Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kādu auto izvēlēties!?
Atiet nākamais apskats - ekonomisks mazauto līdz 5000 latiem 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Archuks
- BMW
Bija divi izvēle kritēriji - līdz 5000 Ls un patēriņš līdz 4,5 litriem, tad nu no tā var izsecināt, kurš no japāņiem ticis apskatāgt99 wrote:Liekam stavkas, kurš japānis izpelnījies būt topāManuprāt ir trīs pretendenti. Un manuprāt jebkurš no tiem būtu labāks par C3 (kaut kā neasociējas tas auto ar jauniešiem, tam domāts C2).
Toyota Yaris
Suzuki Swift
Honda Jazz (ar, iespējams, ne gluži jauniešu auto)
Vienkāršākā izvēle, uz kuru lieku stavku, ir Yaris. Bet, ja būs Suzuki, tad respekt Archukam.
p.s. Un kur čehs vai spānis?

c3 ir luuznis, maaciijos braukt ar taadu, paaris gadus veca mashiinai jau noseedushaas durvis
peec tam paarkaapjot corollaa sajuua kaa no zigulja uz mersi paarkaapt
panda

peec tam paarkaapjot corollaa sajuua kaa no zigulja uz mersi paarkaapt
panda
Runājot par salonu - tas, neraugoties uz auto īso 3,54 metru garumu, izdevies visai plašs un bez problēmām ļauj pārvadāt pat četrus pieaugušos.

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Lupai točna vajadzētu būt.GirtzB wrote:vai ta VW lupo un Fobia TDI nav zem 4.5l
- mbertulis
- Dubultaģents
Lasīt jau rakstu nelasam, ne?!Archuks iekš BOOT.lv wrote:Pirmais apskatāmais mazauto ir Citroen C2, kas patiešām atbilst šim nosaukumam, jo, neskaitot VW Lupo, tas ir mazākais modelis šajā apskatā.

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ievadu/galvu točna neizlasīju.mbertulis wrote:Lasīt jau rakstu nelasam, ne?!Archuks iekš BOOT.lv wrote:Pirmais apskatāmais mazauto ir Citroen C2, kas patiešām atbilst šim nosaukumam, jo, neskaitot VW Lupo, tas ir mazākais modelis šajā apskatā.

cibinsh wrote:Lupai točna vajadzētu būt.GirtzB wrote:vai ta VW lupo un Fobia TDI nav zem 4.5l
taka esmu kljuvis par Lupo 3L 1,2 TDI iipashnieku tad varu pateitk ka jauktarezhiima ir nobraukti 400Km un videejais pateerinjsh raadas 4,0/100km tas ir 200/200 riiga/shoseja

----
H6
H6
- Archuks
- BMW
Lupo būs otrajā daļā.
DeeCee - esi braucis ar Pandu, ka varu ierēkt par citēto tekstu?
Domāju, ka tu neesi gudrāks un zinošāks par atzītiem auto testētājiem 
gt99 - ibiza ar normālu noskrējienu (līdz 125'000) un servisa grāmatiņu līdz 6'000 eiro (1'000 jārēķina klāt par atvešanu/reģistrēšanu) piedāvājumā ir divas
Lielākā daļa maksā vairāk, daudz vairāk 
P.S. Būtu patīkami arī dzirdēt kādus pozitīvus vārdus, jo tikai nolikšana un kļūdu meklēšana (kritika, protams, ir vajadzīga un nepieciešama), nedaudz nodzen entuziasmu.
DeeCee - esi braucis ar Pandu, ka varu ierēkt par citēto tekstu?

gt99 - ibiza ar normālu noskrējienu (līdz 125'000) un servisa grāmatiņu līdz 6'000 eiro (1'000 jārēķina klāt par atvešanu/reģistrēšanu) piedāvājumā ir divas

P.S. Būtu patīkami arī dzirdēt kādus pozitīvus vārdus, jo tikai nolikšana un kļūdu meklēšana (kritika, protams, ir vajadzīga un nepieciešama), nedaudz nodzen entuziasmu.

-
tu jau noskaidroji, cik teu maxaas speciaalaas prieksheejaas riepas, kuraas jaatur 4bar? un tu zini cik maxaa katra no taam 3 zupas sprauslaam, kuraam pavisam noteikti negarsho samazgas, ko dala lv benjtankos?ramex wrote:taka esmu kljuvis par Lupo 3L 1,2 TDI iipashnieku tad varu pateitk ka jauktarezhiima ir nobraukti 400Km un videejais pateerinjsh raadas 4,0/100km tas ir 200/200 riiga/shoseja

jaa esmu un aizmugureejaa benkjiiArchuks wrote:DeeCee - esi braucis ar Pandu, ka varu ierēkt par citēto tekstu?Domāju, ka tu neesi gudrāks un zinošāks par atzītiem auto testētājiem
![]()
braukt var, bet pat e30 bagaazniekaa ir eertaaka seedeeshana
maza auguma cilveekiem ok, bet normaala izmeera cilveekam tur ir sasodiiti shauri
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Archuks
- BMW
vairākos aprakstos bija minēts, ka salīdzinoši daudz vietas, bet nu nestrīdēšos, pats braucis viņā neesmuDeeCee wrote:jaa esmu un aizmugureejaa benkjiiArchuks wrote:DeeCee - esi braucis ar Pandu, ka varu ierēkt par citēto tekstu?Domāju, ka tu neesi gudrāks un zinošāks par atzītiem auto testētājiem
![]()
braukt var, bet pat e30 bagaazniekaa ir eertaaka seedeeshana
maza auguma cilveekiem ok, bet normaala izmeera cilveekam tur ir sasodiiti shauri

nu prieksh klases kura domaata 1as pakaljas un 1as rokassominjas paarvadaashanai vietas ir daudz
neesmu gan ar konkurentiem braucis, un atkariigs ko uzskata par daudz vietas
man piemeeram e34 liekas ka aizmuguree nav vietas
neesmu gan ar konkurentiem braucis, un atkariigs ko uzskata par daudz vietas
man piemeeram e34 liekas ka aizmuguree nav vietas

man agrāk bija 2 darba mašīnas Pandas viens Van benzīns otrs pasažieru dīzelis. Briesmīgs auto, ja nu vienīgi patikās dīzeļa gaitas īpašības 
benzīnnieks patērēja ap 9l/100km
tajā pašā laikā dīzelis gāja divreiz labāk un tērēja ar divreiz mazāk
ja aprīkojumā nav stūres pastiprinātāja, tad sajūtas kā ar gaziku braucot, bet ja ir, tad zīdainis ar mazo pirkstiņu var parkoties brīvi! Kaut kāda paradoksāla mašīna... salons ir nemērā šaurs tieši platuma ziņā, aizmugurē aiz manis varēja iesēsties tikai suns uz beņķa... vēl es parasti ierēcu par to fiaķ reklāmu, ka katrā fiaķā tusē kāds mazs ferrari! Jā tā ir!!! detaļu cenu/nepieejamībā
mans vērtējums: auto - miskaste
P.S. firmā bija 3 pandas, visas tika nošķiltas un uzvākotas

benzīnnieks patērēja ap 9l/100km

mans vērtējums: auto - miskaste
P.S. firmā bija 3 pandas, visas tika nošķiltas un uzvākotas

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
btw, jau kādu laiku rumbulā, liekas, tajā lizings.lv placī stāv viena pelēka elise/exige. ir jau apskatīta varbūt? nez, kāda ir krīzes cena? sludinājumos nekur nerēgojas..ParaTr00per wrote:nujaa, taads nieciigs siikums kaa vadaamiiba...soulfreak wrote:nu Tu jau pārspīlēkoncepcija ļoti līdzīga, tik svars mazliet mazāks un jauda lielāka
protams vadāmība...
![]()
elise mk1 vs mr2 mk3
* shasija/virsbuuve: kaa jau GirtzB piemineeja, "neliela" shasijas atshkjiriibas - ar stiklshkjiedru apkarinaata alumiinija extruuzija vs teerauda nesoshaa virsbuuve
* masa: 720kg vs 980kg
* dzineejs: jauda 118zs@5500rpm un 165nm@3000rpm vs 140zs@6400rpm un 170nm@4200rpm
* piekare: dubult a-sviras vs makfersons (te arii vadaamiibas atshkjiriibas)
* stuures mehaanisms: zobstienja bez pastiprinaataaja vs zobstienja ar elektrohidraulisko pastiprinaataaju
* bremzes: 2kanaalu bez pastiprinaataaja, 11.1" ventileeti diski, bez ABS vs 2kanaalu ar vakuumpastiprinaataaju, 10" ventileeti diski, ABS
es jau kautkad mineeju - zzw30 ir "beachmobiilis"es ljoti labpraat ar taadu leenaam kruiizeetu uz juurmalu karstaa vasaras dienaa.
neenu, es saprotu, ka mr2 ir arii "bishkji" leetaaks, bet tik mazam roadsteram tur ir daudz lieka - ABS, stuures pastuuzis (mashiinai, kura nesver pat tonnu
), kondikjis (roadsteram?!), visaadas elektronikas stabilitaates kontrolei. ja to visu vinji buutu samainiijushi pret normaalu piekari, sanaaktu viens forshs skrienamais auto tautai.
jaa, standarta elisei ir vaargaaks motors, bet dzineejam griezes moments ir tikai par 5nm mazaaks par toyotas 1zz-ge, toties atnaak jau pie 3krpm
bija arii visaadas speciaalaas elises versijas ar dzineejiem liidz pat 190zs, no taa pasha 1.8l rover k-series dzineeja.
taapeec es palikshu pie sava mr2m mk2, kameer nespeeshu elisi atljauties. mk3 tomeer nau solis uz priekshu, tikai miinjaashanaas citaa virzienaa...
vēl pabrīnījos par pēdējo top gear. sarakstā fiat 500 abarth versija bij 0.1 sec ātrāka par elisi .. :neka: wtf?
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.

auto ir apskatīts tuvplānā, izskatās tīri vizuāli ļoti ok, cena viņam kaut kādi ~20K+ ēriki, un tam pat bija elektriskie logijnk wrote:btw, jau kādu laiku rumbulā, liekas, tajā lizings.lv placī stāv viena pelēka elise/exige. ir jau apskatīta varbūt? nez, kāda ir krīzes cena? sludinājumos nekur nerēgojas..ParaTr00per wrote:nujaa, taads nieciigs siikums kaa vadaamiiba...soulfreak wrote:nu Tu jau pārspīlēkoncepcija ļoti līdzīga, tik svars mazliet mazāks un jauda lielāka
protams vadāmība...
![]()
elise mk1 vs mr2 mk3
* shasija/virsbuuve: kaa jau GirtzB piemineeja, "neliela" shasijas atshkjiriibas - ar stiklshkjiedru apkarinaata alumiinija extruuzija vs teerauda nesoshaa virsbuuve
* masa: 720kg vs 980kg
* dzineejs: jauda 118zs@5500rpm un 165nm@3000rpm vs 140zs@6400rpm un 170nm@4200rpm
* piekare: dubult a-sviras vs makfersons (te arii vadaamiibas atshkjiriibas)
* stuures mehaanisms: zobstienja bez pastiprinaataaja vs zobstienja ar elektrohidraulisko pastiprinaataaju
* bremzes: 2kanaalu bez pastiprinaataaja, 11.1" ventileeti diski, bez ABS vs 2kanaalu ar vakuumpastiprinaataaju, 10" ventileeti diski, ABS
es jau kautkad mineeju - zzw30 ir "beachmobiilis"es ljoti labpraat ar taadu leenaam kruiizeetu uz juurmalu karstaa vasaras dienaa.
neenu, es saprotu, ka mr2 ir arii "bishkji" leetaaks, bet tik mazam roadsteram tur ir daudz lieka - ABS, stuures pastuuzis (mashiinai, kura nesver pat tonnu
), kondikjis (roadsteram?!), visaadas elektronikas stabilitaates kontrolei. ja to visu vinji buutu samainiijushi pret normaalu piekari, sanaaktu viens forshs skrienamais auto tautai.
jaa, standarta elisei ir vaargaaks motors, bet dzineejam griezes moments ir tikai par 5nm mazaaks par toyotas 1zz-ge, toties atnaak jau pie 3krpm
bija arii visaadas speciaalaas elises versijas ar dzineejiem liidz pat 190zs, no taa pasha 1.8l rover k-series dzineeja.
taapeec es palikshu pie sava mr2m mk2, kameer nespeeshu elisi atljauties. mk3 tomeer nau solis uz priekshu, tikai miinjaashanaas citaa virzienaa...
vēl pabrīnījos par pēdējo top gear. sarakstā fiat 500 abarth versija bij 0.1 sec ātrāka par elisi .. :neka: wtf?

tad jau exige. neinteresēsoulfreak wrote:auto ir apskatīts tuvplānā, izskatās tīri vizuāli ļoti ok, cena viņam kaut kādi ~20K+ ēriki, un tam pat bija elektriskie logijnk wrote:
btw, jau kādu laiku rumbulā, liekas, tajā lizings.lv placī stāv viena pelēka elise/exige. ir jau apskatīta varbūt? nez, kāda ir krīzes cena? sludinājumos nekur nerēgojas..
vēl pabrīnījos par pēdējo top gear. sarakstā fiat 500 abarth versija bij 0.1 sec ātrāka par elisi .. :neka: wtf?ir doma kādu dienu palūgt pagasēt pa štrāsi

nu man ar tā likās, ka tas ir exige... nesaprotu, kāpēc es nepapētīju to auto toreiz daudz sīkāk :neka:jnk wrote:tad jau exige. neinteresēsoulfreak wrote:auto ir apskatīts tuvplānā, izskatās tīri vizuāli ļoti ok, cena viņam kaut kādi ~20K+ ēriki, un tam pat bija elektriskie logijnk wrote:
btw, jau kādu laiku rumbulā, liekas, tajā lizings.lv placī stāv viena pelēka elise/exige. ir jau apskatīta varbūt? nez, kāda ir krīzes cena? sludinājumos nekur nerēgojas..
vēl pabrīnījos par pēdējo top gear. sarakstā fiat 500 abarth versija bij 0.1 sec ātrāka par elisi .. :neka: wtf?ir doma kādu dienu palūgt pagasēt pa štrāsi
nu jā, šitais nabaga esītis izvazāts pa visurieni, lai notirgotugt99 wrote:http://www.bensonsauto.lv/lat/auto/lietoti_auto/s2000/
Tad jau labāk šo. 30% atlaide
Kā brālis teica, tas auto līkumos griežas iekšā kā pasakā

s2000 ar elisi salīdzināt līkumā ieiešanas kontekstā? nu tu dod 
izbrauks tavs brālis ar elisi un nāksies piemeklēt vārdus, kas pārspēj "pasaku".
betnu es jau pac ķņigu ņečital

izbrauks tavs brālis ar elisi un nāksies piemeklēt vārdus, kas pārspēj "pasaku".
betnu es jau pac ķņigu ņečital