SmallDeree86 wrote:Kur gazisi pa ziemu!? es piebiedroshos a savu siermobili!
Sierrsporta Centrs "Mārupe"
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
nee nee , man senciitim kkur pirms gadiem 10 bija kkāda XR??? sierra
šāda veida
bet tad jau viņa bijā tā izrūsējusi , ka bija bail sēsties salonā , ka neizkrīt cauri :gigi:
motors gan veeraas zveeraa
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
ieliec kādu video ar kašu , līdz šim nav gadiijies redzeet vecu sieru (neskaitot kuusijus) kas ``kešo``
Spoiler
Show
Salsais wrote:Tā jau kļūst par modes lietu - ziemas auto.
Salsais ... ja nemaldos, tu teici, ka tev Fordam jāpērk jaunas ziemenes vai diski vai kaut kas tamlīdzīgs !
Lētāk tev būs nopirk Sierru ar ziemas riepām !
Man ir dillema pirkt ziemenes+cd vai lidot uz Ķelni vacation'ā
Un sirņiku ar 15l/100 negribu, tikai vēl dārgāk sanāks
Ievērtēts pirkšanas brīdī, pēc tam arī pamocīts pa vietējiem raliija ceļiem un atzīts par labu esam.
Dīvāns gan nenormālais. Vienalga pa kādu segumu velc salonā nav jākratās.