pabraucu tev garam pa labo joslu, sudrabains mazda 626 universāls, netīrsmbertulis wrote:Varētu tā būt. Tikai, es braucu, nevis stūmuiz wrote:ap 8:30 mbertulis manīts uz lāčplēša ielas zem dzelzceļa tilta stumjoties.Kādā auto Tu sēdēji?!

Moderator: Juzix
pabraucu tev garam pa labo joslu, sudrabains mazda 626 universāls, netīrsmbertulis wrote:Varētu tā būt. Tikai, es braucu, nevis stūmuiz wrote:ap 8:30 mbertulis manīts uz lāčplēša ielas zem dzelzceļa tilta stumjoties.Kādā auto Tu sēdēji?!
Nja es kā vienmēr par daudz uz ceļu koncentrējos.iz wrote:pabraucu tev garam pa labo joslu, sudrabains mazda 626 universāls, netīrsmbertulis wrote:Varētu tā būt. Tikai, es braucu, nevis stūmuiz wrote:ap 8:30 mbertulis manīts uz lāčplēša ielas zem dzelzceļa tilta stumjoties.Kādā auto Tu sēdēji?!
viņš noplēsa pilnīgi visas jo jāiet TA un domā krāsot autoBlondaiZ wrote:shovakar 19:30 apmeeram, redzeets RANCANA drift vagons juglaatikai nu jau bez uzliimeem...
Nu re tad jau tas bija vinsh! nesajaucuLambertino wrote:viņš noplēsa pilnīgi visas jo jāiet TA un domā krāsot autoBlondaiZ wrote:shovakar 19:30 apmeeram, redzeets RANCANA drift vagons juglaatikai nu jau bez uzliimeem...
Ew, pagaidiTheGirL wrote:es gan nevienu no jums jau kaadu laicinju neesmu redzeejusikkas jaamaina ne? :p
Bija bija tāfreimo wrote:Ap 23iem arī Rihy kosis turpat blakus pie 5dienasiz wrote:Raiviic s2 šobrīd stāv vecrīga nomests tur kur parasti Lamberta m3 mētajas
Es iebraucu placī ap 2:20 un ledusskapis jau tad devās prom, bet golfs vizuāli patīkams!Wu-Ryder wrote:Sodien pa nakti Dobele satikts Ledusskapis, ievertets golfs![]()
parunats, un nejega ienirgts par Pasvaldibas policiju (Idini kautkadi)
![]()
Gribeja te Ledusskapim 40LVL piesut, par brauksanu pa gajeju celju
Varonigi izsauca CP un vel savadak izpleta buras, bet CP ar smaidu atdeva dokumentus un noveleja laimigu celju
![]()
P.S. Ir ari pie mums cilvecigi policisti. Zetons viniem