azbesc jetta
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: azbesc jetta
Lai luktura stikliņš paliktu vietā, ja tiek daļēji sasists, imho.Android wrote:A kādēļ tos krustus vispār līmē? Nu ne jau ielas autiņiem - tur tikai staipīšanai, bet sportiniekiem?

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
tieši tā. Ja trasē tiek sasists lukturu stikls, tad tas nesadalās uz trases seguma, bet paliek savā vietā.howitzer wrote:Lai luktura stikliņš paliktu vietā, ja tiek daļēji sasists, imho.Android wrote:A kādēļ tos krustus vispār līmē? Nu ne jau ielas autiņiem - tur tikai staipīšanai, bet sportiniekiem?
Nē nu auto jau nav tik tāds, ka vēnas jāgriež, bet vai tas te bija jārāda? Es saprastu, ja kāds no esošajiem aktīvajiem jūzeriem atrādītu šrotu, ar kuru sadomājis paākstīties, bet speciāli reģistrēties, lai pirmajā postā parādītu šo.. nu nez. Man pat domas nebija atrādīt, jo nav nekā interesanta, ko rādīt. Neuzskatu, ka piederu pie "komūnas", līdz ar to apzinos, ka nevienu nekrata, ar ko pārvietojos. Ja ieķeršu ko interesantu, vai sataisīšos ko interesantu darīt ar auto, tad protams, bet taisīt topiku taisīšanas pēc.. 

- howitzer
- M30
Nu, atkal koks ar diviem galiem.
Nav jau tomēr sadaļa "mans jaunais salonauto" vai kas tamlīdzīgs. Es arī atrādīju pilnīgu miseni - savu auto, kāds tas bija, kad tas tikko tika iegādāts. Ok, šo, to esmu arī apčubinājis, saremontējis, bet nu tomēr nav nekas īpašs. Vai bija pareizi tādu auto atrādīt, es nezinu, ne man spriest. Tajā brīdī man likās, ka nebūtu slikti parādīt auto citiem, kā arī iegūt padomus no citu auto īpašniekiem apkopē un remontā, tā kā tas ir mans pirmais auto,ko pats/paši ar draudzeni esam pirkuši... Bet tomēr jārēķinās ar kritiku no citiem, jo, pirmkārt, katram par auto ir savādāka uztvere, otrkārt, arī auto "tjūna" stili ir dažādi. Citiem patīk maksimāli oriģināls izskats, citiem patīk ratstyle, utt. Tāpēc jārēķinās, ka vienmēr kādam liksies tas viss pasākums ok, bet kādam - nē.

Nav jau tomēr sadaļa "mans jaunais salonauto" vai kas tamlīdzīgs. Es arī atrādīju pilnīgu miseni - savu auto, kāds tas bija, kad tas tikko tika iegādāts. Ok, šo, to esmu arī apčubinājis, saremontējis, bet nu tomēr nav nekas īpašs. Vai bija pareizi tādu auto atrādīt, es nezinu, ne man spriest. Tajā brīdī man likās, ka nebūtu slikti parādīt auto citiem, kā arī iegūt padomus no citu auto īpašniekiem apkopē un remontā, tā kā tas ir mans pirmais auto,ko pats/paši ar draudzeni esam pirkuši... Bet tomēr jārēķinās ar kritiku no citiem, jo, pirmkārt, katram par auto ir savādāka uztvere, otrkārt, arī auto "tjūna" stili ir dažādi. Citiem patīk maksimāli oriģināls izskats, citiem patīk ratstyle, utt. Tāpēc jārēķinās, ka vienmēr kādam liksies tas viss pasākums ok, bet kādam - nē.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

- Android
- Admins
- Been thanked: 0
Galvenais ir nejaukt ratstyle ar LV tik populāro shitstylehowitzer wrote:Nu, atkal koks ar diviem galiem.![]()

Good morning? No such thing!
shitstyle lv - izlasam ari sludin'ajumu - šītā tirst ir jāmāk http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jmmnx.html
- Melnie griesti ar VW emblēmuelksnis wrote:shitstyle lv - izlasam ari sludin'ajumu - šītā tirst ir jāmāk http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jmmnx.html

Spoiler
Show

Biki fail ar tiem krustiem, bet citādi kaut kā pārāk sadevāt sutu čalim.
Vai arī man kā pāķim RAT style ir pilngi sveša lieta
Cerams, ka interneta pokemonu kritikas iespaidā nebūs džetu atdevis metāllūžņos
Vai arī man kā pāķim RAT style ir pilngi sveša lieta

Cerams, ka interneta pokemonu kritikas iespaidā nebūs džetu atdevis metāllūžņos