Cik sekundes apmeram tev 100km/h uzrauj?
golfam 1.6l GTD ar nelielu iejaukšanosJanx wrote:Kas tam golfam tur ir ielikts?
Tas ganramex wrote:normaals kveepu powers tur apakshaa
pa cik tu nomazgāji ??emsinjsh wrote:redzēju Jūs abus pie moikas, tajā dienā arī mazgāju savējo mašīnu
ļoti labi izskatās abi mazie vardulēni
tonis ir ok, lai tiem kam ir par skaļu iet ****agnismk wrote:No ta polo nak smuks tonis ara.![]()
Cik sekundes apmeram tev 100km/h uzrauj?
pa cik tu nomazgāji ??POLOpower wrote:golfam 1.6l GTD ar nelielu iejaukšanosJanx wrote:Kas tam golfam tur ir ielikts?![]()
Tas ganramex wrote:normaals kveepu powers tur apakshaabet galvenais, lai iet
![]()
emsinjsh wrote:redzēju Jūs abus pie moikas, tajā dienā arī mazgāju savējo mašīnu
ļoti labi izskatās abi mazie vardulēni
visu + ievaskojuemsinjsh wrote:pa cik tu nomazgāji ??POLOpower wrote:golfam 1.6l GTD ar nelielu iejaukšanosJanx wrote:Kas tam golfam tur ir ielikts?![]()
Tas ganramex wrote:normaals kveepu powers tur apakshaabet galvenais, lai iet
![]()
emsinjsh wrote:redzēju Jūs abus pie moikas, tajā dienā arī mazgāju savējo mašīnu
ļoti labi izskatās abi mazie vardulēni![]()
es pa 60saņķikiem, tikai noskaloju
Nu baigi;)Klavz wrote:pazīstami cilvēki tur dzīvo![]()
esmu dzirdējis par compactu, astru, žiguļiem, e30. traka tā lēdurgas banda![]()
Ir irbucis wrote:Ja nemaldos tev golfkluba forumā arī šis pats ir un plašāk apraksīts!Labi pastrādāts un no nekā uzcelta smuka koņčiņa!Šajos vecajos caros ir ,kas tāds kas nav un nekad nebūs jaunajos car!
Varētu būt tas patspipars wrote:šitais drapaks gadienā katru rītu pa astras ielu nebrauc garām?
ļoti līdzīgs katrā ziņā no rītiem man kalpo par modinātāju
man tas rats stāv ārpus arkasFetka wrote:Kā Tu pārplēsi tās riepas ? Bortam beržoties pret arku ? Neizskatās arī tik ļoti zems, lai tik bieži rīvētos, tāpēc nu nekādi nevaru iebraukt
Baigi sapriecājos, kad ieraudzīju bleķiniekus, bet prieks ātri pazuda, lasot par caurajām riepām