Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- TheGirL
- Lady
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Shodien pie spices... mums menti pieseejaas pa to ,ka vinjus nofocheejaam (pienaaca un lika izdzeest bildi.... ) 

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

- Android
- Admins
Principā varējāt mierīgi sūtīt D.... vai arī apjautāties kā jamo sauc un pēc tam uzrakstīt sūdzību par viņu rīcību. Bildēt drīkst ko vien gribi un kad un kur vien gribi.TheGirL wrote:Shodien pie spices... mums menti pieseejaas pa to ,ka vinjus nofocheejaam (pienaaca un lika izdzeest bildi.... )
Good morning? No such thing!
- Alien
pilnīgi piekrītuAndroid wrote:Principā varējāt mierīgi sūtīt D.... vai arī apjautāties kā jamo sauc un pēc tam uzrakstīt sūdzību par viņu rīcību. Bildēt drīkst ko vien gribi un kad un kur vien gribi.TheGirL wrote:Shodien pie spices... mums menti pieseejaas pa to ,ka vinjus nofocheejaam (pienaaca un lika izdzeest bildi.... )
tagad vari sūdzēt tiesā too kverpli!!!
cilvēktiesību pārkāpums
viņš tevi ierobežoja!
AR_159 

- TheGirL
- Lady

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 

- Alien
tādi jau viņi irTheGirL wrote:es jau vinjiem prasiju... kjipa kopsh kura laika mentus nevar focheet? vinji teica ,ka nevajag ko zin varbuut veel izspiegoshot vinjus... es tik noteicu... KAS MUMS DARIIT NAV KO
Man jau shkjiet ,ka vinji tik manu autinju tuvplaanaa gribeeja redzeet
![]()
![]()
pienākt tāpat aplūrēt kauns
uzreiz par kauko jāpiesienas
AR_159 

- TheGirL
- Lady
hehe vinjiem ar bi aizveesturisks dzipinjsh... hehe es jau smeejos, ka te kaads retro saiets 

Dare to be Different 

šodien sakarā ar vakardienas ledussvētkiem jelgavā prātā attausa kāds vecs gadījums.
kādā karstā vasaras dienā biju noparkojies, jelgavas centrāllaukumā un vēroju, kā menti pelna savu dienišķo maizīti. brauc melns golf mk1.
'ments novicina savu brīnum zizlīti un mašīna apstājās. iekšā čalīts nedaudz virs 20. notiek standartprocedūra - dokumentiņi, kāpēc nebijāt piesprādzējies, blah blah blah.
ieskatos vērīgāk, skatos čalīts kas pie stūres, runājot ar mentu nepārtraukti sūknē black currant.
atcīmredzot ments mierīgi turpina un saka lai šamais pūš trubā.
pekšņi atverās golfa durvis. džekīņš izkāpj un demonstratīvi dodas prom, tad pagriežas pret apjukušo mentu un pamet viņam atslēgas un lai arī es nedzirdēju ko viņš pabļāva mentam, pieļauju, ka frāze skanēja aptuveni šādi "nu tad noparko viņu kārtīgi"
vakar braucot uz ledussvētkiem, pārblīvēto satiksmi regulēja CP. liels bij mans pārsteigums, ka džēkiņš salātzaļajā formā un golfa šoferīts ir viena un tā pati persona.
sakarība: ja brauksi dzēris pie stūres, var gadīties ka nākotnē strādāsi par mentu.
kādā karstā vasaras dienā biju noparkojies, jelgavas centrāllaukumā un vēroju, kā menti pelna savu dienišķo maizīti. brauc melns golf mk1.
'ments novicina savu brīnum zizlīti un mašīna apstājās. iekšā čalīts nedaudz virs 20. notiek standartprocedūra - dokumentiņi, kāpēc nebijāt piesprādzējies, blah blah blah.
ieskatos vērīgāk, skatos čalīts kas pie stūres, runājot ar mentu nepārtraukti sūknē black currant.

atcīmredzot ments mierīgi turpina un saka lai šamais pūš trubā.
pekšņi atverās golfa durvis. džekīņš izkāpj un demonstratīvi dodas prom, tad pagriežas pret apjukušo mentu un pamet viņam atslēgas un lai arī es nedzirdēju ko viņš pabļāva mentam, pieļauju, ka frāze skanēja aptuveni šādi "nu tad noparko viņu kārtīgi"
vakar braucot uz ledussvētkiem, pārblīvēto satiksmi regulēja CP. liels bij mans pārsteigums, ka džēkiņš salātzaļajā formā un golfa šoferīts ir viena un tā pati persona.
sakarība: ja brauksi dzēris pie stūres, var gadīties ka nākotnē strādāsi par mentu.

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
- BigArchi
Te tu nu gan KĻŪDIES, jo ir tāds likums, ka tu NEDRĪKSI fočēt kādu cilvēku, bez tā atļaujas, jo tā nudien ir iejaukšanās personīgajā dzīvē! To es zinu točna, nācās pa darbam saskartiesAndroid wrote:Principā varējāt mierīgi sūtīt D.... vai arī apjautāties kā jamo sauc un pēc tam uzrakstīt sūdzību par viņu rīcību. Bildēt drīkst ko vien gribi un kad un kur vien gribi.TheGirL wrote:Shodien pie spices... mums menti pieseejaas pa to ,ka vinjus nofocheejaam (pienaaca un lika izdzeest bildi.... )

Ja nav ko teikt, vienkārši noklusē!
"ID - 656" at Audi 90
"ID - 528" at BMW E28
BigArchi OldSchool projekts
"ID - 656" at Audi 90
"ID - 528" at BMW E28
- BigArchi
semyhr wrote:ja ir muguraa forma tad taa ir privaataa dziive?
Pat tad!
"ID - 656" at Audi 90
"ID - 528" at BMW E28
"ID - 656" at Audi 90
"ID - 528" at BMW E28
- BigArchi
Paprasi gan man ari ir interesanti,jo kas tad sanāk pēc taviem vārdiem, kad ments pilda pienakumus, viņš vairs nav cilvēks, jo viņam vairs nav cilēktiesību?semyhr wrote:nu nezinu vai tas tik strikti straadaa. riit paprasiishu advokaatam

"ID - 656" at Audi 90
"ID - 528" at BMW E28
"ID - 656" at Audi 90
"ID - 528" at BMW E28
- BigArchi
Starp citu AUTO, arī ir privātīpašums, bet kustāms, tas nekas, ka logi spīd cauri un viņus var redzēt iekš tiem, mājā tad jau ar pa logu var fočēt, tatad secinam, ka kamēr mets ir iekš AUTO, NEFOČĒSIM tak viņus, da un kam viņi 100 gadu vajadzīgi
bet tu painteresējies savam juristam plz, un atmet man atbildi uz PM! Ok ?

"ID - 656" at Audi 90
"ID - 528" at BMW E28
"ID - 656" at Audi 90
"ID - 528" at BMW E28
pajautaashu riit kad iesim kvasiit ja atcereeshos
nu tur imho ir lietaam pieiet individuaali. vai tiek tieshaam paarkaaptas tiesiibas uz privaato telpu vai nee. es domaaju neviena tiesa nenospriediis ka tu paarkaap policista privaataas telpas tiesiibas to ka nofochee kaa vinjsh eed vistas girosu lauvas namaa

nu tur imho ir lietaam pieiet individuaali. vai tiek tieshaam paarkaaptas tiesiibas uz privaato telpu vai nee. es domaaju neviena tiesa nenospriediis ka tu paarkaap policista privaataas telpas tiesiibas to ka nofochee kaa vinjsh eed vistas girosu lauvas namaa