Kur: Pie manīm ezermalā
Kādas aktivitātes: Peldēšana, bumbošana (tik paņemat bumbu), gaļas cepšana un protams driftelīgas sarunas
Cikos: Sākam no kādiem 20:00
Kas aicināts: Pilnīgi visi, neatkarīgi no piederības un ādas krāsas

Telefonsarunā vis noskaidrotsCox wrote:cikos trešdien izbrauc un no kurienes (konkrētāk), cik tālu ir līdz jūrai!?
Kas vēl no LV piedalīsies? vai darba apģērbu ņemt līdz??? (nu lai riepas skrūvētu!)

Ja Tu vēl būtu līdzi, tad viņi atpakaļ būtu labi, ja uz Z-svētkiemBlondaiZ wrote:Nu ko pacanani un djevkas, zheel ka netieku liidzi, bet jums par mani tur jaaiedzer![]()
Jaa kas tu neesi Z-sveetkus pie Melnaas juuras svineetJuzix wrote:Ja Tu vēl būtu līdzi, tad viņi atpakaļ būtu labi, ja uz Z-svētkiemBlondaiZ wrote:Nu ko pacanani un djevkas, zheel ka netieku liidzi, bet jums par mani tur jaaiedzer![]()
Šitai gonkai kkur tiešraide ar plānojas?
Ja, jā, tad varētu novākties pie kāda, kam mājās ir ātrs nets. Ja, kas tad ir dabonams projektors.

turpini tik visiem paziņot par jaunumiem, man žēl kredīta, zinu cik sarunas maksāfreimo wrote:No rīta Jānis ziņoja, ka jau kādu laiku buss ar visu tīmu un treileri stāvot uz Ukrainas robežas un viņus nelaiž iekšā...
Pēc laika atrakstija, ka dolāri darot brīnumus un nu jau maucot tālāk pa Ukrainas ceļiem!
Cik sapratu, problēmas ar to, ka sportiniekam diezgan sarežģīti papīri + ar to, ka lielais autobuss velk treileri...
Buss arī dizainiski pareizajās krāsās
Mēģināšu jūs turēt "up to date"
http://www.shockmotorsport.com/Juzix wrote:Cikos rīt gonka sākas?