Android wrote:
Ir ir, laikam fočuks pārgudrs - labāk zin kur jāfokusē :gigi:
Taa ir ar taam ziepeneem - man apnika ciiniities ar savu Canon Powershit A510, taapeec nopirku spoguljnieci...
Man tik krutu nevajag - šitam pašam dafiga fukncijas ar kurām vēl nēesu tā īsti ticis skaidrībā un arī apkārt staipīšanai šitas ir labāks. Šogad tiku vēl pie 2 statīviem - būs siltāks laiks vajadzēs atkal kauko pabildēt.
kam tev tik daudz statiivu?
Nu viens lielais - tipa 1,6m augsts - tipa dabasskatiem. A otrs tāds mazs ~30cm augsts (saliekot vispār ~15cm) - var uz galda uzlikt, vobšem līdi staipāmais. Izštukoju ka jettas bagāžnieka installā būs speciāla vieta lietussargam un statīvam
Android wrote:
Man tik krutu nevajag - šitam pašam dafiga fukncijas ar kurām vēl nēesu tā īsti ticis skaidrībā un arī apkārt staipīšanai šitas ir labāks. Šogad tiku vēl pie 2 statīviem - būs siltāks laiks vajadzēs atkal kauko pabildēt.
Fishka nav funkcijaas - es pats pirms pirkt spoguljnieci domaaju par Sony DSC-R1 (kas vareetu buut ziepjtrauku karalis), bet (paldies dievam) pardomaaju un panjeemu Nikon, kas ir daudz parastaaka funkciju zinjaa, bet (galvenais) straadaa un fokuseejaas tieshaam aatri (noteikti aatraak par jebkuru ziepnieci).
rihy wrote:Nu tad neliels ieskats rallijā Eesti talv 2006 no manas puses
Labas! Kaads aparaats, kaads objektiivs un setingi? (ja nav nosleepums)
6ec wrote:Labas! Kaads aparaats, kaads objektiivs un setingi? (ja nav nosleepums)
Aparāts: Canon EOS 350D
Objektīvs: SIGMA DG MARCO F4-5.6 APO 70 - 300 mm
Par opcijām nekas dižš manuprāt - P vai M režīms bez zibeņa. Es vēl tikai mācos
rihy wrote:P vai M režīms bez zibeņa. Es vēl tikai mācos
Es gan galvenokaart A rezhiimaa bildeeju. Arii bez zibenja - par ko dazhrez nozheeloju (jo gaismas truukuma apstaakljos noteikti bez statiiva un ar atsleegtu zibeni bildes neizdodaas).
Tas ir "diafragmas prioritaates rezhiims" - ideja (galvenokaart) ir shaada: bildeetaajs izveelaas, vai vinjsh grib visu bildi asu, vai tikai to dalju kas ir fokusaa, paareejo dara automaatika.
6ec wrote:Tas ir "diafragmas prioritaates rezhiims" - ideja (galvenokaart) ir shaada: bildeetaajs izveelaas, vai vinjsh grib visu bildi asu, vai tikai to dalju kas ir fokusaa, paareejo dara automaatika.
Cik jau nu tur smukas, bet nu man patiik pasham prieks par saviem darbiem
Matador, BFGoodrich, Barum, Bridgestone, Gislaved, Goodyear, Michelin, Firestone, Continental, Kumho, Dunlop un citu ražotāju ielas un sporta riepas + Radius, Rial, Artec, Replica AZ un BORBET diski par lieliskām cenām. Sīkāk PZ.