagalmos ID919
un šodien ripinoties ar manīc Ķekavā
Neesmu 100% drošs ... bet man šķiet ka kaut kas teica ka tas Nissans nav nevienam no burnout.lv useriem ... vnk iepriekšējais saimnieks neesot noplēsis ID !
Ja es kļūdos ... tad atvainojos !
Tieši tā! Un šis nekauņa bija screwy
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Neesmu 100% drošs ... bet man šķiet ka kaut kas teica ka tas Nissans nav nevienam no burnout.lv useriem ... vnk iepriekšējais saimnieks neesot noplēsis ID !
vaig šitādiem kaukādas soda sankcijas
nu vismaz nedot jaunu ID kamēr nav atrādījis bildes ka vecajam ir noārdīc nost ID
vaig šitādiem kaukādas soda sankcijas
nu vismaz nedot jaunu ID kamēr nav atrādījis bildes ka vecajam ir noārdīc nost ID
sodien rolis 333 redzets vareji pienakt sasveicinaties jus bijat tik daudz ka nezinaju kurs ir istais! pecak pie depo dreilinos pabrauca garam lamberts un aiz vina freimo
takeshi wrote:sodien rolis 333 redzets vareji pienakt sasveicinaties jus bijat tik daudz ka nezinaju kurs ir istais! pecak pie depo dreilinos pabrauca garam lamberts un aiz vina freimo
Cikos Tu tur biji?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
takeshi wrote:sodien rolis 333 redzets vareji pienakt sasveicinaties jus bijat tik daudz ka nezinaju kurs ir istais! pecak pie depo dreilinos pabrauca garam lamberts un aiz vina freimo
Cikos Tu tur biji?
nevareeju saprast vai esmu redzeejis to auto vai nee!
vairaaki burnout personaazji peecaak arii @ 333
Mitsubishi Lancer EVO IV RO-32
Seat Leon FR TDI (daily car)RO-23
Honda Jazz 1986 b18 (drag car) RO-29
KTM SMV-R 690 (SuMo) TF-94
Jawa 350 Jubi