Android Bora
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Android Bora
Viņš ienkārši zin kur iekš LV ir labi un kur slikti ceļi!gintsk wrote:Hei!? Tu kaut ko nelāgu pīpē vai arī taisies emigrēt pie labākie ceļiem?Android wrote: Vēl plānojās sačipošana un iespējams arī coiloveri + 18" diski.
P.S. Super, uz šitādu jau sen siekalojos!
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
+dauuuuuuudz...ParaTr00per wrote:tad jau laikam latvijas celjubuuvee buus straujsh uzplaukums, ja jau par 18" un coiliem ir runa ikdienas auto
es saprotu, ka paarstaavu absoluuto mazaakumu, betnu manupraat neko vairaak par r16" nevajag. bet vajag bilstein b6 amjus un eibach atsperes.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
- SmallDeree
jauc ganlm wrote:Sveikts ar Boru![]()
Vienīgais, kas liekas nepierasti ir tie lukturu apmīzējicik atceros, tad tādi nāca tikai tiem modeļiem, kas bija aprīkoti ar rūpnīcas xenonu. Bet nu varbūt, ka jaucu
Juzix +1 par stūri
*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
- Android
- Admins
Par lukturiem un vēl šādiem tādiem kasjaciņiem - drīz posīšos ciemos pie Focus - tikai vēl jāpaņem piparkūkas un mandarīni 
Atcerējos par vēl vienu opciju - šim ir arī pašaptumšojošais spogulis. Sīkums, bet patīkami.
Ir ideja pamazām sameklēt smukāku spidometru - šitādu
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bimbm.html
Turklāt esošajam ir drusku problēma ar LCD - dažas punktu rindas nerāda - tā esot slimība šitam. Pie reizes arī tādu stūri pameklēšu.
Vakar-šodien guvu pirmos iespaidus kā lietotājs - visai patīk, 4motion patīkama štelle.
Plāns vispārībā tāds: pa ziemu sačiņīt tehnisko pusi lai viss ir kārtībā, pavasarī savest kārtībā vizuālo - piekrāsot kur vajag, sapulēt, iztīrīt/sapucēt salonu, un pieķerties audiosistēmai.
Vēl tuvākajos plānos ietilpst chips un varbūt sprauslas.
Gaitā šitas ir drusku kūtrāks nekā pasāts - varbūt dēļ 4wd, varbūt dēļ ~90kg lielākās pašmasas.
Ā, ja kādam ir interese - ir nopērkams mans līdzšinējais ģimenvāgens - vw passat b5 1997. gada 1,9tdi 110 zs, tumši zils sedans.
Ja interesē - pm. Cena diezgan draudzīga.
Atcerējos par vēl vienu opciju - šim ir arī pašaptumšojošais spogulis. Sīkums, bet patīkami.
Ir ideja pamazām sameklēt smukāku spidometru - šitādu
Turklāt esošajam ir drusku problēma ar LCD - dažas punktu rindas nerāda - tā esot slimība šitam. Pie reizes arī tādu stūri pameklēšu.
Vakar-šodien guvu pirmos iespaidus kā lietotājs - visai patīk, 4motion patīkama štelle.
Plāns vispārībā tāds: pa ziemu sačiņīt tehnisko pusi lai viss ir kārtībā, pavasarī savest kārtībā vizuālo - piekrāsot kur vajag, sapulēt, iztīrīt/sapucēt salonu, un pieķerties audiosistēmai.
Vēl tuvākajos plānos ietilpst chips un varbūt sprauslas.
Gaitā šitas ir drusku kūtrāks nekā pasāts - varbūt dēļ 4wd, varbūt dēļ ~90kg lielākās pašmasas.
Ā, ja kādam ir interese - ir nopērkams mans līdzšinējais ģimenvāgens - vw passat b5 1997. gada 1,9tdi 110 zs, tumši zils sedans.
Ja interesē - pm. Cena diezgan draudzīga.
Good morning? No such thing!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Šitie nāca pēc facelifta (2001), kurš izpaudās ar citu spidometru un vēl pāris salona knibuļu izmaiņām.Android wrote: Ir ideja pamazām sameklēt smukāku spidometru - šitādu
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Android
- Admins
Hz kā tur ir ar štekeriem - vai ir vienkārši plug-and-play, vai arī štekeri atšķiras un līdz ar to var arī ar signlaliem būt problēmas - tb jaunais panelis var nesaprasties ar autoJuzix wrote:Šitie nāca pēc facelifta (2001), kurš izpaudās ar citu spidometru un vēl pāris salona knibuļu izmaiņām.Android wrote: Ir ideja pamazām sameklēt smukāku spidometru - šitādu
Katrā ziņā izmēri abiem ir vienādi, līdz ar to var esošajam panelim uzmontēt jaunā paneļa "seju" - tb ciparus un skalas. Vēl tik jāpārlodē displejs... resp. - būs ar ko ņemties garajos ziemas vakaros
Good morning? No such thing!
Paneli var nomainīt plug'n'play, tikai jābrauc pie inc piekodēt atslēgas, Xplod savam mainīja
Sprauslas šiem motoriem maksā kosmosu un esošās velk līdz ~230zs, labāk to naudu ielikt jaunā spararatā, sajūga komplektā, hibrīdturbīnā un FMIC
Sprauslas šiem motoriem maksā kosmosu un esošās velk līdz ~230zs, labāk to naudu ielikt jaunā spararatā, sajūga komplektā, hibrīdturbīnā un FMIC
-
ParaTr00per
izklausaas peec musthave lietaam ikdienas gjimenes autoenvy wrote:Sprauslas šiem motoriem maksā kosmosu un esošās velk līdz ~230zs, labāk to naudu ielikt jaunā spararatā, sajūga komplektā, hibrīdturbīnā un FMIC
Spararats pēc čipošanas drīzvien tāpat nojuksParaTr00per wrote:izklausaas peec musthave lietaam ikdienas gjimenes autoenvy wrote:Sprauslas šiem motoriem maksā kosmosu un esošās velk līdz ~230zs, labāk to naudu ielikt jaunā spararatā, sajūga komplektā, hibrīdturbīnā un FMIC
Par citām sprauslām aizmirsti, paskaties kādas ir viņu cenas
Tev ir PD sprauslas (sūkņsprauslas)
Es domāju, ka pēc čipša vien jutīsi krietnas izmaiņas, jo PD čipojas ar lielāku atdevi par parastajām.
Par DMS envy taisnība, tie nav no dzīvotājiem, liekas, ka arī mans iet uz beigām
Par ļurbo gan pirmā dzirdēšana, ka ap 250kk. Tur jau tīri kā lietots, vai tika dzesēts pēc atstiepšanas utt
Es domāju, ka pēc čipša vien jutīsi krietnas izmaiņas, jo PD čipojas ar lielāku atdevi par parastajām.
Par DMS envy taisnība, tie nav no dzīvotājiem, liekas, ka arī mans iet uz beigām
Par ļurbo gan pirmā dzirdēšana, ka ap 250kk. Tur jau tīri kā lietots, vai tika dzesēts pēc atstiepšanas utt
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Kas tas par zvēru?al13n wrote: DMS
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- spainis666