Moderator: Bastard
nav jēgas ņemt ļimonu nobraukušu neejošu mēslu, tikai tāpēc ka tas ir BMW.Monstrs wrote:Studentam nav vajadziiga liela e34 gove, ar benziinmotoriem jau nu vismazaakJa nu vieniigi var uz kaadu 524td skatiities
Mēsls tas noteikti nav , bet priekš studenta neder.Ch. wrote:nav jēgas ņemt ļimonu nobraukušu neejošu mēslu, tikai tāpēc ka tas ir BMW.Monstrs wrote:Studentam nav vajadziiga liela e34 gove, ar benziinmotoriem jau nu vismazaakJa nu vieniigi var uz kaadu 524td skatiities
Ford Sierra 2.0i eed ap 10l/100 ja brauc normaali. Dinamika prieksh taadas kastes arii ir saliidzinosi laba. Ar ruusu ir kaa ir - var dabuut neruuseejushus labus, var arii dabuut flinstonmobiiljus.DaIW wrote:A cik tad eed Ford siera ? Un ar ruusu viniem arii man liekas nav tik labi ka piemeram Audi.
vienigais ka RWD :neka: bet svarigi no tada auto ir lai nerusee tik traki, dabunamas salidzinoshi letas detaljas un ekonomija.
Mja manuprat laikam pagaidam neko labaku par Audi 80 neredzu
Sonjuks wrote:Mēsls tas noteikti nav , bet priekš studenta neder.Ch. wrote:nav jēgas ņemt ļimonu nobraukušu neejošu mēslu, tikai tāpēc ka tas ir BMW.Monstrs wrote:Studentam nav vajadziiga liela e34 gove, ar benziinmotoriem jau nu vismazaakJa nu vieniigi var uz kaadu 524td skatiities
Piekares vienu pusi pārlasīt maksā ap 65ls (divas tjegas un bukse) pieņemu , ka mazdai par tādu naudu var visu nomainīt
Pašam ir bijuši 2 e34 un ceru , ka būs trešais
Man bija arī labs dīzelis , bet tas maksāja 2000euro , kas arī neietilpst šajā katigorijāCh. wrote:Sonjuks wrote:Mēsls tas noteikti nav , bet priekš studenta neder.Ch. wrote:nav jēgas ņemt ļimonu nobraukušu neejošu mēslu, tikai tāpēc ka tas ir BMW.Monstrs wrote:Studentam nav vajadziiga liela e34 gove, ar benziinmotoriem jau nu vismazaakJa nu vieniigi var uz kaadu 524td skatiities
Piekares vienu pusi pārlasīt maksā ap 65ls (divas tjegas un bukse) pieņemu , ka mazdai par tādu naudu var visu nomainīt
Pašam ir bijuši 2 e34 un ceru , ka būs trešais
es domāju tieši dīzeļversijā.
benzīns ir pats labums, bet tur jau ir cits stāsts..
Tik citādam e34 benzīnmotoram ir patēriņš?Ch. wrote: es domāju tieši dīzeļversijā.
Juzix wrote:Tik citādam e34 benzīnmotoram ir patēriņš?Ch. wrote: es domāju tieši dīzeļversijā.
Manā izpratnē "studentu auto" ir mazas klases auto (golps/polo, astra/corsa, corola/yaris, mazda323 utt), ar motoru līdz 1,6-pakaļas pārvietotājs no punkta A uz B, kura degvielas patēriņš, pie sportiskākas braukšanas manieres, rakstāms ar vienu ciparu.
Ja jau sākam apspriet 5er šai kategorijā, tad iesākumā derētu definēt terminu-Studentu Auto
PatēriņšDeeCee wrote:°nakuj visi taa fano pa diizeljiem
diizeli var pirkt tikai govi(ja jaabrauc ntie k km gadaa) vai SUV
Monstr, lielais patēriņš ir mīts.Ch. wrote:nav jēgas ņemt ļimonu nobraukušu neejošu mēslu, tikai tāpēc ka tas ir BMW.Monstrs wrote:Studentam nav vajadziiga liela e34 gove, ar benziinmotoriem jau nu vismazaakJa nu vieniigi var uz kaadu 524td skatiities
MartinsG wrote:
Monstr, lielais patēriņš ir mīts.
Esmu nobraucis jau ~1.5 bākas, patēriņš nesēņojot: pa šoseju 7-9 litri, pilsētā (tb Rīgā) 11-13l.
Ch., jau pēc gadiem 3-4 tava mazda būs lielāks mēsls, nekā E34 pa ~1k Ls šobrīd
+1Juzix wrote:MartinsG wrote:
Monstr, lielais patēriņš ir mīts.
Esmu nobraucis jau ~1.5 bākas, patēriņš nesēņojot: pa šoseju 7-9 litri, pilsētā (tb Rīgā) 11-13l.
Students parastais, kas par 1k latu iepirks e34 ikdienas pakaļas pārvietošanai viņu pēc 3 gadien pārdos šiem
biznesmeņiem.
tu lasīt nemāki? jeb tev ir vajadzīga palīdzība arī apģēbrties un uz wc aizejot?MartinsG wrote:Monstr, lielais patēriņš ir mīts.Ch. wrote:nav jēgas ņemt ļimonu nobraukušu neejošu mēslu, tikai tāpēc ka tas ir BMW.Monstrs wrote:Studentam nav vajadziiga liela e34 gove, ar benziinmotoriem jau nu vismazaakJa nu vieniigi var uz kaadu 524td skatiities