Ch.: 318is e36
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Ch.: Sierra
WIN!
Varētu, imho, arī priekšējo značoku nahrenizēt...
+ liekas, ka aizmugurē spoilerītis neliels prasās - nu kaut vai tāds, kā bembju plānās, uzlīmējamās astītes.
Varētu, imho, arī priekšējo značoku nahrenizēt...
+ liekas, ka aizmugurē spoilerītis neliels prasās - nu kaut vai tāds, kā bembju plānās, uzlīmējamās astītes.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
stickerbomb grāmatiņa izskatās tā:Foxijs wrote:kas ir stickerbomb gramatiņa un kur tādu var dabut?

iekša ir uzlīmes, kuras salīmē uz kkādām virsmām lai izskatās tā:

Dabūju es viņu pa 12.50ls Jāņa Rozes grāmatnīcā Galerijā Centrs.
Sodit slidgultnus uz spiediena
thnx!jurci-s wrote:Vecīt baigi labi izskatās, lampās vel krustus varētu iebāzt.. Vai lēcas no e30.. vispār būtu naidīgi..Vel prasās kautkādi jumta reliņi
hvz, rīt redzēsim.jurci-s wrote:Nu vel sniegs tik jāsgaidakautkādus lētos loriņus vel var izdomāt
P.s. cik tur apmēram lielai virsmai sanāk tās uzlīmes.. ?
teorētiski uzlīmes ir 287gab, vidēji kkur 7x7cm izmērā. tātad pēc teorijas 1,4 m^2
man būtiski nolīmēt pusi priekšējā spārna un abus spoguļus!
- Agniz
- Been thanked: 0
1 ātrumu + vēl bremzes noņemtAndroid wrote:Braucot ar šito sieru, obligāti jāuzvelk kedas un šalle, un vēlams arī sieru pārtaisīt par "fiksīti" ar 1 ātrumu
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
атсалдетс бембистс
Pēdējie 3 posti cik noprotu ir lai ch atgrieztu līdzsvarā, jo pārāk labas atsauksmes publiskā vidē par Ford Sierra ir reāli bīstami jebkuram dzīves aspektam 
Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
- e30students
- Spam addicted
Vēl nedaudz un man būs žēl Tev tādu dampi laist pa ziemas sāļiem 
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
- Archuks
- BMW
Melnās piķotās apakšas man atgādina totālus laukus, parasti tā dara opīši ar saviem vecajiem žiguļiem un opeļiem, lai izietu skatidafka wrote:darbs super izdarīt. malacis.![]()
Es tev ieteiktu pāriet ar melno piķi pāri durvīm no sarkanās līnijas uz apakšu jo īpaši pie sliekšņiem, lai kautcik uzlabojas skats no sāna.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

bet tas ir ziemas autoArchuks wrote:Melnās piķotās apakšas man atgādina totālus laukus, parasti tā dara opīši ar saviem vecajiem žiguļiem un opeļiem, lai izietu skatidafka wrote:darbs super izdarīt. malacis.![]()
Es tev ieteiktu pāriet ar melno piķi pāri durvīm no sarkanās līnijas uz apakšu jo īpaši pie sliekšņiem, lai kautcik uzlabojas skats no sāna.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Nixon
Tur jau vairs nav nekas glābjams ar tām apakšām... Vajag tikai atsvaidzināt, uzklājot jaunu kārtu.Archuks wrote:Melnās piķotās apakšas man atgādina totālus laukus, parasti tā dara opīši ar saviem vecajiem žiguļiem un opeļiem, lai izietu skati