klaviņa E36 2.8 cabrio
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: klaviņa E36 2.8 cabrio
smuki, smuki. Kko krāsoji?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
krasots ir aizmugurejais bagaznieka vaks, bet tur nebija ruslans bet kaut kas ar grunti nebija kartiba, labak ta neka ruslans , nokrasots uz uzlikts uz bagaznieka lupinja, nokrasota priekseja brile un uzlikts jauns un nokrasots prieksejais bampers , bet gribas no arpuses visu auto parkrasot lai butu svaigs izskats.
p.s bildes auto ir ar pmatigu puteklu kartu
p.s bildes auto ir ar pmatigu puteklu kartu
- omulis
- Moderators
Ko vēl domā darīt?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
mainit prieksejas lampas jo noteikti TA nelaidis cauri del engeliem, parsut salonu un nomainit aizmugurejo logu/plevi
tas ta no lielumiem, bet sito sezon tikai parkrasot parejo jav nakamaja ziema jo gribas
tas ta no lielumiem, bet sito sezon tikai parkrasot parejo jav nakamaja ziema jo gribas
- omulis
- Moderators
Salonu tādā pašā aukstajā krāsā pārššusi?klavins wrote:mainit prieksejas lampas jo noteikti TA nelaidis cauri del engeliem, parsut salonu un nomainit aizmugurejo logu/plevi
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
vienkāršāk jav būtu tā darīt, bet gribas pameiģināt baltu salonu ar melnu paneli, melnu grīdu, melnām durvju apsifkām vai arī kaut ko ļoti gaišā krem krāsā , bet līdz tam vel janodzīvo, varbūtās vel idejas ienāks prātā kaut ko salonam izdarīt
Paldies 
Sakara par tiem engeliem ir ta ,ka sakot ar si gada janvari vairak nevar iziet TA, vinji pat fiziski nedrikst atrasties lukturos pat izslegta veidaa, tas atiecas ja auto nav aprikots no rupnicas ar engeliem, bet ja ir ieligti tuninga lukturi tad var iziet TA. Es personigi zvaniju uz csdd un to visu man TA mainjas vecekais pastastija, ka pamatojums tam visam- nesertificeti gabariti kuri uzstaditi uz auto kurs piedalas celu satiksmee.
Sakara par tiem engeliem ir ta ,ka sakot ar si gada janvari vairak nevar iziet TA, vinji pat fiziski nedrikst atrasties lukturos pat izslegta veidaa, tas atiecas ja auto nav aprikots no rupnicas ar engeliem, bet ja ir ieligti tuninga lukturi tad var iziet TA. Es personigi zvaniju uz csdd un to visu man TA mainjas vecekais pastastija, ka pamatojums tam visam- nesertificeti gabariti kuri uzstaditi uz auto kurs piedalas celu satiksmee.
Tad sanāk, ka var iziet TA ar oriģinālajiem un tūninga enģeļiem? Piemēram at tūninga enģeļiem, kas atrodās iekš DEPO lampas, ar tiem var? 
var iziet ar sada veida tuninga lukturiem
te ka piemers:

bet ja per piemeram DEPO luktus kuri iskatas ka orginalie un tajos liek vel ieksa rinkus ar tiem nevar iziet TA. Dzirdeti daudzi gadijumi kad ielikts 2 par rinkiem, bet ir ari bijusi gadijumi kad palaiz un pasaka lai lidz nakamajai TA butu iznemti
te ka piemers:

bet ja per piemeram DEPO luktus kuri iskatas ka orginalie un tajos liek vel ieksa rinkus ar tiem nevar iziet TA. Dzirdeti daudzi gadijumi kad ielikts 2 par rinkiem, bet ir ari bijusi gadijumi kad palaiz un pasaka lai lidz nakamajai TA butu iznemti
Nu, tur tās lampas ir tādas, kā bildēs. Nu skaidrs.
Un tev nav tūninga lukturi?
nav, parastajos ielikti rinki un viss, bet nu meiginasu iziet TA ar izslegtiem un ceresu uz brinumiem ka iedos bridinajumu, ja nee tad bus jamaina lukturi atraak neka biju plaanojisMelnais wrote:Nu, tur tās lampas ir tādas, kā bildēs. Nu skaidrs.
viņus tak no lukturiem var vienkārši izņemtklavins wrote:nav, parastajos ielikti rinki un viss, bet nu meiginasu iziet TA ar izslegtiem un ceresu uz brinumiem ka iedos bridinajumu, ja nee tad bus jamaina lukturi atraak neka biju plaanojisMelnais wrote:Nu, tur tās lampas ir tādas, kā bildēs. Nu skaidrs.
bet ar svaigiem lukturiem uz svaiga purna skats būs pavisam cits
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401