Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Apstaajos pie luksafora Slokaa, tur vecene ar veco pasaatu bums manam saabinjam pa pakalju
. [censored] es izkaapju aaraa saku '- kas juus galiigi braukt nemaakat?
vinja- a chto
es- juus iebraucaat man aizmuguree :fuck:
vinja- nemozet bit
seezj pie stuures un skataas uz maniim ar nevainiigaam aceleem.
Domaaju kur ar taadu striideeties
, paskatijos, man nekaa un aizbraucu.
[censored] kur taadas rodaas buutu vismaz atvainojusies, besii
Tagad vakaraa paskatos uz bamperiiti kaartiigaak
skraape tieshi bamperim pa vidu
. Bljaaviens pats ar mulkis, buutu paskatijies un dabuujis latus 

vinja- a chto

es- juus iebraucaat man aizmuguree :fuck:
vinja- nemozet bit

seezj pie stuures un skataas uz maniim ar nevainiigaam aceleem.

Domaaju kur ar taadu striideeties

Tagad vakaraa paskatos uz bamperiiti kaartiigaak

wo wo... buutu sastaastijis ka lai izlabotu to skrambu - tew wajadzees 30 LsLambertino wrote:Bljaaviens pats ar mulkis, buutu paskatijies un dabuujis latus

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
taax!!! tikko pie stockmana staavot pie luksofora man viena stulba blondiine ieperaas pakaljaa... protams, ka manam datSUNIM ne skrambas, bet babenei coltam kapots iedauziits... taa mieriigi un bez stressa izkaapu no mashiinas... vecene, taada krutule, tjipa saka mentus nevajag, jo man tur nekaa nav... es forshi iereecu un paraadiju vinjai vinjas auto kapotu... shii taa uzreiz, davai iztiksim tipa ar skaidro naudinju un bez mentiem... es taa, OK, bet ko nu tur vinja man maxaas, ja man nav ne skrambas... bet shii taa peekshnji... nee, maxaa Tu man
es taa: a par ko... tjipa neesmu pareizi nobremzejis (patiesiibaa, praktiski leenaak par gaajeeju ieshanas aatrumu ripinaajos klaat luxoforam)... es vinjai apskaidroju situaaciju (kaa jau blondiinei
) un shii aizbrauca.......... un es arii........... bet vieniigi saaku domaat vai neesmu izdariijis kljuudu!? vinja tak var piezvaniit mentiem un izchakareet mani, kautgan vinja vainiiga?!?!?! bljin... a ko tagad dariit??? numuru mashiinai neatceros....

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
tikko braucu maajaas no Riigas griezos uz Tallinas viaduktu un tur staav CP buss ar iesleegtaam baakuguniim pareizaa virzienaa un preteejaa virzienaa pie apmales piespiests staav zpiks ar miikstaam riepaam izskatiijaas sashautas
galvenais ka za ruljom bija opis nevis nepilngadiigie, kas tur bija noticis hvz, iespeejams ka opis gribeeja aizlaisties ar zazu no CP Ford Transit (jaunaa modelja ar zazu nereaali) katraa zinjaa liekas ka vecais ir stiepis pa viaduktu lejaa kur visi met augshaa labi jau ka neviens necieta kas brauca pareizi, jeb par laimi nebija neviens taj briidii tur.idiotu netruukst.

pizdec vienkaarshi...KALVE wrote:tikko braucu maajaas no Riigas griezos uz Tallinas viaduktu un tur staav CP buss ar iesleegtaam baakuguniim pareizaa virzienaa un preteejaa virzienaa pie apmales piespiests staav zpiks ar miikstaam riepaam izskatiijaas sashautasgalvenais ka za ruljom bija opis nevis nepilngadiigie, kas tur bija noticis hvz, iespeejams ka opis gribeeja aizlaisties ar zazu no CP Ford Transit (jaunaa modelja ar zazu nereaali) katraa zinjaa liekas ka vecais ir stiepis pa viaduktu lejaa kur visi met augshaa labi jau ka neviens necieta kas brauca pareizi, jeb par laimi nebija neviens taj briidii tur.idiotu netruukst.

taa jau ir kaa saki....Android wrote:Nu tipa ja tavam auto reāli ne skrambas tad vari teikt lai iet 3 mājas tālāk, nifiga neznaju, maja hata s krajuTipa ja vispār nav skrambas un nav liecinieku, tad nekā nepierādīs. A ja vajag varu liecināt ka tu pie maniz biji ciemoz un mēs dzērām tēju ar cepumiem

KALVE wrote:tikko braucu maajaas no Riigas griezos uz Tallinas viaduktu un tur staav CP buss ar iesleegtaam baakuguniim pareizaa virzienaa un preteejaa virzienaa pie apmales piespiests staav zpiks ar miikstaam riepaam izskatiijaas sashautasgalvenais ka za ruljom bija opis nevis nepilngadiigie, kas tur bija noticis hvz, iespeejams ka opis gribeeja aizlaisties ar zazu no CP Ford Transit (jaunaa modelja ar zazu nereaali) katraa zinjaa liekas ka vecais ir stiepis pa viaduktu lejaa kur visi met augshaa labi jau ka neviens necieta kas brauca pareizi, jeb par laimi nebija neviens taj briidii tur.idiotu netruukst.
kaut kaadaas zinjaas teica ka opis tieshaam laidies no CP uin shie vinjam sashaavushi riepas kaa jau man izskatiijaas.
- Vanags
- Admins
soulfreak wrote:taax!!! tikko pie stockmana staavot pie luksofora man viena stulba blondiine ieperaas pakaljaa... protams, ka manam datSUNIM ne skrambas, bet babenei coltam kapots iedauziits... taa mieriigi un bez stressa izkaapu no mashiinas... vecene, taada krutule, tjipa saka mentus nevajag, jo man tur nekaa nav... es forshi iereecu un paraadiju vinjai vinjas auto kapotu... shii taa uzreiz, davai iztiksim tipa ar skaidro naudinju un bez mentiem... es taa, OK, bet ko nu tur vinja man maxaas, ja man nav ne skrambas... bet shii taa peekshnji... nee, maxaa Tu manes taa: a par ko... tjipa neesmu pareizi nobremzejis (patiesiibaa, praktiski leenaak par gaajeeju ieshanas aatrumu ripinaajos klaat luxoforam)... es vinjai apskaidroju situaaciju (kaa jau blondiinei
) un shii aizbrauca.......... un es arii........... bet vieniigi saaku domaat vai neesmu izdariijis kljuudu!? vinja tak var piezvaniit mentiem un izchakareet mani, kautgan vinja vainiiga?!?!?! bljin... a ko tagad dariit??? numuru mashiinai neatceros....
![]()
nemazgaa mashiinu! kaut kaadas peedas tur noteikti ir palikushas no taa colta, liecinieki arii noteikti ir atrodami un vispaar - ja Tev ieliek pakaljaa, tad vainiigs ir tas, kursh ieliek - distances neieveroshana un principaa [censored] vai Tu esi strauji bremzeejis vai nee! UN ja taa vecene kaut ko saak ljechiit caur official iestaadeem, tad es, starpcitu, tieshi tajaa laikaa naacu aaraa no Stockmann un redzeeju kaa tu leeni staaveeji pie krustafora un kaa shii lidoja

UN veel - vakar atkal bij mulku uzlidojums uz celjiem! Braucu vakaraa maajaas Riiga-Juurmala - nu bljaa!!! Taadas auzas sen nebija redzeetas!!! Kaju nost no brmezes kaajsviras vispaar nevareeja raut!!! Visaadi telji taisiija TAADUS viherus, ka liekas "Kobru" saskatiijushies. Lohi!

Mana labaakaa draudzene nopirka mashiinu ideaalaa staavoklii. Gaaja jau arii taa neko. 2,7l motors, 86.gada BMW. Taa kaa mashiinu vajadzeeja apliet, vinja pati pie stuures neseedeeja, bet gan kaut kaads 18-gadiigais bez tiesiibaam. Peekshnji shim vajadzeeja paskrieties ar vienu citu mashiinu. Rezultaataa liikumaa aizgaaja taisni...
Uzbrauca uz pamatiigas apmales. Trieciens labs (arii aatrums). Daudz jau netruuka liidz kokiem. Uzreiz zaudeejaam ellu. Virsbuuve necieta, bet gan mashiinas apaksha. Taa nu jau pirmaa vakaraa jaunaa mashiina mieraa. Un tikai taapeec, ka shoferis gribeeja paziimeeties ar sveshu mashiinu un nenoveerteeja aatrumu, attaalumu liidz krustojumam un celja seguma staavokli (bija slapjsh). Pavisam muljkjiiga avaarija. Peec tam dzheki sprieda, ka krustojumaa vajadzeeja iet ar rokjeni. Kaa tad!!!!!!! Garantija - uz jumta... Tas viss notikaas Ceesiis pie luksaforiem. 

See ya!!!
- viez
- Admins
[censored] tiko vizinaajos pa barona ielu virzienaa no centra prom.. un bik pirms stabu ielas viens velk pa sliedeem (tipa taisni) savukaart es velku pa brugi.. arii ar domu ka braukshu aisni paari Stabu ielai! par cik ir zaljais tad nemaz neatmetot braucu kaadi 60 kmh.... un tas [censored] idmonaaja no sliedeem nogriezties PA LABI! vinja aatrums bija kaadi 35 kmh.. un ka vinsh izlika priekshaa.. nu labi ka sabremzeejos... bet zeel ka numuru npieraxtiju! zinu tik ka balts eskorts - tipa '92-93 gads!
Ne vinsh pagriezienus ne ko citu.. vienkaarshi priekshaa!
sist tadus , [censored]!

Ne vinsh pagriezienus ne ko citu.. vienkaarshi priekshaa!
sist tadus , [censored]!

- Vanags
- Admins
30datuma vakaraa ar Aix meerojaam celju Riiga - Kuldiiga. BIk pirms Kandavas pagrieziena pa priekshu vilka smagais ar piekabi un pilniibaa pieraadiija, ka "I do own the fucking road". Lieki piemineet, ka uz celja vietaam bija ledus, un dzeks TAAAAAAA liikumoja!!!!!!!!
izskatiijaas, ka jamais provee salikt to mashiinu shkeersaam, nebaidiija vinju ne pretimbraucoshie, ne tie, kuri centaas apdziit, no vienas celja nomales liidz otrai liikumoja! Kur taadi rodas?????