SABI pasākumi

Viss par un ap autosportu.
Burnout Drift team
karlisbe
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: SABI pasākumi

Post by karlisbe »

Dzhanis wrote:
Archuks wrote:arī uz pusstundu izbraucu, bet nu netaisnā priekšējā piekare + ledus darīja savu, nekas spīdošs nesanāca, tam touringam gan turējos kaut cik līdzi :)
tam touringam čalis visu laiku ar vienu roku stūrēja , jo otra bija ģipsī :D skatiitaaji ar dabuuja un dazhi izskatiijaas neapmierinaati . vareeja ja uvismaz peec tam pienaakt un pateikt, kursh meta ar ledus gabaliem lasharas

[img]http://200sx.lv/forum/files/thumbs/t_ds ... 11.jpg[img]
lašaras gan bijāt jūs, kad aprakāt visus zem sniega! tiešām lašaras un pēc tam vēl brīnās, ka kāds jūs apmētā!
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
GirtzB

Post by GirtzB »

šodien visa rīga - let it slide...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Vakar labi paslīpējām - konkurentu nevienu nemanijām :yo:
Vot lašaras bija tie kas nelaida garām :dusma:
:rally:
Gribās savu kapli ziemai 8)

GirtsB :arrow: tu gadienā vakar arī nebiji piebraucis? Cerēju, ka slīpēsi pa trasi, bet nemaniju :roll:
ImageImage
GirtzB

Post by GirtzB »

Lambertino wrote:Vakar labi paslīpējām - konkurentu nevienu nemanijām :yo:
Vot lašaras bija tie kas nelaida garām :dusma:
:rally:
Gribās savu kapli ziemai 8)

GirtsB :arrow: tu gadienā vakar arī nebiji piebraucis? Cerēju, ka slīpēsi pa trasi, bet nemaniju :roll:
nesanāca pieripot, bija cita krīze jārisina...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Dzhanis

Post by Dzhanis »

mpb wrote:
Dzhanis wrote:
Archuks wrote:arī uz pusstundu izbraucu, bet nu netaisnā priekšējā piekare + ledus darīja savu, nekas spīdošs nesanāca, tam touringam gan turējos kaut cik līdzi :)
tam touringam čalis visu laiku ar vienu roku stūrēja , jo otra bija ģipsī :D skatiitaaji ar dabuuja un dazhi izskatiijaas neapmierinaati . vareeja ja uvismaz peec tam pienaakt un pateikt, kursh meta ar ledus gabaliem lasharas

[img]http://200sx.lv/forum/files/thumbs/t_ds ... 11.jpg[img]
lašaras gan bijāt jūs, kad aprakāt visus zem sniega! tiešām lašaras un pēc tam vēl brīnās, ka kāds jūs apmētā!
vai tad es seedeeju pie stuures? nee, tad nesauc daudzskaitlii :) :) :) :) :) :) :)
Rihy

Post by Rihy »

Es nevienu ar sniegu neapbēru, visus laidu garām, kas bija ātrāki, taču arī man meta ar sniega/ledus gabaliem :|
Lambertino

Post by Lambertino »

Rihy wrote:Es nevienu ar sniegu neapbēru, visus laidu garām, kas bija ātrāki, taču arī man meta ar sniega/ledus gabaliem :|
bļā - vot maitas, iedomājos ko es izdarītu ja man kāds pa emku iemestu ar ledus kluci. 100punkti mestu malā un skrietu pakaļ :dusma:

Un malā tu brauci, pat par daudz ;) + vēl arčuks bija zolīds
ImageImage
Rihy

Post by Rihy »

Lambertino wrote:
Rihy wrote:Es nevienu ar sniegu neapbēru, visus laidu garām, kas bija ātrāki, taču arī man meta ar sniega/ledus gabaliem :|
bļā - vot maitas, iedomājos ko es izdarītu ja man kāds pa emku iemestu ar ledus kluci. 100punkti mestu malā un skrietu pakaļ :dusma:

Un malā tu brauci, pat par daudz ;) + vēl arčuks bija zolīds
Nu tā kā tā ir sierra, tad zināmā mērā ir vienalga, bet nu nezolīdi no skatītājiem... Manuprāt, ka tik lēns nebiju, lai mani nomētātu...
Par daudz vai nē, bet nu vismaz netraucēju nevienam.
GirtzB

Post by GirtzB »

a nah vispār tur skatītāji..... imho trenniņi tomēr ir slēgtais pasākums...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Lambertino

Post by Lambertino »

GirtzB wrote:a nah vispār tur skatītāji..... imho trenniņi tomēr ir slēgtais pasākums...
popularitāte ceļas, neko tu nesaproti :hihihi:
ImageImage
GirtzB

Post by GirtzB »

nu popularitātē jā, bet bezmaksas izklaide un jamie vēl d....šās tas man kaut kā nedalec...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
karlisbe

Post by karlisbe »

GirtzB wrote:nu popularitātē jā, bet bezmaksas izklaide un jamie vēl d....šās tas man kaut kā nedalec...
es pieļauju, ka tie, kas stāvēja pie betona barjeras sāka mētāties tikai tāpēc, ka viens .... ar behu katru reizi skatītājus apbēra ar sniegu SPECIĀLI! :)
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

īstenībā es brīnos, ka neapstājās tie kam meta :roll:
Labi, sirņikam ta vienalga, bet nu... . Normāli cilvēki jau tā nedarītu
ImageImage
Lambertino

Post by Lambertino »

mpb wrote:
GirtzB wrote:nu popularitātē jā, bet bezmaksas izklaide un jamie vēl d....šās tas man kaut kā nedalec...
es pieļauju, ka tie, kas stāvēja pie betona barjeras sāka mētāties tikai tāpēc, ka viens .... ar behu katru reizi skatītājus apbēra ar sniegu SPECIĀLI! :)
da labi - kas ir speciāli :neka:
ne viņi sēž pie stūres un var pateikt kas kurā mirklī ir speciāli. Samisēties var katru brīdi
ImageImage
karlisbe

Post by karlisbe »

Lambertino wrote:
mpb wrote:
da labi - kas ir speciāli :neka:
ne viņi sēž pie stūres un var pateikt kas kurā mirklī ir speciāli. Samisēties var katru brīdi
:D Lambert, taisnē slīpēt pardesmit centimetru attālumā no betona malas katrā aplī diez vai ir nespeciāli, ņemot vēl vērā, ka tur stāv skatītāji. protams, arī skatītāju vaina - būtu labāk pēc tam ar čali parunājuši, nevis citiem mašīnas bojājuši
Image
GirtzB

Post by GirtzB »

primkārt pasākums ir trenniņi, tas ka kaut kādi skatītāji atvilkušies, paši vainīgi, nu lai takš slīpē taisnē un trennējās, tādēļ jau tā ir slēgta trase nevis koplietošans ielas/ceļi...

P.S. Un kā tad autobraucējam būtu jārīkojas, jāatmetas un jāripinas, jo dievs nedod tos haļavas meklētājus biškucīt ar sniegu nobērt, ir takš ziema...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Lambertino

Post by Lambertino »

GirtzB wrote:primkārt pasākums ir trenniņi, tas ka kaut kādi skatītāji atvilkušies, paši vainīgi, nu lai takš slīpē taisnē un trennējās, tādēļ jau tā ir slēgta trase nevis koplietošans ielas/ceļi...

P.S. Un kā tad autobraucējam būtu jārīkojas, jāatmetas un jāripinas, jo dievs nedod tos haļavas meklētājus biškucīt ar sniegu nobērt, ir takš ziema...
+1 un tēma slēgta

Drīzāk varam ceptie par nelaišanu garām. Nākamreiz jāsaka, lai taisa kādu sapulci sākumā un pasaka visiem. Man jau tas ir pašsaprotami, bet izskatās, ka citiem vajag stingrāku uzskaiti katrai lietai :dusma:
ImageImage
Lambertino

Post by Lambertino »

Sestdien vakarā AMK trešais posms

Sestdien 10. janvārī AMK iedzīšanas turnīra trešais posms - atkal jauna konfigurācija. Treniņš piektdien 9. janvārī 20:00, reģistrācija sestdien no 18:00 - 18:45, sākums 19:00.Turnīrs notiks trīs klasēs AWD (pilnpiedziņa), FWD (priekšpiedziņa) un RWD (pakaļpiedziņa). Dalības maksa 10 Ls. Visiem dalībniekiem pēc sacensībām iespēja 1h bezmaksas braukt kartingu trasē!

Kvalifikācijā pretiniekus izlozēsim, sacensība pēc izslēgšanas sistēmas. Automašīnām ir tikai viens tehnisks ierobežojums - nedrīkst braukt ar radžotām riepām. Pasākuma noteikumu izklāstu var saņemt zvanot 27033250.

Paldies visiem iepriekšējo posmu dalībniekiem.

Pirmo divu AMK posmu rezultātus un sīvākos konkurentus var apskatīt http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Attachments
image001.jpg
ImageImage
rrrainis

Post by rrrainis »

Braukšu skatīties! :yo:
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Lambertino

Post by Lambertino »

Turpinām baudīt ziemas priekus Biķerniekos

Pēc iepriekšējā treniņa braukt gribētāju atsaucība ir liela - pēc saņemto zvanu skaita varam secināt, ka visiem "āķis lūpā". Mēs, savukārt, ar prieku gatavojam trasi jūsu sportiskajām izklaidēm. Nākamais ziemas treniņš Biķerniekos jau šodien 8. janvārī (ceturtdiena). Kā jau parasti no plkst. 20.00 līdz 21.00. Šoreiz jūsu priekam - auto trase un pēc treniņa būs iespējams turpināt baudīt ziemas priekus kartodromā. Lūdzam sekot līdzi informācijai http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false; par turpmākajiem treniņiem, kā arī izmaiņām ziemas auto treniņos sakarā ar laika apstākļiem un trases sagatavošanas darbiem.

Jūsu SABI

P.S. Neaizmirsti mājās savu ķiveri!

Kontakti un papildus informācija:

"Motorsprint" S. Eizenšteina iela 2, Rīga (Mežciems), iebraukšana pa 5. vārtiem.

Trašu noslodze, izcenojumi, kā arī rezervācijas: http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false;

Tel. 2 7033250
ImageImage
Post Reply