Tiesa gan skatos, ka atkal ir beigušās, bet būs atkal pēc nedēļas.
Focus Saab 9-5 Hirsch
- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Focus Saab 9-5 Hirsch
Varu piedāvāt tev Powerflex bukses priekš priekšējā pusrāmja. 106.20Ls veikals.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ķēdes maiņas intervāli jau dažādiem dzinējiem ir atšķirīgi. Ir citu ražotāju motori, kam ķēde būtībā nav jāmaina.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Viss ir atkarīgs arī no ķēdes tipa. SAAB-iem ir vienrindu ķēdes kuras stiepjas daudz tālāk nekā piemēram BMW lietotās divrindu ķēdes, kas attiecīgi ražotāja literaturā ir uzskatāmas par lifetime t.i. ~500k+ km
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
tikai siksna jāmaina reizes 2 - 3 biežāk kā ķēde, bet protams vieglāka un klusāka...koni4jo wrote:Tieši tā, jau no sen seniem laikiem ķēdes mainīšanu motoram neesmu uzskatījis par vajadzīgu, cik mašīnu bijis ar ķēdi (tikai dažaslo0s3r wrote:bet man tikai patīk, ka nezin kāpēc lielākā daļa cilvēku ir iedomājušies, ka ķēdes nekad nav jāmainaFocus wrote:ir intervāls.. 150-180k. bet tur vairāk motorstundas skaitās. ja brauc vairāk pa pilsētu, ātrāk pienāk maiņa.koni4jo wrote:Izsaku līdzjūtību makam, bet ja drīkst jautāt kapēc izdomaji mainīt ķēdi? Nav tak viņai īsti tādu maiņas intervāli un plīst nevajadzētu.
![]()
P.S. manam spainim par viena br. diska cenu var visas bukses un gultņus nomainīt un ne tos lētākos![]()
man bija 222444km uz vakardienu.. vilku tik ilgi jo vnk žēl bij naudas
atjaucot vaļā konstatēja ka ķēde jau rīvējās pret vāku un viens spriegotājs izdilis gandrīz kā papīrs... vēl mazliet un motora maiņavisām ķēdēm ir intervāli un šeit ir uzskatāmi redzams, kāpēc cilvēki nemaina, jo tas maksā baigo naudu.
), nekad pat iedomājies par tādu lietu neesmu, laikam labi, ka visus esmu laicīgi kādam aizpārdevis
![]()
Aiii labāk ar siksnu autiņš uz to intervālu sanāk divas jāmaina, bet cipars ar visiem loriņiem paļoboi daudz mazāks
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
- Focus
- bez Jumta
- Been thanked: 0
motors vietā. viss samainīts, hadene priekšā arī sataisīta. dzinējs strādā ļoti klusu, tagad var teikt - Teicamā tehniskā stāvoklī, nesarkstot 

nākamais etaps - pilna pārkrāsošana.... diez kad tas vēl būs

nākamais etaps - pilna pārkrāsošana.... diez kad tas vēl būs
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
bremzes atradi? 
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- Focus
- bez Jumta
jaa. jaagrabina santīmi
pavasarī uzliks standarta Aero komplektu lai skati izietu.. dusmigais onkulis pagaišgad teica ka nakamo TA ar šīm bremžu šaibām neiziešu..
varbūt standarts arī uzstādīsies uz palikšanu, kautgan ļoti patīk kā izskatās brembo "big reds"... neko nevar zināt
pavasarī uzliks standarta Aero komplektu lai skati izietu.. dusmigais onkulis pagaišgad teica ka nakamo TA ar šīm bremžu šaibām neiziešu..
varbūt standarts arī uzstādīsies uz palikšanu, kautgan ļoti patīk kā izskatās brembo "big reds"... neko nevar zināt
- Focus
- bez Jumta
haha... es jau smējos ka šo auto pārdošu tikai tad kad rez daļu cenas sasniegs man nepieņemamu līmeni...
diemžēl tās aug kopš Saab pasludināja bankrotu
diemžēl tās aug kopš Saab pasludināja bankrotu