vienīgais, kad sāk plīst, tad daļas nav no lētajām..
Elvissa E36
Re: Elvissa E39
auto smuks, bet galvenais, ka var braukt ar komfortu..
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
Priekssejie riziki tika nomainiiti, jo tika sasits kreisais lukturis, un ko tu atpakall likr rizzo nodomaju, ka jaliek uzreiz kkas drusku smukaaks, un ari pie reizes sparnu pagriezienus ieliku baltos, bet aizmugure atstaju rizzos, pagaidam nav pretenziju pret vinniem
Savest kartiba auto izmaksaja salidzinossi maz jo visu dariju pats, iznemot muftes mainnu un ellas mainnu.
Un pa listem hrometajam, drizuma bus ari melnas
Savest kartiba auto izmaksaja salidzinossi maz jo visu dariju pats, iznemot muftes mainnu un ellas mainnu.
ellju nomainiit nevari, bet izvilkt visas buktes, nospakteleet, nosliipeet un nokraasot vari???Elviss wrote:Priekssejie riziki tika nomainiiti, jo tika sasits kreisais lukturis, un ko tu atpakall likr rizzo nodomaju, ka jaliek uzreiz kkas drusku smukaaks, un ari pie reizes sparnu pagriezienus ieliku baltos, bet aizmugure atstaju rizzos, pagaidam nav pretenziju pret vinniem![]()
k-kaa neticaas!
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
padomā no otras puses - ja notrāpa uz akciju "pērc un maini par brīvu", tad es arī to izmantotuViitols wrote:ellju nomainiit nevari, bet izvilkt visas buktes, nospakteleet, nosliipeet un nokraasot vari???Elviss wrote:Priekssejie riziki tika nomainiiti, jo tika sasits kreisais lukturis, un ko tu atpakall likr rizzo nodomaju, ka jaliek uzreiz kkas drusku smukaaks, un ari pie reizes sparnu pagriezienus ieliku baltos, bet aizmugure atstaju rizzos, pagaidam nav pretenziju pret vinniem![]()
k-kaa neticaas!
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Viitols wrote:ellju nomainiit nevari, bet izvilkt visas buktes, nospakteleet, nosliipeet un nokraasot vari???Elviss wrote:Priekssejie riziki tika nomainiiti, jo tika sasits kreisais lukturis, un ko tu atpakall likr rizzo nodomaju, ka jaliek uzreiz kkas drusku smukaaks, un ari pie reizes sparnu pagriezienus ieliku baltos, bet aizmugure atstaju rizzos, pagaidam nav pretenziju pret vinniem![]()
k-kaa neticaas!
Vitol perkot ellu bija ta akcija ka mainna par briivu, un kapec gan neizmantot ja piedava passam mazaks gemarojs
un ellu maacetu nomainit ari pats
un pa tam bukteem nav jau viss tur tik perfekti izvilkts, ka maceju ta izvilku, bet pa sakotnejo paskatu kudi labaks ir
Pirma nedella kad dabuju

nobraukaju menesi un tad

un otra pusee ar

meiginaju atdzivinaat

un otru pusi ar

kkas jau izdevas ar

sagatavoju gruntessanai

un no talaka procesa diemzzel bilzu man nav
bet es secinaju tikai vienu ka nekad vairs neparkrasosu detalai tikai pusi, bet gan pilnigi visu, neslinkossu ar tas nonemssanu, bet vismaz pectam smukaak izskatiisies un kraasu pareju neredzes tik traki ka man tas paslaik ir
p.s.- safoceesu ka izskatas tas sans un ar iemetiisu bildes, drusku velaak

nobraukaju menesi un tad

un otra pusee ar

meiginaju atdzivinaat

un otru pusi ar

kkas jau izdevas ar

sagatavoju gruntessanai

un no talaka procesa diemzzel bilzu man nav
bet es secinaju tikai vienu ka nekad vairs neparkrasosu detalai tikai pusi, bet gan pilnigi visu, neslinkossu ar tas nonemssanu, bet vismaz pectam smukaak izskatiisies un kraasu pareju neredzes tik traki ka man tas paslaik ir
p.s.- safoceesu ka izskatas tas sans un ar iemetiisu bildes, drusku velaak
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0