azbesc jetta

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: azbesc jetta

Post by Android »

A kādēļ tos krustus vispār līmē? Nu ne jau ielas autiņiem - tur tikai staipīšanai, bet sportiniekiem?
Good morning? No such thing!
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Android wrote:A kādēļ tos krustus vispār līmē? Nu ne jau ielas autiņiem - tur tikai staipīšanai, bet sportiniekiem?
Lai luktura stikliņš paliktu vietā, ja tiek daļēji sasists, imho. :roll:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times

Post by Briedis »

howitzer wrote:
Android wrote:A kādēļ tos krustus vispār līmē? Nu ne jau ielas autiņiem - tur tikai staipīšanai, bet sportiniekiem?
Lai luktura stikliņš paliktu vietā, ja tiek daļēji sasists, imho. :roll:
tieši tā. Ja trasē tiek sasists lukturu stikls, tad tas nesadalās uz trases seguma, bet paliek savā vietā.
matainis

Post by matainis »

Nē nu auto jau nav tik tāds, ka vēnas jāgriež, bet vai tas te bija jārāda? Es saprastu, ja kāds no esošajiem aktīvajiem jūzeriem atrādītu šrotu, ar kuru sadomājis paākstīties, bet speciāli reģistrēties, lai pirmajā postā parādītu šo.. nu nez. Man pat domas nebija atrādīt, jo nav nekā interesanta, ko rādīt. Neuzskatu, ka piederu pie "komūnas", līdz ar to apzinos, ka nevienu nekrata, ar ko pārvietojos. Ja ieķeršu ko interesantu, vai sataisīšos ko interesantu darīt ar auto, tad protams, bet taisīt topiku taisīšanas pēc.. :hvz:
howitzer
M30

Post by howitzer »

Nu, atkal koks ar diviem galiem. :hvz:
Nav jau tomēr sadaļa "mans jaunais salonauto" vai kas tamlīdzīgs. Es arī atrādīju pilnīgu miseni - savu auto, kāds tas bija, kad tas tikko tika iegādāts. Ok, šo, to esmu arī apčubinājis, saremontējis, bet nu tomēr nav nekas īpašs. Vai bija pareizi tādu auto atrādīt, es nezinu, ne man spriest. Tajā brīdī man likās, ka nebūtu slikti parādīt auto citiem, kā arī iegūt padomus no citu auto īpašniekiem apkopē un remontā, tā kā tas ir mans pirmais auto,ko pats/paši ar draudzeni esam pirkuši... Bet tomēr jārēķinās ar kritiku no citiem, jo, pirmkārt, katram par auto ir savādāka uztvere, otrkārt, arī auto "tjūna" stili ir dažādi. Citiem patīk maksimāli oriģināls izskats, citiem patīk ratstyle, utt. Tāpēc jārēķinās, ka vienmēr kādam liksies tas viss pasākums ok, bet kādam - nē.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Android
Admins

Post by Android »

howitzer wrote:Nu, atkal koks ar diviem galiem. :hvz:
Nav jau tomēr sadaļa "mans jaunais salonauto" vai kas tamlīdzīgs. Es arī atrādīju pilnīgu miseni - savu auto, kāds tas bija, kad tas tikko tika iegādāts. Ok, šo, to esmu arī apčubinājis, saremontējis, bet nu tomēr nav nekas īpašs. Vai bija pareizi tādu auto atrādīt, es nezinu, ne man spriest. Tajā brīdī man likās, ka nebūtu slikti parādīt auto citiem, kā arī iegūt padomus no citu auto īpašniekiem apkopē un remontā, tā kā tas ir mans pirmais auto,ko pats/paši ar draudzeni esam pirkuši... Bet tomēr jārēķinās ar kritiku no citiem, jo, pirmkārt, katram par auto ir savādāka uztvere, otrkārt, arī auto "tjūna" stili ir dažādi. Citiem patīk maksimāli oriģināls izskats, citiem patīk ratstyle, utt. Tāpēc jārēķinās, ka vienmēr kādam liksies tas viss pasākums ok, bet kādam - nē.
Galvenais ir nejaukt ratstyle ar LV tik populāro shitstyle :roll:
Good morning? No such thing!
elksnis
Spam addicted

Post by elksnis »

shitstyle lv - izlasam ari sludin'ajumu - šītā tirst ir jāmāk http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jmmnx.html
nauris

Post by nauris »

elksnis wrote:shitstyle lv - izlasam ari sludin'ajumu - šītā tirst ir jāmāk http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jmmnx.html
- Melnie griesti ar VW emblēmu :rofl:
Spoiler
Show
Image
viesulis.

Post by viesulis. »

Biki fail ar tiem krustiem, bet citādi kaut kā pārāk sadevāt sutu čalim.

Vai arī man kā pāķim RAT style ir pilngi sveša lieta :D

Cerams, ka interneta pokemonu kritikas iespaidā nebūs džetu atdevis metāllūžņos :D
Post Reply