Android Z3

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Android Z3

Post by Android »

Briedis wrote:Tavs teikums: ja nopērc lamatu, tad topicu var taisīt pēc kāda laika, ja kaut kas šim auto jau ir sadarīts un ir redzams kāds progress.
Briedi, ja komentē - izlasi visu tēmu lūdzu. Tur bija runa par veciem šrotiem ;)
A vispār po - varu topicu izdzēst - kā saka "Haters gonna hate"

p.s.
Image
Good morning? No such thing!
GirtzB

Post by GirtzB »

Z3 ///M diski aizmugurē būs masīvi pa platu un dēļ iznesuma būs laukā no arkas
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

nu mazliet piekrītu GT99 arī, pārāk uzkrītoši Android iet ar auto pēdējā laikā :D

bik skauž (pozitīvā nozīmē) prosta :shura:
Life is what happens while you're busy making other plans
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Kurā brīdī normāls Z3 ir lamata? :reeka:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Android
Admins

Post by Android »

HaL wrote:nu mazliet piekrītu GT99 arī, pārāk uzkrītoši Android iet ar auto pēdējā laikā :D

Nez kas tur uzkrītošs - nav man nedz n-istabu dzīvoklis jaunajā projektā paņemts kaspichā, nedz pēcnācēji apgādībā. Katrs ar savu algu dara ko grib - cits pa vakariem kož, cits aparātus rausta, cits ik pa brīdim nomaina kādu auto. Un, ņomot vērā, ka pēdējā pusgada laikā esmu pārdevis 3 no saviem auto un vietā nākuši divi, nekā uzkrītoša tur nav. Saprotu, protams, ka skauž, it īpaši ja vēl vienīgais auto ir tas, kurš stāv sekcijā aiz stikla un mamma neļauj ar to spēlēties - tas, protams, ir labs iemesls nākt šeit un paķēzīties un izgāzt savu riebumu pret pastāvošo pasauli un katru indivīdu atsevišķi.
nauris

Post by nauris »

Android wrote: Saprotu, protams, ka skauž, it īpaši ja vēl vienīgais auto ir tas, kurš stāv sekcijā aiz stikla un mamma neļauj ar to spēlēties - tas, protams, ir labs iemesls nākt šeit un paķēzīties un izgāzt savu riebumu pret pastāvošo pasauli un katru indivīdu atsevišķi.
:reeka:
Spoiler
Show
Image
matainis

Post by matainis »

Šis offtopics nebūtu panesies, ja gt būtu nocitējis visu Androida postu, nevis no konteksta izrautu teikumu, taču acīmredzot tieši tas arī bija mērķis - mākslīgi izveidot žults liešanas iespēju.
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Sasveikts ar jauno topless! ;)
Diskus atstāj, vismaz bildē izskatās tīri ok un, ja sapucēsi, būs vispār . :cool:
Bet tas srakanais salons, manuprāt, galīgi neaļo. :hvz:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
HaL
Admins

Post by HaL »

Android wrote:
HaL wrote:nu mazliet piekrītu GT99 arī, pārāk uzkrītoši Android iet ar auto pēdējā laikā :D

Nez kas tur uzkrītošs - nav man nedz n-istabu dzīvoklis jaunajā projektā paņemts kaspichā, nedz pēcnācēji apgādībā. Katrs ar savu algu dara ko grib - cits pa vakariem kož, cits aparātus rausta, cits ik pa brīdim nomaina kādu auto. Un, ņomot vērā, ka pēdējā pusgada laikā esmu pārdevis 3 no saviem auto un vietā nākuši divi, nekā uzkrītoša tur nav. Saprotu, protams, ka skauž, it īpaši ja vēl vienīgais auto ir tas, kurš stāv sekcijā aiz stikla un mamma neļauj ar to spēlēties - tas, protams, ir labs iemesls nākt šeit un paķēzīties un izgāzt savu riebumu pret pastāvošo pasauli un katru indivīdu atsevišķi.
neuztver to personīgi, jo man pašam jau būtībā ir pilnīgi pie pakaļas, ko citi domā, runā aiz muguras utt, bieži vien ir tieši interesanti paklausīties visādu foršo huiņu un pasmieties :rofl:

tu uztvēri to visu asi un ļoti nepareizi... ievelc dziļi elpu un mierīgi pārlasi vēlreiz!

būtībā lieta par ko es runāju bija mazliet no savādāka konteksta - ka pēdējais laiks saistībā ar tevi un auto pasauli visiem heiteriem (es neesmu tāds) ir īpaši skaists :naac: viņiem ir kur izpausties! Jo ja paskatāmies vēsturi - naļikā nopērkam Boru ikdienai (kas maksā ar atvilkšanu, reģistrāciju un pašu auto ap 4k eur pieņemsim), saliekam tur iekšā vēl 1k eur, tātad 5k eur no plauktiņa... tad paralēli iepērkam E21, kurā saliekam kkādus latus... un paralēli samainam Sebringu pret Z3, kurš SSā stāvēja padārgi ~pa 10k eur ja pareizi atceros.. 7k Ls pret 2k Ls vērtu Sebringu, tātad piemaksa 5k Ls atkal no plauktiņa...

un tagad iedomājies standarta heitera domu gājienu - plauktā brīvi stāv 10k Ls, kurus var/grib tērēt kā iegribas, tātad nav aizņemta un heiters uzreiz papēta kur/kā Android strādā un redz, ka ceļi sūdīgi un značit visdrīzāk nauda saņemta kā kāds kukulis par acu pievēršanu, jo 10k Ls iekrāt tā nemaz tik viegli nevar...

vot - tagad paskaties to visu no Heitera redzes punkta un sapratīsi.. normāliem cilvēkiem kā man ir dziļi pie pakaļas kas ko kā ar tevi un tavu naudu notiek...
piemēram man kā tavam paziņam ir prieks un maza pozitīva skaudība, ka tā brīvi ar ap auto ņemties, bet visi nav tādi kā es :D
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Manuprāt, nav īsti smuki bāzt savu snīpi svešā maciņā. ;)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
HaL
Admins

Post by HaL »

howitzer wrote:Manuprāt, nav īsti smuki bāzt savu snīpi svešā maciņā. ;)
tieši tā - katrs dara kā grib un uzskata par pareizu ;) citam māte, citam meita un citam vispār kleita!
es tik parādīju heiteru domu gājienu, lai Androids baigi necepjas, jo man personīgi būtu pie pakaļas ko citi domā :naac:

un tāpat nezinot visu vēsturi un lasot tikai burnoutu, var ne tikai tādas baumas salasīt, ka īstenībā Android domā Maybach iegādāties naļikā.. UN JA ARĪ? :rofl: kāda tev daļa tip :aiwa:
HaL
Admins

Post by HaL »

P.S. vakarā to visu saraksti izdzēsīšu, nafig tādas lietas jārunā publiskā forumā ;)
Android
Admins

Post by Android »

HaL, teksts par skaudību un žulti bija domāts nevis tev bet gt99, kurš visur atnāk, izlej savu sāpi un aiziet, visu nopļūtīdams.
Protams, no malas tā var izskatīties, ka man 10K Ls stāv plauktiņā, bet tā īsti nav. Es vienk neatrādu šeit visus savus ikdienas braucamos - boru iegādājos, jo pārdevu ikdienas pārvietotāju pasātu, līdz ar to starpība sanāca ~1k eur. Šitas z3 bija tirgošanā nevis par 10k eur bet gan 4k Ls, un pie sebringa piemaksāju ne 7k bet gan stipri mazāk. Tas tā, atskaitei. Ā, un vēl arī savu e30 pārdevu uz Austriju - un ne jau par 500eur. Tā kā nav iemesla kādam iespringt. Un vispār Tev tāpat taisnība - man uz heiteriem po, pašam sirdsapziņa tīra, mani nopirkt nevar, tas arī viss. Baudām vasaru :naac:
Melnais

Post by Melnais »

Nū, ja vien Androidam nav 18 - 20 gadu, tad nav pamata kautko teikt. Bet ja kāds tīneidžeris te atnāktu un sāktu mētāties ar sava maka biezumu, tad varētu braukt augumā. :D Kaut gan, kāda starpība? Šitos visus dzīve tāpat izmācīs. Jā, es zinu vienu čali, kas 26 gados ir reperis (!!!), kam ir 9 klašu izglītība, savā mūzā ir nostrādājis 4 mēnešus un viņš nevāji dzīvo uz mammas rēķina. Patiesībā ir tā, ka man vairāk ir žēl viņa, jo, ja tagad viņš nav iemācijies domāt un strādāt, tad ko viņš darīs kad mammas vairs nebūs? Vecāki nav mūžīgi. Bet nu, tā jau katra paša problēma. Tas tā, oftopic.
HaL
Admins

Post by HaL »

bet ceļi mums slikti jā :?

nu redz- Android visu salika pa plauktiņiem, bet kā jau minēju, nezinot detaļas, viss dajebko sadomāt, it īpaši heiteri...
kaut īstenībā tā situācija nav nemaz tik traka un nemaz tik lielus kukuļus Android neņem :naac: :rofl:
envy

Post by envy »

beidziet gvelzt sūdu! zajebiss zets :naac: arī tādu gribu!

p.s. un izdzēsiet spamu nafik! tad varbūt arī diski piestāvēs labāk!

p.s.s. Sievai arī nav ne vainas! Sveikts! ;)
Image
*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
ImI

Post by ImI »

HaL wrote:bet ceļi mums slikti jā :?

Spoiler
Show
nu redz- Android visu salika pa plauktiņiem, bet kā jau minēju, nezinot detaļas, viss dajebko sadomāt, it īpaši heiteri...
kaut īstenībā tā situācija nav nemaz tik traka un nemaz tik lielus kukuļus Android neņem :naac: :rofl:

varbut androidam ir zinams kas tads, kas nav iznams mums .. :emo:
Rekords

Post by Rekords »

Viens no retajiem norauto jumtu auto, kas man patīk. :cool:
Lai labi ripojās un lai vēl labāk istenojās visas vēlmes :naac:
Es te neesmu
Android
Admins

Post by Android »

ImI wrote:
HaL wrote:bet ceļi mums slikti jā :?

Spoiler
Show

varbut androidam ir zinams kas tads, kas nav iznams mums .. :emo:
Katrā ziņa jau no bērnības zinu to, ka, lai kaut ko sasniegtu, ir jādomā ar galvu un daudz daudz jāstrādā ;)
Fuxis
Mazda 323

Post by Fuxis »

Zaibis aparāts!
Un nesaprotu, kas vainas sarkanajam salonam?
Apsveicu, lai labi ripo! ;)
Post Reply