Tā jau pa smuko.
jurcis e30 - M50B28
Re: jurcis e30 - M50B28
Auto ieziemots, un ar nepacietību gaidīs jauno sezonu, ar jaunajiem uzlabojumiem.
Varat piedāvāt:
Augšejo čekontrola uzliku bez lūkas vai arī el.lūkas
Ideālus migliniekus
Kreisās puses redeli kas nosedz lukturus
Hromētās līstes vai vienalga kādas galvenais lai nav salocītas
Rokasbremzes konsuli ar kabatiņu (bez kasetēm)
Plastmasu kas nosedz akmulātoru bagažniekā
Paveramo lodziņu plastmasiņas kuras nosedz gumijas
Priekšējos bampera kronšteinus uz kuriem stāv bampers taisnus nelocītus
R15 style 5 disku vienu vai arī jebkuru citu OEM
Var iegādāties Alpinas diskus.
Ar piedāvājumiem PM

Varat piedāvāt:
Augšejo čekontrola uzliku bez lūkas vai arī el.lūkas
Ideālus migliniekus
Kreisās puses redeli kas nosedz lukturus
Hromētās līstes vai vienalga kādas galvenais lai nav salocītas
Rokasbremzes konsuli ar kabatiņu (bez kasetēm)
Plastmasu kas nosedz akmulātoru bagažniekā
Paveramo lodziņu plastmasiņas kuras nosedz gumijas
Priekšējos bampera kronšteinus uz kuriem stāv bampers taisnus nelocītus
R15 style 5 disku vienu vai arī jebkuru citu OEM
Var iegādāties Alpinas diskus.
Ar piedāvājumiem PM

- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Mjā diemžēl, dēļ reduktora ar īsti vairs nevareju normāli pabraukt, tas jānomaina, un vel ar auto maiņu biku zapara bija, un nesanāca iepirkt OCTU vel 3 mēnešiem, bet nekas sākšu darīt lietas kuras iecerētas un tad jau pavasaris ātri pienāks, vismaz nākošgad izbraukšu laicīgi no garāžās nekā parasti maijā vai jūlijāMartinss wrote:Ātri gan.Es vēl centīšos izbaudīt pēdējo mēnesi.
Martinss aizmirsti par sierra tirgošanu es ar tevi vairs nerunāšu
Neliels info kas notiek...
Principā vizinos ar smaidu uz sejas 
Sen nekas nav rakstīts.
Bija problēma ar to ka taho negriezās vairāk par ~5k rpm samklēti pareizie pini varētu teikt ka problēma jau gandrīz novērsta.
Bija nelielas problēmas ar aizmugurējo tiltu kautkas vibrēja, izsecināju ka tiko sargulētais LSD čakarējas, aizvedu atpakaļ pārbaudīt, ar Doubled palīdzību salasiju citu reduktoru un vaina nepazuda, pārbaudiju pusasis izrādijās ka viena beigta. Takā šodien uzlikt atpakaļ LSD un laimīgi varu turpināt vasaras sezonu pa 6 nedēļām ko braucu šogad esmu nobraucis vairāk ka pagāšo sezonu kopā :DD
Tuvākajā laika tiks piesēdināts, un uzlikti flanči. Gaisa kaste gandrīz kā pabeigta, ielikt jau varētu tagad, bet gribas lai viņa stāv taisni
Diski Artec Edition. Nav jau mani sapņu diski bet kautkas citādāks.![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Nebija ko darīt uztaisiju dzletenas miglas paskatīties vai patīk vai nē.
Dažas bildes. Bildētas ar telefonu, nesmieties

[/QUOTE]
Sen nekas nav rakstīts.
Bija problēma ar to ka taho negriezās vairāk par ~5k rpm samklēti pareizie pini varētu teikt ka problēma jau gandrīz novērsta.
Bija nelielas problēmas ar aizmugurējo tiltu kautkas vibrēja, izsecināju ka tiko sargulētais LSD čakarējas, aizvedu atpakaļ pārbaudīt, ar Doubled palīdzību salasiju citu reduktoru un vaina nepazuda, pārbaudiju pusasis izrādijās ka viena beigta. Takā šodien uzlikt atpakaļ LSD un laimīgi varu turpināt vasaras sezonu pa 6 nedēļām ko braucu šogad esmu nobraucis vairāk ka pagāšo sezonu kopā :DD
Tuvākajā laika tiks piesēdināts, un uzlikti flanči. Gaisa kaste gandrīz kā pabeigta, ielikt jau varētu tagad, bet gribas lai viņa stāv taisni
Diski Artec Edition. Nav jau mani sapņu diski bet kautkas citādāks.
Nebija ko darīt uztaisiju dzletenas miglas paskatīties vai patīk vai nē.
Dažas bildes. Bildētas ar telefonu, nesmieties

[/QUOTE]- Martinss
- Has thanked: 2 times
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Jurci ? Tev ir līdzinieks, vai aŗi tu pats bieži esi Jūrkalnes ielā ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
Tikko ieskatījos un sapratu, ka aizmugurē laikam kādu flancīti prasītos 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Es tur dzīvoju !jurci-s wrote:Es tur strādāju.*Sicram wrote:Jurci ? Tev ir līdzinieks, vai aŗi tu pats bieži esi Jūrkalnes ielā ?Tu tur tuvumā bieži vizinies.. ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Sveiki nekas sen nav rakstīts
Sezona atklātā.
Ar visādiem staprgadijumiem, bet beidzot uz pasākumu biju ar savu auto, neskatoties uz to ka iepriekšējā vakarā izbeidzās kloķenes devējs (pēc Peechas kabra skrūvēšanas
-, ar Peechu laidām pakaļ pie Miķeļa (abiem jums paldies), tā nu veiksmīgi iedarbinā varēja, bet visu braucienu nobraucu ar dzinēju kurš neiet un raustās. Pēc pasākuma Digital pieslēdz pie kompja un skaidrs Crankshaft error, tika uzlikts jauns kloķenes devējs un dzinējs ir atguvis 2. elpu
Ceturdien no rīta kad izbraucu pirmo dienu, gar kartera ščupa blīvi izspieda gandrīz 3l eļļas. Rezumē tievā trubiņa no kartera ventilācijas bija aizaugusi, tā tik nomainīta, salēju jaunu eļļu un viss kārtība.
Kā jau Rīga nekad netiks pabeigts šis auto, viena a4 lapa ar darāmo darbu sarakstu jau pierakstīta.
Šis tas ir arī apadarīts bet par to vēlāk. Diski pagaidām šāni jaunie vel būvējās.
Kautkā tā.

Sezona atklātā.
Ar visādiem staprgadijumiem, bet beidzot uz pasākumu biju ar savu auto, neskatoties uz to ka iepriekšējā vakarā izbeidzās kloķenes devējs (pēc Peechas kabra skrūvēšanas
Kā jau Rīga nekad netiks pabeigts šis auto, viena a4 lapa ar darāmo darbu sarakstu jau pierakstīta.
Šis tas ir arī apadarīts bet par to vēlāk. Diski pagaidām šāni jaunie vel būvējās.
Kautkā tā.