Android wrote:HaL wrote:nu mazliet piekrītu GT99 arī, pārāk uzkrītoši Android iet ar auto pēdējā laikā
bik skauž (pozitīvā nozīmē) prosta

Nez kas tur uzkrītošs - nav man nedz n-istabu dzīvoklis jaunajā projektā paņemts kaspichā, nedz pēcnācēji apgādībā. Katrs ar savu algu dara ko grib - cits pa vakariem kož, cits aparātus rausta, cits ik pa brīdim nomaina kādu auto. Un, ņomot vērā, ka pēdējā pusgada laikā esmu pārdevis 3 no saviem auto un vietā nākuši divi, nekā uzkrītoša tur nav. Saprotu, protams, ka skauž, it īpaši ja vēl vienīgais auto ir tas, kurš stāv sekcijā aiz stikla un mamma neļauj ar to spēlēties - tas, protams, ir labs iemesls nākt šeit un paķēzīties un izgāzt savu riebumu pret pastāvošo pasauli un katru indivīdu atsevišķi.
neuztver to personīgi, jo man pašam jau būtībā ir pilnīgi pie pakaļas, ko citi domā, runā aiz muguras utt, bieži vien ir tieši interesanti paklausīties visādu foršo huiņu un pasmieties
tu uztvēri to visu asi un ļoti nepareizi... ievelc dziļi elpu un mierīgi pārlasi vēlreiz!
būtībā lieta par ko es runāju bija mazliet no savādāka konteksta - ka pēdējais laiks saistībā ar tevi un auto pasauli visiem heiteriem (es neesmu tāds) ir īpaši skaists

viņiem ir kur izpausties! Jo ja paskatāmies vēsturi - naļikā nopērkam Boru ikdienai (kas maksā ar atvilkšanu, reģistrāciju un pašu auto ap 4k eur pieņemsim), saliekam tur iekšā vēl 1k eur, tātad 5k eur no plauktiņa... tad paralēli iepērkam E21, kurā saliekam kkādus latus... un paralēli samainam Sebringu pret Z3, kurš SSā stāvēja padārgi ~pa 10k eur ja pareizi atceros.. 7k Ls pret 2k Ls vērtu Sebringu, tātad piemaksa 5k Ls atkal no plauktiņa...
un tagad iedomājies standarta heitera domu gājienu - plauktā brīvi stāv 10k Ls, kurus var/grib tērēt kā iegribas, tātad nav aizņemta un heiters uzreiz papēta kur/kā Android strādā un redz, ka ceļi sūdīgi un značit visdrīzāk nauda saņemta kā kāds kukulis par acu pievēršanu, jo 10k Ls iekrāt tā nemaz tik viegli nevar...
vot - tagad paskaties to visu no Heitera redzes punkta un sapratīsi.. normāliem cilvēkiem kā man ir dziļi pie pakaļas kas ko kā ar tevi un tavu naudu notiek...
piemēram man kā tavam paziņam ir prieks un maza pozitīva skaudība, ka tā brīvi ar ap auto ņemties, bet visi nav tādi kā es