lašaras gan bijāt jūs, kad aprakāt visus zem sniega! tiešām lašaras un pēc tam vēl brīnās, ka kāds jūs apmētā!Dzhanis wrote:tam touringam čalis visu laiku ar vienu roku stūrēja , jo otra bija ģipsīArchuks wrote:arī uz pusstundu izbraucu, bet nu netaisnā priekšējā piekare + ledus darīja savu, nekas spīdošs nesanāca, tam touringam gan turējos kaut cik līdziskatiitaaji ar dabuuja un dazhi izskatiijaas neapmierinaati . vareeja ja uvismaz peec tam pienaakt un pateikt, kursh meta ar ledus gabaliem lasharas
[img]http://200sx.lv/forum/files/thumbs/t_ds ... 11.jpg[img]
SABI pasākumi
Re: SABI pasākumi
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Vakar labi paslīpējām - konkurentu nevienu nemanijām
Vot lašaras bija tie kas nelaida garām
Gribās savu kapli ziemai
GirtsB
tu gadienā vakar arī nebiji piebraucis? Cerēju, ka slīpēsi pa trasi, bet nemaniju 

Vot lašaras bija tie kas nelaida garām

Gribās savu kapli ziemai

GirtsB

nesanāca pieripot, bija cita krīze jārisina...Lambertino wrote:Vakar labi paslīpējām - konkurentu nevienu nemanijām![]()
Vot lašaras bija tie kas nelaida garām![]()
![]()
Gribās savu kapli ziemai
GirtsBtu gadienā vakar arī nebiji piebraucis? Cerēju, ka slīpēsi pa trasi, bet nemaniju
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
vai tad es seedeeju pie stuures? nee, tad nesauc daudzskaitliimpb wrote:lašaras gan bijāt jūs, kad aprakāt visus zem sniega! tiešām lašaras un pēc tam vēl brīnās, ka kāds jūs apmētā!Dzhanis wrote:tam touringam čalis visu laiku ar vienu roku stūrēja , jo otra bija ģipsīArchuks wrote:arī uz pusstundu izbraucu, bet nu netaisnā priekšējā piekare + ledus darīja savu, nekas spīdošs nesanāca, tam touringam gan turējos kaut cik līdziskatiitaaji ar dabuuja un dazhi izskatiijaas neapmierinaati . vareeja ja uvismaz peec tam pienaakt un pateikt, kursh meta ar ledus gabaliem lasharas
[img]http://200sx.lv/forum/files/thumbs/t_ds ... 11.jpg[img]

-
Es nevienu ar sniegu neapbēru, visus laidu garām, kas bija ātrāki, taču arī man meta ar sniega/ledus gabaliem 

- Lambertino
bļā - vot maitas, iedomājos ko es izdarītu ja man kāds pa emku iemestu ar ledus kluci. 100punkti mestu malā un skrietu pakaļRihy wrote:Es nevienu ar sniegu neapbēru, visus laidu garām, kas bija ātrāki, taču arī man meta ar sniega/ledus gabaliem

Un malā tu brauci, pat par daudz

-
Nu tā kā tā ir sierra, tad zināmā mērā ir vienalga, bet nu nezolīdi no skatītājiem... Manuprāt, ka tik lēns nebiju, lai mani nomētātu...Lambertino wrote:bļā - vot maitas, iedomājos ko es izdarītu ja man kāds pa emku iemestu ar ledus kluci. 100punkti mestu malā un skrietu pakaļRihy wrote:Es nevienu ar sniegu neapbēru, visus laidu garām, kas bija ātrāki, taču arī man meta ar sniega/ledus gabaliem![]()
Un malā tu brauci, pat par daudz+ vēl arčuks bija zolīds
Par daudz vai nē, bet nu vismaz netraucēju nevienam.
- Lambertino
popularitāte ceļas, neko tu nesaprotiGirtzB wrote:a nah vispār tur skatītāji..... imho trenniņi tomēr ir slēgtais pasākums...

nu popularitātē jā, bet bezmaksas izklaide un jamie vēl d....šās tas man kaut kā nedalec...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
es pieļauju, ka tie, kas stāvēja pie betona barjeras sāka mētāties tikai tāpēc, ka viens .... ar behu katru reizi skatītājus apbēra ar sniegu SPECIĀLI!GirtzB wrote:nu popularitātē jā, bet bezmaksas izklaide un jamie vēl d....šās tas man kaut kā nedalec...

- Lambertino
īstenībā es brīnos, ka neapstājās tie kam meta
Labi, sirņikam ta vienalga, bet nu... . Normāli cilvēki jau tā nedarītu

Labi, sirņikam ta vienalga, bet nu... . Normāli cilvēki jau tā nedarītu

- Lambertino
da labi - kas ir speciāli :neka:mpb wrote:es pieļauju, ka tie, kas stāvēja pie betona barjeras sāka mētāties tikai tāpēc, ka viens .... ar behu katru reizi skatītājus apbēra ar sniegu SPECIĀLI!GirtzB wrote:nu popularitātē jā, bet bezmaksas izklaide un jamie vēl d....šās tas man kaut kā nedalec...
ne viņi sēž pie stūres un var pateikt kas kurā mirklī ir speciāli. Samisēties var katru brīdi

Lambertino wrote:da labi - kas ir speciāli :neka:mpb wrote:es pieļauju, ka tie, kas stāvēja pie betona barjeras sāka mētāties tikai tāpēc, ka viens .... ar behu katru reizi skatītājus apbēra ar sniegu SPECIĀLI!GirtzB wrote:nu popularitātē jā, bet bezmaksas izklaide un jamie vēl d....šās tas man kaut kā nedalec...
ne viņi sēž pie stūres un var pateikt kas kurā mirklī ir speciāli. Samisēties var katru brīdi

primkārt pasākums ir trenniņi, tas ka kaut kādi skatītāji atvilkušies, paši vainīgi, nu lai takš slīpē taisnē un trennējās, tādēļ jau tā ir slēgta trase nevis koplietošans ielas/ceļi...
P.S. Un kā tad autobraucējam būtu jārīkojas, jāatmetas un jāripinas, jo dievs nedod tos haļavas meklētājus biškucīt ar sniegu nobērt, ir takš ziema...
P.S. Un kā tad autobraucējam būtu jārīkojas, jāatmetas un jāripinas, jo dievs nedod tos haļavas meklētājus biškucīt ar sniegu nobērt, ir takš ziema...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
- Lambertino
+1 un tēma slēgtaGirtzB wrote:primkārt pasākums ir trenniņi, tas ka kaut kādi skatītāji atvilkušies, paši vainīgi, nu lai takš slīpē taisnē un trennējās, tādēļ jau tā ir slēgta trase nevis koplietošans ielas/ceļi...
Drīzāk varam ceptie par nelaišanu garām. Nākamreiz jāsaka, lai taisa kādu sapulci sākumā un pasaka visiem. Man jau tas ir pašsaprotami, bet izskatās, ka citiem vajag stingrāku uzskaiti katrai lietai

- Lambertino
Sestdien vakarā AMK trešais posms
Sestdien 10. janvārī AMK iedzīšanas turnīra trešais posms - atkal jauna konfigurācija. Treniņš piektdien 9. janvārī 20:00, reģistrācija sestdien no 18:00 - 18:45, sākums 19:00.Turnīrs notiks trīs klasēs AWD (pilnpiedziņa), FWD (priekšpiedziņa) un RWD (pakaļpiedziņa). Dalības maksa 10 Ls. Visiem dalībniekiem pēc sacensībām iespēja 1h bezmaksas braukt kartingu trasē!
Kvalifikācijā pretiniekus izlozēsim, sacensība pēc izslēgšanas sistēmas. Automašīnām ir tikai viens tehnisks ierobežojums - nedrīkst braukt ar radžotām riepām. Pasākuma noteikumu izklāstu var saņemt zvanot 27033250.
Paldies visiem iepriekšējo posmu dalībniekiem.
Pirmo divu AMK posmu rezultātus un sīvākos konkurentus var apskatīt http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Sestdien 10. janvārī AMK iedzīšanas turnīra trešais posms - atkal jauna konfigurācija. Treniņš piektdien 9. janvārī 20:00, reģistrācija sestdien no 18:00 - 18:45, sākums 19:00.Turnīrs notiks trīs klasēs AWD (pilnpiedziņa), FWD (priekšpiedziņa) un RWD (pakaļpiedziņa). Dalības maksa 10 Ls. Visiem dalībniekiem pēc sacensībām iespēja 1h bezmaksas braukt kartingu trasē!
Kvalifikācijā pretiniekus izlozēsim, sacensība pēc izslēgšanas sistēmas. Automašīnām ir tikai viens tehnisks ierobežojums - nedrīkst braukt ar radžotām riepām. Pasākuma noteikumu izklāstu var saņemt zvanot 27033250.
Paldies visiem iepriekšējo posmu dalībniekiem.
Pirmo divu AMK posmu rezultātus un sīvākos konkurentus var apskatīt http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false;

- Lambertino
Turpinām baudīt ziemas priekus Biķerniekos
Pēc iepriekšējā treniņa braukt gribētāju atsaucība ir liela - pēc saņemto zvanu skaita varam secināt, ka visiem "āķis lūpā". Mēs, savukārt, ar prieku gatavojam trasi jūsu sportiskajām izklaidēm. Nākamais ziemas treniņš Biķerniekos jau šodien 8. janvārī (ceturtdiena). Kā jau parasti no plkst. 20.00 līdz 21.00. Šoreiz jūsu priekam - auto trase un pēc treniņa būs iespējams turpināt baudīt ziemas priekus kartodromā. Lūdzam sekot līdzi informācijai http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false; par turpmākajiem treniņiem, kā arī izmaiņām ziemas auto treniņos sakarā ar laika apstākļiem un trases sagatavošanas darbiem.
Jūsu SABI
P.S. Neaizmirsti mājās savu ķiveri!
Kontakti un papildus informācija:
"Motorsprint" S. Eizenšteina iela 2, Rīga (Mežciems), iebraukšana pa 5. vārtiem.
Trašu noslodze, izcenojumi, kā arī rezervācijas: http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Tel. 2 7033250
Pēc iepriekšējā treniņa braukt gribētāju atsaucība ir liela - pēc saņemto zvanu skaita varam secināt, ka visiem "āķis lūpā". Mēs, savukārt, ar prieku gatavojam trasi jūsu sportiskajām izklaidēm. Nākamais ziemas treniņš Biķerniekos jau šodien 8. janvārī (ceturtdiena). Kā jau parasti no plkst. 20.00 līdz 21.00. Šoreiz jūsu priekam - auto trase un pēc treniņa būs iespējams turpināt baudīt ziemas priekus kartodromā. Lūdzam sekot līdzi informācijai http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false; par turpmākajiem treniņiem, kā arī izmaiņām ziemas auto treniņos sakarā ar laika apstākļiem un trases sagatavošanas darbiem.
Jūsu SABI
P.S. Neaizmirsti mājās savu ķiveri!
Kontakti un papildus informācija:
"Motorsprint" S. Eizenšteina iela 2, Rīga (Mežciems), iebraukšana pa 5. vārtiem.
Trašu noslodze, izcenojumi, kā arī rezervācijas: http://www.sabi.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Tel. 2 7033250