Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Oficiāli varu paziņot, ka nākošsestdien agrā rītā ar User un viņa +1 izbraucam no Madonas ar pašu Calibru
Par Kretīnu pagaidām nav info, bet mēs būsim.
*Sicram wrote:mani liec uz jautājuma zīmes, bet domāju ka braukšu !
DeCe, aptuvenās izmaksas ar ko jārēķinās ?
tērvetes dabas parks, ja tajā dodamies iekšā maksāja 2ls par cilvēku, 1,5ls par puscilvēku (bērnu)
tukumā ir Durbes pils, tajā ieeja 1.5ls
Dobelē var iebraukt Ķestermeža estrādā iedzert alu koPistiski pa brīvu
vakarā ja būs vairāk laika, apskatīšos kas vel pa ceļam ir apskatāms
Estrade alu dzerot pierekini 10-15Ls munikiem, pr dzersanu sabiedriska vietaa
Paest iesaku Dobele Miltinkrogs, vai Tervetes alus bars, cenas labas, garsigi, lielas porcijas utt utt.
Ir kāds foršs personāžs, kas grib būt līdzbraucējs? Es varētu kādu paņemt blakussēdētāja krēslā kompānijai.
PS paturu tiesības atteikt, nepaskaidrojot iemeslu
karlis wrote:Ir kāds foršs personāžs, kas grib būt līdzbraucējs? Es varētu kādu paņemt blakussēdētāja krēslā kompānijai.
+ 1
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
karlis wrote:Ir kāds foršs personāžs, kas grib būt līdzbraucējs? Es varētu kādu paņemt blakussēdētāja krēslā kompānijai.
Es esmu foršs. Nedzeru, nepīpēju. Un man ir etalons
Eu Kārli!
Es pat sāku apsvērt domu, ka ja nepabeigšu e30, tad varētu vizināties un sastādīt ģeniālu kompāniju ar smalka humora devu
Es skatos, ka arī jauni kurmji aktīvi piesakās izbraucienam
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM