Lūpa rox!

Rīt gan jau ganīšos pa centru - jānopērk jauna mobila, līmplēve lukturiem, utt, utjp.Rekords wrote:Jo. es nemaz nelasiju. saki kad braukt ciemos. ko rit pec 9?
Redzēs, kas man rīt labāk patiks - E30, velo, Rīgas Satiksme, vai čoma Volvo S60.ens wrote:Kad būsi pie kvillera uzzvani, nokāpšu lejā ievērtēt e30
howitzer wrote:Rīt gan jau ganīšos pa centru - jānopērk jauna mobila, līmplēve lukturiem, utt, utjp.Rekords wrote:Jo. es nemaz nelasiju. saki kad braukt ciemos. ko rit pec 9?
Atmazkas, patiks tev rīt, tpt kā šodien un vēl ilgu laiku e30, tā, ka..howitzer wrote:Redzēs, kas man rīt labāk patiks - E30, velo, Rīgas Satiksme, vai čoma Volvo S60.
Jau tagad kustas labi, taču pēc gāzēšanas un atvilkšanas smird pēc degvielas riktīgi, ir balti tvaiki no izpūtēja (nē, nav milzīga mākoņa, kā ar tosolu, kā arī pēc tosola nesmird, tas nezūd, trubas nav cietas, eļļa līmenī, viss čiki). Jāliek vien ātrāk OEM vadība.Klavz wrote:ātri iemetu aci youtubē, apskatīties kā tādam jākustās, njaa![]()
Lai labi ripo, tfu, skrien
Pilnīgs un galīgs sānslīdes režīms nav sanācis, jo bomzim ir žēl riepu...Klavz wrote:gadījumā arī patēriņam nevajadzētu samazināties ar OEM kompi?vai arī tos 10l ēd sānslīdes režīmā?
omulis wrote:Apraksts labs, lika pasmaidīt. Apsveikts pirmkārt. Otrkārt kādēļ Tu gribi ņemt ārā oem krēslus un pāršut citus?
izskatījās tādi paši, tikai bez izvelkamas apakšashowitzer wrote:omulis wrote:Apraksts labs, lika pasmaidīt. Apsveikts pirmkārt. Otrkārt kādēļ Tu gribi ņemt ārā oem krēslus un pāršut citus?
Pirmkārt es neesmu OEM fans. Ja Oem man nepatīk, man nav nekādu sirdsapziņas pārmetumu konkrēto detaļu/lietu aizstāt ar ko citu.
Otrkārt, RECARO sēdekļi ir dziļāki un ar augstākām sānu malām, sportiskai braukšanai pateicīgāki, ne kā Sportsitze tipa sēdekļi.