Nu B4 ir īpašs auto
Piekare diezgan padārga priekš šī auto, ja jāmaina, tad liec uzreiz tanku vai powerflex bukses. Labā ziņa - dalītās statnes.
Dzinējam vienīgā kaite var būt eļlas apetīte, bet tas ātri un salīdzinoši lēti ārstējas.
Salīdzinājumā ar C4 šitā bundža arī daudzmaz vadās.
Diezgan labs braucamais!
feelfree wrote:drikst jautat nah to 2.8? skana vinam laba , bet tas motors man liekas kaut ka nepadevies ka ari visi v6 motori vecajiem audi...
Iekš B4 2.8 12V nav ne vainas, ja nav nojāts līdz kliņķim, tad ir ok. B4 bundžās vēl ir tikai S2, bet tas ir pavisam citā kategorijā.
nu nez es nemtu 2.3 10v.. vai ja butu laiks un nauda krametu kautkadu turbikji - 10v vai 20v , a sitam reali forsi ielikt kautko jaudai bez parvedojumiem ipasi lieliemm tikai 2.7 bi turbo kas prasa baio pikji...
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM
feelfree wrote:drikst jautat nah to 2.8? skana vinam laba , bet tas motors man liekas kaut ka nepadevies ka ari visi v6 motori vecajiem audi...
Iekš B4 2.8 12V nav ne vainas, ja nav nojāts līdz kliņķim, tad ir ok. B4 bundžās vēl ir tikai S2, bet tas ir pavisam citā kategorijā.
nu nez es nemtu 2.3 10v.. vai ja butu laiks un nauda krametu kautkadu turbikji - 10v vai 20v , a sitam reali forsi ielikt kautko jaudai bez parvedojumiem ipasi lieliemm tikai 2.7 bi turbo kas prasa baio pikji...
Tad ir jāņem S2. Šādam konstrukoram nav nekādas jēgas.
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286