opz wrote:labs.
kkas vēl padomā izņemot hella lukturus?
Plāni, kā māja Saistībā ar mašīnu, bet galvenais akcents tiek likts uz dzinēja maiņu līdz pavasarim. Pēc tam varēs ķerties klāt vizuālā savešanai kārtībā un tad pilnveidot salonu līdz nepazīšanai.
Tā kā meklēju nenokautu 2.8, bet var piedāvāt arī citus variantus. No 5.0 vai 5.6 piedāvājumiem atteikšos, jo tur pārāk daudz darba un līdzekļu jāiegūlda.
Holo wrote:
Plāni, kā māja Saistībā ar mašīnu, bet galvenais akcents tiek likts uz dzinēja maiņu līdz pavasarim. Pēc tam varēs ķerties klāt vizuālā savešanai kārtībā un tad pilnveidot salonu līdz nepazīšanai.
Tā kā meklēju nenokautu 2.8, bet var piedāvāt arī citus variantus. No 5.0 vai 5.6 piedāvājumiem atteikšos, jo tur pārāk daudz darba un līdzekļu jāiegūlda.
UUU... atmet PM savu nummuru, par paaris lietinjam gribas pakonsulteeties...
Aparaats Tev vienkaarshi -
Sheku, reku maneejs.. kad buus kas pavirzijies uz prieksu, uztaisiisu topicu...
un taads nu vinsh ir tagad, nee.. veel necilaakaa staavoklii...
es sen biju domajis ka tu savu w123 esi aizdevis talak aceros to laiku,ka vel bildē kur Tavs,mans ex.C123 un Milzis123 ex.w123 visi tris smuki rinda staveja
Moka teu vel vina ir ? ja ir atsuti man Lakys79[at]inbox.lv
es sen biju domajis ka tu savu w123 esi aizdevis talak aceros to laiku,ka vel bildē kur Tavs,mans ex.C123 un Milzis123 ex.w123 visi tris smuki rinda staveja
Moka teu vel vina ir ? ja ir atsuti man Lakys79[at]inbox.lv
Jā bildes ir, kaut arī nekādas labās, jo fotografēts bij ar ziepjutrauku un pie tam dziļā tumsā.