vienīgi kā viņiem ar detaļām utt.
18 Jun 2010, 00:23:42 350cc rakstīja:Reāls piemērs - viens džeks apmeta 3 kūleņus ar čainas kvadru - nolūza priekšējā rata ass ar stupicu un bremžu suportu,nav no manas pieredzes,man stāstija17 Jun 2010, 22:56:52 Bagars rakstīja:17 Jun 2010, 20:55:25 El_Camino rakstīja:
Tūlīt laikam sāksies baigais offtopic bot nu moš kauko sakarīgu arī uzzināšu.
Kādam ir pieredze ar Kīnīzeru kvadrām?
Ir doma paņemt šādu http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto- ... ignkl.html
Itkā cena OK. , jo īpaši Made in China.Brīnišķīga iespēja nopirkt :super: sev problēmu par savu naudu...
Nepamēģināsi - neuzzināsi.. :shura:![]()
hvz... taapat droshivien var nosaukt ne vienu vien, kas ir nosities ar \m/ brandiigiem mochiem/kvadraam...El_Camino wrote:18 Jun 2010, 00:23:42 350cc rakstīja:Reāls piemērs - viens džeks apmeta 3 kūleņus ar čainas kvadru - nolūza priekšējā rata ass ar stupicu un bremžu suportu,nav no manas pieredzes,man stāstija![]()
![]()
Tāds pats pazīstamam zemniekam ir - jau 2o gadu braukā ar brīčku aizmugurē un apseko savus laukusEl_Camino wrote:Kādam ir pieredze ar Kīnīzeru kvadrām?
Ir doma paņemt šādu http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto- ... ignkl.html
Itkā cena OK. Tā lai var pa mežu un kādu trasīti pabraukāties.
Zinu ka visā visumā sūc, bet nu moš nav tik traki.
Melnais wrote:Meklēju un gribu iegādāties Sachs MadAss 50 mopēdu. Lietotu. PM vai 26494009
Es uz sitiena nemaz negribu, tāpēc jau laicīgi sāku meklēt, gribu līdz pavasarim..aprīlis wrote:Melnais wrote:Meklēju un gribu iegādāties Sachs MadAss 50 mopēdu. Lietotu. PM vai 26494009
čalīt tādu tu tiešām uz sitiena nedabūsi... ss.lv tikai 2us tādus esmu redzējis un tie paši 125cc..
gribi pazīmēties vai arī no 2 riteņiem nav izpratne ?
sametini pats tādu un kādu no ķīniešu dzinējiem iemet, nekas sarežģīts tur nebūtu
Melnais wrote:Es uz sitiena nemaz negribu, tāpēc jau laicīgi sāku meklēt, gribu līdz pavasarim..aprīlis wrote:Melnais wrote:Meklēju un gribu iegādāties Sachs MadAss 50 mopēdu. Lietotu. PM vai 26494009
čalīt tādu tu tiešām uz sitiena nedabūsi... ss.lv tikai 2us tādus esmu redzējis un tie paši 125cc..
gribi pazīmēties vai arī no 2 riteņiem nav izpratne ?
sametini pats tādu un kādu no ķīniešu dzinējiem iemet, nekas sarežģīts tur nebūtu
125cc nemeklēju, joo, tādu būs grūtāk pārdot, kā arī nevar dot braukt tādiem, kam nav b kategorija.. un 50cc vietā mierīgi var ielikt tos 125cc vai pat 180cc, tur viss der, nekas nav jāpārtaisa. Tākā..![]()
Un ko tu ar to domāji vai gribu pazīmēties, vai arī nav izpratnes?Gribu labu mopēdu, besī tie ķīnieši.
Un neko nemetināšu, man vajag normālu braucamo priekš pilsētas, nevis kaut kur dzenāt pa laukiem.
spiegs wrote:Husqvarna Cr 125, 2007. gada (no tiem 2 gadus nav braukt), Excell melnie diski, lielās rumbas.
Amortizācija – Pr-Marzochi, Aiz-Ohlins. Mocim tikko veikta pilnā tehniskā apkope.
• Pr. Dakšā jauni blīvslēgi, eļļa, regulācija
• Stūres tiltiņos jauni gultņi
• Riteņu diski parspieķoti
• Praktiski jaunas riepas
• Jauna ķēde un zobrati
• Aizmugurē jauns bremžu disks un kluči, bremzēs nomainīta eļļa un blīvslēgi
• Jauns sēdekļa pārvalks (ādas)
Cena - 1300eur
Pm or 28243591
Vairak bildes Pm
spiegs wrote:Husqvarna Cr 125, 2007. gada (no tiem 2 gadus nav braukt), Excell melnie diski, lielās rumbas.
Amortizācija – Pr-Marzochi, Aiz-Ohlins. Mocim tikko veikta pilnā tehniskā apkope.
• Pr. Dakšā jauni blīvslēgi, eļļa, regulācija
• Stūres tiltiņos jauni gultņi
• Riteņu diski parspieķoti
• Praktiski jaunas riepas
• Jauna ķēde un zobrati
• Aizmugurē jauns bremžu disks un kluči, bremzēs nomainīta eļļa un blīvslēgi
• Jauns sēdekļa pārvalks (ādas)
Cena - 1300eur
Pm or 28243591
Vairak bildes Pm
Var piedāvāt ar 125cc vai 180cc motoru. Papīrus vajag ar 50cc. Lēnām kļūst aktuāli!Melnais wrote:Meklēju un gribu iegādāties Sachs MadAss 50 mopēdu. Lietotu. PM vai 26494009