Ch.: 328i e36

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
jaaniss
Audi 80
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ch: 328i e36

Post by jaaniss »

V8 un reģistrē kā kādu alpina modeli :D
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Martinss
Has thanked: 3 times

Post by Martinss »

Ch. wrote:
Melnais wrote:Man šķiet, ka te sākās :rrrainis:
:D
jo..?
Jo viņam ir tieksmes uz sporta dīzeļiem, bremzēm un smērvielām. :aiwa:
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

un uz ko ir tieksme man? burnoutā ir stilīgi nerunāt par tādām lietām, kā jaudas zudumi transmisijā, tā vietā izvēloties pļūtīšanu ne par ko un auto sēdināšanas ieteikšanu svešu mašīnu īpašniekiem? :aiwa:

uzdevu jautājumu, saņēmu atbildi, līdz ar to šo tēmu var slēgt, nevis apspriest to, vai man tas ir vajadzīgs. ;)
Sodit slidgultnus uz spiediena
karlisbe

Post by karlisbe »

Ch. wrote:un uz ko ir tieksme man? burnoutā ir stilīgi nerunāt par tādām lietām, kā jaudas zudumi transmisijā, tā vietā izvēloties pļūtīšanu ne par ko un auto sēdināšanas ieteikšanu svešu mašīnu īpašniekiem? :aiwa:

uzdevu jautājumu, saņēmu atbildi, līdz ar to šo tēmu var slēgt, nevis apspriest to, vai man tas ir vajadzīgs. ;)
bet šādas lietas jau ir izrunātas. ja tev nav jāiekļaujās noteiktos noteikumos, tad lētākais veids kā tikt pie jaudīgāka auto parasti ir jaudīgāka dzinēja svaps.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Ch.

Post by Ch. »

mpb wrote:
Ch. wrote:un uz ko ir tieksme man? burnoutā ir stilīgi nerunāt par tādām lietām, kā jaudas zudumi transmisijā, tā vietā izvēloties pļūtīšanu ne par ko un auto sēdināšanas ieteikšanu svešu mašīnu īpašniekiem? :aiwa:

bet šādas lietas jau ir izrunātas. ja tev nav jāiekļaujās noteiktos noteikumos, tad lētākais veids kā tikt pie jaudīgāka auto parasti ir jaudīgāka dzinēja svaps.
es to visu zinu - nav jau runa par to, kā pacelt jaudu motoram.
piem tas pats atfs pie ~120km/h uz ratiem "atgriež" +/-15zs. Tas imho ir gana labs rezultāts priekš tiem 30-50ls ko tas maksā. :hvz:

protams, ja tas tā nav un man Arčerā/chiptuning.lv ne tā sastāstīja, un viss pārējais ir dārgi un nejēdzīgi, loģiski, ka to nedarīšu. tāpēc jau te kko jautāju.
Melnais

Post by Melnais »

Ch. wrote:
Melnais wrote:Man šķiet, ka te sākās :rrrainis:
:D
jo..?
Jo es patiešām neuzskatu, ka ir jēga kko atvieglot transmisijā standarta mašīnai. Lai cik tie 15 Zs maksātu, lēti vai dārgi (10 vai 100Ls), tiešām šaubos, ka jutīsi izmaiņas. Parasti audzē jaudu klāt un tad tik domā par transmisijas un citu mezglu atvieglošanu. ;)
A par to, ka man šķita, ka te sākās :rrrainis: ,tas tāpēc, ka vienā dienā nolēmi nomērīt jaudu (po), bet tad citā mīļā dienā, pēc ilgas domāšanas nonāci pie domas, ka varētu kko atvieglot. :D
Es personīgi neredzu jēgu mēģināt uzlabot 328tā bembja gaitas īpašības. Tad jau labāk piekrāj un tiec klāt pie m3 un tad, kad būs par īsu, varēsi domāt par turbo, vieglām iekšām utt.
;)
Bet savādāk - čilo un cauri. :)
Ch.

Post by Ch. »

Pēdējā laikā nekas sevišķi interesants ar auto nav noticis, jo īsti nezinu ko iesākt. Gribas kko pamainīt vizuālajā izskatā tik hvz ko. :shura: Ik pa laikam sliecos uz domu iepirkt kādu golfu, ar kuru izpausties. :aiwa:
Image

Lai nu kā, reku pāris bildes ar auto pašreizējo izskatu ar noplēšanai domātām riepām.. Nekas īpašs nav mainījies, tik vien kā spliteri norauti nost. :aiwa:
Image
Image
Image
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Pamaini labāk kompi uz pilno un ar vadītāja krēslu arī varētu kko iesākt. :hvz:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
Ch.

Post by Ch. »

mbertulis wrote:Pamaini labāk kompi uz pilno un ar vadītāja krēslu arī varētu kko iesākt. :hvz:
kompis būs.
beņķi ir kādi ir, neko vairāk tur iztīrīt nevar.. Kaut kad tālā nākotnē, things to do listā ietilpst vader krēsli.. :naac:
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Ch. wrote:
mbertulis wrote:Pamaini labāk kompi uz pilno un ar vadītāja krēslu arī varētu kko iesākt. :hvz:
kompis būs.
beņķi ir kādi ir, neko vairāk tur iztīrīt nevar.. Kaut kad tālā nākotnē, things to do listā ietilpst vader krēsli.. :naac:
NU lūk! Neaiztiec golpus, bet aiztiec krēslus. ;)
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
omulis
Moderators

Post by omulis »

Kolēģis vienam projekta Audi krāsoja krēslus ar kkādu speciālu krāsu ;)
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
DimanC

Post by DimanC »

Melnais wrote:Parasti audzē jaudu klāt un tad tik domā par transmisijas un citu mezglu atvieglošanu. ;)
Melnais, kas Tev atkal par spamera izgājieniem? "parasti audzē jaudu klāt"?
Tev kaut kāda absolūtā statistika ir, ka tā vari te apgalvot?

imho PARASTI ir jāsāk ar atkratīšanos no liekā svara - tas ir labākais price/performance.

Ch.: par jaudas zudumiem transmisijā - par vēlu domāt, nepareizo piedziņu jau esi izvēlējies.
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Ch, nah to golfu, labāk bembīti uztaisi vēl labāku, piemēram, sadzelējušos lukturus nomaini pret jauniem/normāliem :)
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
karlisbe

Post by karlisbe »

Archuks wrote:Ch, nah to golfu, labāk bembīti uztaisi vēl labāku, piemēram, sadzelējušos lukturus nomaini pret jauniem/normāliem :)
bet tas nav interesanti un "būs kā visiem"
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

DimanC wrote:
Melnais wrote:Parasti audzē jaudu klāt un tad tik domā par transmisijas un citu mezglu atvieglošanu. ;)

imho PARASTI ir jāsāk ar atkratīšanos no liekā svara - tas ir labākais price/performance.

Ch.: par jaudas zudumiem transmisijā - par vēlu domāt, nepareizo piedziņu jau esi izvēlējies.
par "parasti" Melnajam ir absoluuta taisniiba :) un teu par atvieglinaashanu arii :)
Melnais

Post by Melnais »

DimanC wrote:

"parasti" un atkratīties no liekā svara bmw īpašniekiem reti kad iet kopā, jo PARASTI bembjus piebāž maksimāli pilnus ar visādiem 101 pogu kompjiem, kožām-rožām, visādām sēdekļu apsildēm, lampiņām, subwooferiem utt, kas nekādīgi nav atvieglošana. un tad saprot, ka tā mašīna vairs neiet un tad sāk vīlēt kko. tā tev nav honda/nissan/subaru/etc, kur dara savādāk. ;)

katrā ziņā visideālāk būtu mest visu lieko laukā un audzēt jaudu.
starp citu, cik bmw īpašniekus tu zini, kas speciāli izmet ārā kondišku, lai tas auto ietu labāk? tie arī ir tie 7 - 15 zs. ;)
spainis666

Post by spainis666 »

a nafig atteikties no komforta, ja ir arī citas iespējas
Ch.

Post by Ch. »

Melnais wrote:starp citu, cik bmw īpašniekus tu zini, kas speciāli izmet ārā kondišku, lai tas auto ietu labāk? tie arī ir tie 7 - 15 zs. ;)
vienkāršāk nav viņu izrubīt, izslēgt klimu pavisam? :shura:

nē nu nevajag iebraukt galējībās. kā jau teicu, ja ir iespēja, panākt, ka auto iet labāk, tad kāpēc nē. Nekādus rekordlaikus trasēs netaisos uzstādīt un man tas nafig nav vajadzīgs :naac: Izskatās ka eļļošana ir vienīgais veids, kā uzlabot dinamiku "pa lēto". Neko ravēt ārā netaisos, vismaz pagaidām kamēr auto tiek izmantots ikdienā. ;)
kā jau teicu, šo tēmu var izbeigt, visu vajadzīgo noskaidroju! ;)
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

Melnais wrote:"parasti" un atkratīties no liekā svara bmw īpašniekiem reti kad iet kopā, jo PARASTI bembjus piebāž maksimāli pilnus ar visādiem 101 pogu kompjiem, kožām-rožām, visādām sēdekļu apsildēm, lampiņām, subwooferiem utt, kas nekādīgi nav atvieglošana. un tad saprot, ka tā mašīna vairs neiet un tad sāk vīlēt kko. tā tev nav honda/nissan/subaru/etc, kur dara savādāk. ;)

katrā ziņā visideālāk būtu mest visu lieko laukā un audzēt jaudu.
starp citu, cik bmw īpašniekus tu zini, kas speciāli izmet ārā kondišku, lai tas auto ietu labāk? tie arī ir tie 7 - 15 zs. ;)
a cik praatiigus bmw iipashniekus tu zini? :hvz: man rokaam vairaak pirxtu, nekaa es praatiigus un sapraatiigus bmw vadiitaajus zinu - un es neesu mutants ar 100 pirxtiem :D

un kondishku mest aaraa ir :doh: tjipa paarkarsis, sasviidis un nervozs vadiitaajs noteikti uzstaadiis labaako rezultaatu :shura: :reeka:
Fretka

Post by Fretka »

mpb wrote:
Archuks wrote:Ch, nah to golfu, labāk bembīti uztaisi vēl labāku, piemēram, sadzelējušos lukturus nomaini pret jauniem/normāliem :)
bet tas nav interesanti un "būs kā visiem"
Par lukturiem +, kā arī pavarotus vajag tumšos, BEEEEEEET
jāpiekrīt mpb :urb:
Locked